Jump to content

Δίκτυο wd media player live με Pc!!!

sokis2008

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα το WD MEDIA PLAYER LIVE και θέλω να το συνδέσω στο τοπικό δίκτυο στο σπίτι έτσι ώστε να το βλέπει και ο σταθερός υπολογιστής και το netbook (τα οποία τα έχω κάνει ήδη δίκτυο). Απο εξοπλισμό έχω, το ασύρματο ρούτερ της HOL ( NetfasteR IAD 2 PSTN) και access point ( LINKSYS Wireless-G, mod WAP54G ver. 3.1). Το ιδανικότερο θα ήταν να συνδέσω το media player πάνω στο ρουτερ, αλλά είναι σε διαφορετικά δωμάτια με μεγάλη απόσταση. Πως μπορώ να τα συνδέσω ώστε να μπορώ μέσω player να βλέπω στην tv όλα τα αρχεία βίντεο, μουσική, φότο που έχω στο pc???? Helppppp!

νομίζω όμως πως τα περισσότερα A.P έχουν μία θύρα ethernet.

λοιπόν αυτό που προτείνω εγώ είναι:

1.αγοράζεις ένα SWITCH

2.το SWITCH πρέπει να συνδεθεί απευθείας με το pc

3.από SWITCH τραβάς μια ethernet στο router έτσι ώστε το δίκτυο να έχει net

4.τραβάς ethernet από SWITCH στο WD και στο A.P

και είσαι έτοιμος!

Υ.Σ:να ξέρεις πως η αγορά και η δικτύωση μέσω ενός SWITCH με ταχύτητα 1000Mbps κρίνεται απαραίτητη διότι HD ταινίες θα έχουν απίστευτο lag!

πιστεύω να σε βοήθησα.

Φιλικά, Σταύρος

Αν το Linksys (AP) είναι κοντά στο WD και το AP θεωρητικά είναι συνδεδεμένο με το Router ώστε να παίρνει ίντερνετ-δίκτυο... Αν συνδέσεις το WD πάνω στο AP δεν βλέπει και το υπόλοιπο δίκτυο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.