Georgesod Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 Παιδιά μια ερώτηση. Οι slbej είναι όλοι d0 σίγουρα; Γιατί μόλις πήρα έναν τέτοιο slbej 3930a341 και μου βγήκε co/c1 Bέβαια το κουτί άνοιξε πανεύκολα λες και ήταν προσεκτικά ανοιγμένο από πριν :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Το batch του κουτιού συμφωνεί με αυτό του CPU; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Καλή ερώτηση. Δυστυχώς τον έβαλα πάνω χωρίς να τον κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 10, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Καλή ερώτηση. Δυστυχώς τον έβαλα πάνω χωρίς να τον κοιτάξωΝα που έβγαλα την ψύκτρα όμως και πάνω στον cpu έχουμε SLBCH 3839A625. Νοθεία; :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Δεκέμβριος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Αυτό μπορεί να θεωρηθεί απάτη! Πήγαινε και ζήτα να σου δώσουν άλλο! Μάλλον πήρες κάποιον μεαχειρισμένο C0/C1 και ο πρώην χρήστης του τώρα έχει έναν καινούργιο D0! Πήγαινε αμέσως πίσω να βρεις το δίκαιό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο με το στρογγυλο διάφανο αυτοκόλλητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 10, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο με το στρογγυλο διάφανο αυτοκόλλητο?ΌΧΙ. Και δεν θα ζητήσω αλλαγή θα πάρω τα φράγκα πίσω. Το cpu δεν ήταν μεταχειρισμένο, απλά κάποιο αλάνι έκανε τράμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Και άμα σου πουν ότι εσύ το άλλαξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 10, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Και άμα σου πουν ότι εσύ το άλλαξες;Ε ναι πάντα έχω στην τσέπη μου διαθέσιμο έναν 920 για τέτοιες περιπτώσεις σαν κι' αυτή :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Από ποιο κατάστημα, αν επιτρέπεται, το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Μήπως θα μπορούσε κάποιος διαχειριστής να κάνει split το θέμα για να μπορούμε να τα συζητήσουμε χωρίς να ξεφεύγουμε από την θεματική ενότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Done...Αν ο georgesod επιθυμει αλλο τιτλο..ας μου το πει -εστω και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Κακος τον πηρες αφου δεν ηταν σφραγισμενος, κατι αναλογο ειδα πριν μια βδομαδα στο Πλαισιο Ευκαρπιας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Πηγαινε το πισω τωρα! Αντε... γιατι πολλοι την εχουν δει εξυπνοι με κατι τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 11, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Κακος τον πηρες αφου δεν ηταν σφραγισμενος, κατι αναλογο ειδα πριν μια βδομαδα στο Πλαισιο Ευκαρπιας.... Αδερφέ μέσα έπεσες Αν ο georgesod επιθυμει αλλο τιτλο..ας μου το πει -εστω και εδω. Μια χαρά είναι ο τίτλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 11, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Αδερφέ μέσα έπεσες Δυστυχως ομως επεσες κ συ μεσα (στην τρυπα με τα ..... ) Αν αντιμετωπισεις προβλημα με την επιστροφη παντως, στειλε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 11, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Κρατα μας ενημερους για την κατασταση οταν τον επιστρεψεις κτλ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 11, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Κρατα μας ενημερους για την κατασταση οταν τον επιστρεψεις κτλ ...Τελικά βρέθηκε "brand new" cpu και αντικαταστάθηκε χωρίς αντίρρηση. Θέλω να ευχαριστήσω από εδώ τον Samael που προσφέρθηκε να βοηθήσει αν και δεν χρειάστηκε τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 11, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Τελικά βρέθηκε "brand new" cpu και αντικαταστάθηκε χωρίς αντίρρηση. Αυτό μετράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 11, 2009 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Ευτυχώς που τελείωσαν όλα καλά. Το θέμα είναι όμως πως εσύ ασχολήθηκες λίγο, ήξερες και 5 πράγματα και μπόρεσες να βρεις την άκρη. Ο μέσος χρήστης όμως θα την πατούσε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις τίθεται σοβαρό θέμα εσκεμμένης παραπλάνησης του καταναλωτή. Τους ακριβείς λόγους γιατί ο επεξεργαστής άλλαξε κουτί μπορεί να μην τους μάθουμε ποτέ αλλά αυτό το Ελληνικό δαιμόνιο της "λαμογιάς" (συγνώμη για την λέξη αλλά έχω πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς εννοώ) θα πρέπει να σταματήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.