TZANNSPY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 Παιδιά εδώ και πέντε-έξι μέρες έχω το εξής πρόβλημα:Δεν μπορώ να μπω σε ένα site και συγκεκριμένα στο emarket.gr το οποίο το χρησιμοποιώ καθημερινά και το έχω στα Αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να μπω ούτε με επιλογή από τα Αγαπημένα μου, ούτε γράφοντας στην γραμμή διεύθυνσης αλλά ούτε από link κάποιου τρίτου.Να πω πως δεν παίρνω κάποιο μήνυμα λάθους απλά η σελίδα είναι κενή.Έχω δοκιμάσει από το desktop με Win7 IE8 αλλά και από το netbook WinXP IE8 χωρίς αποτέλεσμα.Αντίθετα από το netbook Ubuntu FF μπαίνει κανονικά.Ψάχνοντας βρήκα ότι μπαίνει και από Win μόνο με περιήγηση InPrivate.Καμία γνώμη, λύση ?
MUL Δεκέμβριος 12, 2009 #2 Δεκέμβριος 12, 2009 Θα είναι θεμα του DNS για βάλεThe Google Public DNS IP addresses are as follows:* 8.8.8.8* 8.8.4.4Μπας και παίζει ρολο
MUL Δεκέμβριος 12, 2009 #4 Δεκέμβριος 12, 2009 Για δοκίμασε με http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portableportable firefox μηπως φταιει ο IE..Τι αντιvirus εχεις μπας και μποκάρει την σελιδα κατι..
TZANNSPY Δεκέμβριος 12, 2009 Author #5 Δεκέμβριος 12, 2009 Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, λύθηκε με νιοστή και πιο προσεκτική διαγραφή cookies και temp. I. F.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.