Jump to content

slbej είναι όλοι d0 σίγουρα;...ΝΟΤ...

Georgesod

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μια ερώτηση. Οι slbej είναι όλοι d0 σίγουρα; Γιατί μόλις πήρα έναν τέτοιο slbej 3930a341 και μου βγήκε co/c1

post-774-1416074242,3745_thumb.jpg

Bέβαια το κουτί άνοιξε πανεύκολα λες και ήταν προσεκτικά ανοιγμένο από πριν :devil:

Καλή ερώτηση. Δυστυχώς τον έβαλα πάνω χωρίς να τον κοιτάξω

Να που έβγαλα την ψύκτρα όμως και πάνω στον cpu έχουμε SLBCH 3839A625. Νοθεία; :whistling

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί απάτη! Πήγαινε και ζήτα να σου δώσουν άλλο! Μάλλον πήρες κάποιον μεαχειρισμένο C0/C1 και ο πρώην χρήστης του τώρα έχει έναν καινούργιο D0! Πήγαινε αμέσως πίσω να βρεις το δίκαιό σου!

Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο με το στρογγυλο διάφανο αυτοκόλλητο?

ΌΧΙ. Και δεν θα ζητήσω αλλαγή θα πάρω τα φράγκα πίσω. Το cpu δεν ήταν μεταχειρισμένο, απλά κάποιο αλάνι έκανε τράμπα

Και άμα σου πουν ότι εσύ το άλλαξες;

Ε ναι πάντα έχω στην τσέπη μου διαθέσιμο έναν 920 για τέτοιες περιπτώσεις σαν κι' αυτή :banging:

Μήπως θα μπορούσε κάποιος διαχειριστής να κάνει split το θέμα για να μπορούμε να τα συζητήσουμε χωρίς να ξεφεύγουμε από την θεματική ενότητα?

Κακος τον πηρες αφου δεν ηταν σφραγισμενος, κατι αναλογο ειδα πριν μια βδομαδα στο Πλαισιο Ευκαρπιας....

Πηγαινε το πισω τωρα! Αντε... γιατι πολλοι την εχουν δει εξυπνοι με κατι τετοια:TD:

Κακος τον πηρες αφου δεν ηταν σφραγισμενος, κατι αναλογο ειδα πριν μια βδομαδα στο Πλαισιο Ευκαρπιας....

Αδερφέ μέσα έπεσες :T:

Αν ο georgesod επιθυμει αλλο τιτλο..ας μου το πει -εστω και εδω.

Μια χαρά είναι ο τίτλος

Αδερφέ μέσα έπεσες :T:

Δυστυχως ομως επεσες κ συ μεσα (στην τρυπα με τα ..... ) :p

Αν αντιμετωπισεις προβλημα με την επιστροφη παντως, στειλε πμ ;)

Κρατα μας ενημερους για την κατασταση οταν τον επιστρεψεις κτλ ...

Τελικά βρέθηκε "brand new" cpu και αντικαταστάθηκε χωρίς αντίρρηση. Θέλω να ευχαριστήσω από εδώ τον Samael που προσφέρθηκε να βοηθήσει αν και δεν χρειάστηκε τελικά.

Ευτυχώς που τελείωσαν όλα καλά. Το θέμα είναι όμως πως εσύ ασχολήθηκες λίγο, ήξερες και 5 πράγματα και μπόρεσες να βρεις την άκρη. Ο μέσος χρήστης όμως θα την πατούσε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις τίθεται σοβαρό θέμα εσκεμμένης παραπλάνησης του καταναλωτή. Τους ακριβείς λόγους γιατί ο επεξεργαστής άλλαξε κουτί μπορεί να μην τους μάθουμε ποτέ αλλά αυτό το Ελληνικό δαιμόνιο της "λαμογιάς" (συγνώμη για την λέξη αλλά έχω πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς εννοώ) θα πρέπει να σταματήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.