Jump to content

APC Smart ups - απορία

Athanasios2104

Recommended Posts

Σωστός για τις γρίλιες, όντως δεν υπάρχουν βίδες, αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Στα specs όμως λέει " Audible Noise < 40 dB ". Θα τους στείλω ένα mail να δω τι παίζει τελικά.

Για τα εξαρτήματα που ζεσταίνονται όμως σε ένα line-interactive ups με AVR, τότε οι ανορθωτές δουλεύουν συνέχεια για την εξομάλυνση της τάσης (βέβαια έχει σημασία και σε ποια συχνότητα δουλεύουν, 10, 16, 20kHz), για αυτό μου φάνηκε απίθανο να είναι passive.

Συνήθως το regulation γίνεται από ξεχωριστό κύκλωμα και όχι από τους ανορθωτές τάσης. Εξαρτάται από τον σχεδιασμό του ups, though.

Για τον ανεμιστήρα στο Eaton πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ τι παίζει, απλά πιθανολογώ.

Το APC πάντως το 1000αρι, επιβεβαιώνω κι εγώ, οτι ο ανεμιστήρας λειτουργεί μόνο όταν πέφτει το ρεύμα. Το συζητούσαμε (πολύ) παλιότερα και σε άλλο thread κι εκεί κατέληξε το θέμα. :)

Το APC πάντως το 1000αρι, επιβεβαιώνω κι εγώ, οτι ο ανεμιστήρας λειτουργεί μόνο όταν πέφτει το ρεύμα. Το συζητούσαμε (πολύ) παλιότερα και σε άλλο thread κι εκεί κατέληξε το θέμα. :)

Ευχαριστώ, μάλλον αυτό θα χτυπήσω. Λέω "μάλλον" γιατί δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι το Back ή το Smart.

• 1 month later...

Παιδες εγω εχω ενα iMac 24" και εχω δυστυχως το MGE NOVA 1000 κανει απιστευτο θορυβο εχω προβλημα με αυτο πραγματικα.

Ακουσα για τα APC και λεω να επενδυσω σε αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701114

απλα θελω να μαθω αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί μόνο όταν πέφτει το ρεύμα και αν το εχει καποιος να μου πει 2 λογια.

Ειναι κριμα το iMac να ειναι τοσο αθορυβο και να με ζαλιζει το NOVA..

• 4 weeks later...

συγγνωμη επειδη ειμαι και γω στο ψαξιμο για ups..

το παραπανω λινκ δειχνει ενα "stand by" και λεει οτι οι 4 σουκο ειναι για εξομαλυνση τασης.

Την εξομαλυνση δε την κανουν τα "Line interactive"?

ξερει καποιος να μας βοηθησει?

εγω ας πουμε θελω να βαλω 2 υπολογιστες και μια οθονη, οποτε υποθετω το παραπανω apc Μου κανει. Σωστα?

Την εξομάλυνση την κάνει το AVR. AVR έχουν κάποια καλά stand by και δεν έχουν κάποια (πολύ) κακά "line interactive".

Ουσιαστικά λέει οτι στις 4 εκείνες suko δεν συνδέεσαι με την μπαταρία. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.