Vagouridis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2003 Ετσι απλα εχετε να διαλεξετε μεταξυ 3 ανθρωπων , χωρις καποιο λογο ετσι απλα....εναν δικηγορο που παει για δικαστης και εχει τα χρονακια του (31) , εναν αποτυχημενο μαθηματικο που ακομα παιρνει πτυχιο και ασχολειται με το body building , και η κατηγορια ανθρωπου Vagouras.Τι θα διαλεγατε...
JiMk Νοέμβριος 7, 2003 #2 Νοέμβριος 7, 2003 Να τον προτιμίσουμε για ποιο πράγμα? για παρέα? για δουλιά? για τι?
cherryman Νοέμβριος 7, 2003 #4 Νοέμβριος 7, 2003 Βάλε και μια κατηγορία " Τον γκρεμό" και μετά θα ψηφίσω.
Chosen Νοέμβριος 7, 2003 #5 Νοέμβριος 7, 2003 αν και απαντησα, πες μου: σε παρατησε καμια για δικηγορο; :woot:
PGM Νοέμβριος 7, 2003 #6 Νοέμβριος 7, 2003 Αρχική απάντηση από Chosen [07-11-2003 και 17:08] αν και απαντησα, πες μου: σε παρατησε καμια για δικηγορο; :woot: :D .... Ολα τα λεφτα τα πονταρω στον Βαγκουρα...ο μελλοντικος δικαστης δεν εχει καμμια τυχη μπροστα στον Βαγκουρα και τα μεσα του .....λοοοολ
Shidokanjohn Νοέμβριος 7, 2003 #7 Νοέμβριος 7, 2003 Αρχική απάντηση από PGM :D .... Ολα τα λεφτα τα πονταρω στον Βαγκουρα...ο μελλοντικος δικαστης δεν εχει καμμια τυχη μπροστα στον Βαγκουρα και τα μεσα του .....λοοοολ
kots Νοέμβριος 7, 2003 #8 Νοέμβριος 7, 2003 κι εγώ βάγγ γιατί οι υπόλοιποι τρέχουν ακόμα στα 1000 mhz βαριά.αν και απαντησα, πες μου: σε παρατησε καμια για δικηγορο;
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 7, 2003 #9 Νοέμβριος 7, 2003 ΠΡΩΤΟΣ = Για να πηγαίνει για δικαστής, πρέπει στην τελευταία αυτοκριτική να κατάλαβε ότι είναι αποτυχημένος δικηγόρος. Είναι δε και υπερήλικας, με το ένα πόδι στον τάφο.ΔΕΥΤΕΡΟΣ = Για τον σφίχτη τι να πει κανείς; Ότι δεν μπορεί να περπατήσει σε πεζοδρόμιο. Τρακάρει συνέχεια επειδή μονίμως κοιτάει το είδωλο του στις βιτρίνες. Τι να ζηλέψεις από το τσίρκο. Χώρια που δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις γιατί πονάει από το γαλακτικό. Να μην μιλήσω για τα αέρια που φέρνει η πρωτεΐνη όγκου που καταπίνει.ΤΡΙΤΟΣ = Αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 Author #11 Νοέμβριος 7, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΤΡΙΤΟΣ = Αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε. Πειράματα θα κάνουμε τώρα; Ειμαι ο που...ης ενα πραγμα σαν την χλωρινη κλινεξ....Περα απο την πλακα παιδια μο ανεβασατε το κεφι....θα παω να τις το τριψω το poll στην μαπα αλλα θα δειξω χαρακτηρα για αλλη μια φορα....ποια σκροφ@ νοικοκυρα ανακαλυψε τις χυλοπιτες.....αμα την βρω....
cherryman Νοέμβριος 7, 2003 #12 Νοέμβριος 7, 2003 Ποιος είναι ο προδότης; Ποιος τόλμησε να αμφισβητήσει την αξία του Vagoura;
voudarxos Νοέμβριος 7, 2003 #13 Νοέμβριος 7, 2003 Καυμενε αγγουρ... ε σορυ βαγκ ηθελα να πω αν ειναι να σου φτιαξει το κεφι να πουμε και αλλα
dfragos Νοέμβριος 8, 2003 #15 Νοέμβριος 8, 2003 Για ποιο λόγο δικηγόρος; Όλοι είναι μα@@@. Τώρα αν θα είναι μαθηματικός ή vagouras τι να πω. Αφού το δεύτερο περιέχει και το πρώτο διαλέγω το δεύτερο.
kots Νοέμβριος 8, 2003 #16 Νοέμβριος 8, 2003 ααα. γυναίκα παίζει στην μέση δηλαδή. έχω να της πω ότι μπροστά στον Βαγγ όχι μόνο οι δικηγόροι και οι μαθηματικοί είναι μ@@@κες αλλά επίσης και οι λογιστές, οι έμποροι, οι δημ. υπάλληλοι, οι γεωργοί, οι πωλητές, οι ασφαλιστές και γενικά ότι τελειώνει σε ...τες και σε ....οι. ο βαγγ είναι εγγύηση κοπέλα μου και θα το μετανιώσεις αν τον αφήσεις για κάποιον μ@@κα. (βάγγ έφτασες ακόμα στα σύννεφα η να πω κι άλλα
unseen Νοέμβριος 8, 2003 #17 Νοέμβριος 8, 2003 νεος σε παρατησε καμια γυναικα και περνας κριση εαυτου?Τεσπα εγω σε παω....ενα ψηφο και απο μενα.
sisman Νοέμβριος 8, 2003 #18 Νοέμβριος 8, 2003 Τα ευκόλος ενοουμενα παραλοιπονται... Vagouridis rule....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.