sokis2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα το WD MEDIA PLAYER LIVE και θέλω να το συνδέσω στο τοπικό δίκτυο στο σπίτι έτσι ώστε να το βλέπει και ο σταθερός υπολογιστής και το netbook (τα οποία τα έχω κάνει ήδη δίκτυο). Απο εξοπλισμό έχω, το ασύρματο ρούτερ της HOL ( NetfasteR IAD 2 PSTN) και access point ( LINKSYS Wireless-G, mod WAP54G ver. 3.1). Το ιδανικότερο θα ήταν να συνδέσω το media player πάνω στο ρουτερ, αλλά είναι σε διαφορετικά δωμάτια με μεγάλη απόσταση. Πως μπορώ να τα συνδέσω ώστε να μπορώ μέσω player να βλέπω στην tv όλα τα αρχεία βίντεο, μουσική, φότο που έχω στο pc???? Helppppp!
sstav Δεκέμβριος 12, 2009 #2 Δεκέμβριος 12, 2009 το wd media player εχει wifi;αν οχι τότε μάλλον θα έπρεπε να προτιμήσεις το xtreamer....η λύση σου νομίζω είναι να πάρεις 2powerline συσκευές.
astrolabos Δεκέμβριος 12, 2009 #3 Δεκέμβριος 12, 2009 Αν το συνδέσει πάνω στο access point δε θα κάνει δουλειά;
performer Δεκέμβριος 12, 2009 #4 Δεκέμβριος 12, 2009 νομίζω όμως πως τα περισσότερα A.P έχουν μία θύρα ethernet.λοιπόν αυτό που προτείνω εγώ είναι:1.αγοράζεις ένα SWITCH2.το SWITCH πρέπει να συνδεθεί απευθείας με το pc3.από SWITCH τραβάς μια ethernet στο router έτσι ώστε το δίκτυο να έχει net4.τραβάς ethernet από SWITCH στο WD και στο A.Pκαι είσαι έτοιμος!Υ.Σ:να ξέρεις πως η αγορά και η δικτύωση μέσω ενός SWITCH με ταχύτητα 1000Mbps κρίνεται απαραίτητη διότι HD ταινίες θα έχουν απίστευτο lag!πιστεύω να σε βοήθησα.Φιλικά, Σταύρος
nmaggioros Δεκέμβριος 12, 2009 #5 Δεκέμβριος 12, 2009 Αν το Linksys (AP) είναι κοντά στο WD και το AP θεωρητικά είναι συνδεδεμένο με το Router ώστε να παίρνει ίντερνετ-δίκτυο... Αν συνδέσεις το WD πάνω στο AP δεν βλέπει και το υπόλοιπο δίκτυο;
x-treme Δεκέμβριος 12, 2009 #6 Δεκέμβριος 12, 2009 Το WD παίρνει wifi usb dongle. Συνεπώς βρίσκεις ένα συμβατό, το αγοράζεις και είσαι κομπλέ. Μόνο που αν θέλεις να βλέπεις full HD ταινίες, θες να είναι n και όχι g....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.