performer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 είπα και εγώ να ξεκινήσω το παιχνιδάκι του τίτλου αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω πρόβλημα. το menu τρέχει νερό.αρχικά παραθέτω μερικά screenshots από 9800GT και settings στο game. όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το πρόβλημα που έχω είναι μετά το video-promo όταν έρχεται η στιγμή να οδηγήσει ο παίκτης για πρώτη φορά, εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με κανά σπαστό γραφικό αραιά και που-ο ήχος ακούγεται κανονικά. http://www.youtube.com/watch?v=UGRhbT4C3l4 i need your Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Η έκδοση των οδηγών που έχεις για την κάρτα είναι αρκετά παλιά.Δοκίμασε με τους 195.62 και δες αν λύνεται το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Δεκέμβριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 μιας κ υπαρχει το τοπικ , αντιμετωπιζω κ εγω προβλημα με το παιχνιδι αυτο ,με την 5850 core @ 950 , ddr5 @ 1200 σε hd monitor κ μου ριχνει τα fps μερικες φορες στα 20 κ δεν μπορω να παιξω , εχω τους τελευταιους drivers αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η καρτα ειναι σε 65% load οταν παιζω . ολα αυτα σε seven ultimate 64 bit. με xp δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα . τι μπορει να φταει λοιπον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Δεκέμβριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 @p_underΚαι εγώ με 5850 είμαι αλλά σε 1280*1024 ανάλυση,gpu load κάπου στο 60-70% είναι συνήθως.Είναι θέμα drivers πιστεύω,βάλε τα patch για το shift,το τελευταίο physX και περίμενε τους 9.12 σε καμιά εβδομάδα.http://www.hardocp.com/article/2009/11/10/need_for_speed_shift_gameplay_performance_iq/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Δεκέμβριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 σε xp η καρτα οταν επαιζα games ηταν στο 100 % γι' αυτο με προβληματιζει , thanks για το patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Δεκέμβριος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 σε xp η καρτα οταν επαιζα games ηταν στο 100 % γι' αυτο με προβληματιζειΔεν ξέρω σε xp εγώ είμαι σε windows 7 x64,βλέπω όμως ανάλογα το game διαφορετικό utilization,στο crysis π.χ. είναι πάντα στο 100% αλλά σε gta iv,DoW 2 είναι συνήθως στο ~70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Η έκδοση των οδηγών που έχεις για την κάρτα είναι αρκετά παλιά.Δοκίμασε με τους 195.62 και δες αν λύνεται το πρόβλημα.ναι έχεις δίκιο τελικά, είχα περάσει χθες τους 195.62 αλλά όπως πρόσεξες και συ δεν τους έχει πάρει.τους έκανα πλέον install και όλα είναι ok!thanx a lot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.