AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 Προσπαθω σε ενα Acer 110 να βαλω Windows Xp Εχει wireless το Atheros ar5bxb63.Εβαλα drivers κανονικά αλλα με τίποτα δεν βρισκει ασύρματα δίκτυα.Ενω με το recovery dvd που εχει linux το wireless δουλευει κανονικα.Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο...Τι φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Δεκέμβριος 16, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Εχει κανεις καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 με αυτούς δεν δουλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 101% θέμα drivers...Άλλος ένας λόγος να στήσεις κανονικά linux στο μηχανάκι... :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 την περίπτωση να μην υπάρχει κάποιο ασύρματο δίκτυο εντός της εμβέλειας της κάρτας την έχεις εξετάσει;πέρα από την πλάκα όντως λογικά θέμα οδηγών είναι. ψάξε για το driver max, είναι ενα προγραμματακι το οποιο βρίσκει τους ποιο πρόσφατους οδηγούς για τα περιφερειακα του υπολογιστη. αν δεν δουλέψει ούτε και με αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 με τους drivers που σου εδωσα, εχουν δουλεψει 2 a110 παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Δεκέμβριος 21, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Τι να πω? Τιποτα δεν γινεται...Στη "διαχειρηση συσκευων" φαινεται να δουλευει καλα...Απλα δεν βρισκει δίκτυα... το αλλο μου λαπτοπ διπλα βρισκει 2 δικτυα (το ενα ειναι δικο μου).Εχω τρελαθει... Πολυ παραξενο...Τοσα λαπτοπ εχουν περασει απο τα χερια μου... και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.