Jump to content

Πρόβλημα με NFS SHIFT.

performer

Recommended Posts

είπα και εγώ να ξεκινήσω το παιχνιδάκι του τίτλου αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω πρόβλημα.

το menu τρέχει νερό.αρχικά παραθέτω μερικά screenshots από 9800GT και settings στο game.

nfs_shift_settings_01.jpg

9800gt.gif

9800gt-2.gif

όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το πρόβλημα που έχω είναι μετά το video-promo όταν έρχεται η στιγμή να οδηγήσει ο παίκτης για πρώτη φορά, εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με κανά σπαστό γραφικό αραιά και που-ο ήχος ακούγεται κανονικά.

http://www.youtube.com/watch?v=UGRhbT4C3l4

i need your :help:

μιας κ υπαρχει το τοπικ , αντιμετωπιζω κ εγω προβλημα με το παιχνιδι αυτο ,με την 5850 core @ 950 , ddr5 @ 1200 σε hd monitor κ μου ριχνει τα fps μερικες φορες στα 20 κ δεν μπορω να παιξω , εχω τους τελευταιους drivers αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η καρτα ειναι σε 65% load οταν παιζω . ολα αυτα σε seven ultimate 64 bit. με xp δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα . τι μπορει να φταει λοιπον ?

@p_under

Και εγώ με 5850 είμαι αλλά σε 1280*1024 ανάλυση,gpu load κάπου στο 60-70% είναι συνήθως.

Είναι θέμα drivers πιστεύω,βάλε τα patch για το shift,το τελευταίο physX και περίμενε τους 9.12 σε καμιά εβδομάδα.

http://www.hardocp.com/article/2009/11/10/need_for_speed_shift_gameplay_performance_iq/1

σε xp η καρτα οταν επαιζα games ηταν στο 100 % γι' αυτο με προβληματιζει

Δεν ξέρω σε xp εγώ είμαι σε windows 7 x64,βλέπω όμως ανάλογα το game διαφορετικό utilization,στο crysis π.χ. είναι πάντα στο 100% αλλά σε gta iv,DoW 2 είναι συνήθως στο ~70.

Η έκδοση των οδηγών που έχεις για την κάρτα είναι αρκετά παλιά.

Δοκίμασε με τους 195.62 και δες αν λύνεται το πρόβλημα.

ναι έχεις δίκιο τελικά, είχα περάσει χθες τους 195.62 αλλά όπως πρόσεξες και συ δεν τους έχει πάρει.

τους έκανα πλέον install και όλα είναι ok!

thanx a lot:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.