Chosen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2003 Καλημερα,τωρα που σας απεσπασα την προσοχη με τον τιτλο,μηπως θα μπορουσατε να πειτε καμια ιδεα για μεγαλο κουτι;Οι προϋποθεσεις ειναι οι εξης:Τουλαχιστον 6 θεσεις για 5.25".Μαυρο χρωμα (να μη πανε χαμενα και τοσα μαυρα drives).Αν ειναι δυνατον να μπορει να βρεθει Θεσσαλονικη, για να δω ιδιοις ομασι αν χωραει το ψυγειακι μου. Ειμαι ελαφρως απελπισμενος, καθως εχω δει τουλαχιστον 3-4 κουτια που αναφεροντε ως "Full tower" και ειναι ολοιδια κατασκευη με το δικο μου (Antec PlusView 1000AMG).Να σημειωθει εδω οτι η υδροψυξη μου χωραει ακριβως μεσα στο υπαρχον κουτι μου και ειμαι ευτυχισμενος μ' αυτο, αλλα ξεκιναω ενα αλλο προτζεκτ που θα πρεπει να βαλω κανα δυο καρτες δικτυου στο πισι και δεν χωραει τιποτα αλλο πλεον...Καμια ιδεα;Πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 7, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Μια καλη και φτηνη λυση ειναι να παρεις ενα chieftec dragon και να το βαψεις στο χρωμα που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Εαν εχεις τα λεφτα πανε σε LianLI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 7, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 dragon θα έλεγα κι εγώ... υπάρχει και έτοιμο μαύρο νομίζω... αλλά πιο ακριβό και χωρίς psu... (άρα ακόμα πιο ακριβό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 7, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 και τι λετε γι' αυτα: 5.25" ext: 6 3.5" ext: 2 3.5" int: 3 Weight: 8.5 kg Dimensions: 525 x 195 x 435 (T)x(B)x(H)mm Τιμη: 85Ε +ΦΠΑ ============================================ 5.25" ext: 6 3.5" ext: 2 3.5" int: 2 Weight: 9.2 kg Dimensions: 460 x 170 x 406 (T)x(B)x(H)mm Τιμη: 97Ε +ΦΠΑ ============================================ 5.25" ext: 6 3.5" ext: 2 3.5" int: ? Weight: ? kg Dimensions: ? x ? x ? (T)x(B)x(H)mm Τιμη: 70Ε +ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 7, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Το Dragon που το βρίσκουμε και πόσο στο περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 7, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Πωπω ρε πετρο εισαι θεος!Ρε αστειατορειο να ανοιξεις δεν αντεχω με σενα πια!Οπου και να παω με κανεις και γελαω...FFS Λοιπον στο θεμα μας.Πανε πλαισιο και παρε ενα dragon full που λενε και τα παιδια.Δεν θα βγεις ζημιωμενος.Πολυ καλο κουτακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Καποια καλα κουτια φερνει και η set και η tmp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis Καποια καλα κουτια φερνει και η set και η tmp.... set & tmp? Δλδ; Πρεπει να πιασω καποιο υπονοουμενο ή απαγορευεται να δινουμε μεγαλυτερα/περισσοτερα hints εδω μεσα;[Ασχετο]Μαριε, τους ετοιμαζω μεγαλο Photoshop χουνερι στο Debris... >:-)[/Ασχετο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 7, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Πετρε , σετ= INTERSET και ΤΜP=TMP απλα την τελευταια βδομαδα που φτιαχνω κατι καταλογους χονρικης τα πηρε το ματι μου και τα ειδα σε καλη τιμη τωρα εαν η λιανικη ειναι στον διαολο δεν ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 7, 2003 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Καλα, θα με ενημερωσεις στον καφε το απογεμα. Οπως ειπα και πριν, θελω αν ειναι δυνατον να το δω το κουτι πριν το παρω, ή να ξερω διαστασεις, για να ξερω αν θα χωρεσει το uber-ψυγειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 7, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Πετρο το dragon 116 το εινχα παρει τον Ιουνιο με το τροφοδοτικό Οχι κατι φοβερό αλλα την δουλειά σου θα την κάνεις Βέβαια δεν είναι μαύρο αλλά αυτό αλλάζει εύκολα (δίάθεση να υπάρχει ) τα μέσα υπάρχουν Υ.γ έλα να δεις το δικό μου αν θες να πάρεις μια ιδέα τι μπορεί να γίνει με το βάψιμο αλλα και με το νεράκι ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 8, 2003 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από Chosen[Ασχετο]Μαριε, τους ετοιμαζω μεγαλο Photoshop χουνερι στο Debris... >:-)[/Ασχετο] GOGOGOGOGO!U owned me with the soccer photo though!!!!Ακομα γελαω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 8, 2003 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 icy πες μου πως εισαι πορομενος με το cs.....γιατι ολο κατι ffs omg κτλ counterstrike rulzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 9, 2003 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2003 ΟΜG τι ξεστομισε!!!!!Εγω με το camperstrike?Δεν εχει γινει ποτε install καν στο pc μου!!!!Δες καλυτερα στο avatar μου στην γωνια και θα καταλαβεις! Chosen ownage!He knows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 11, 2003 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Βαγγουρα, για δες κι αυτα: LinkW στα 19.61 Ευρω !!! ============================================ Και το κορυφαιο Antec VAR SX1200 Full ATX: Το οποιο πολυ θα ηθελα να ξερω ποιος το φερνει και ποσο κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 11, 2003 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Kαλα σιγουρα ειναι το antec αυτο πετρο?Εγω ιδιο θυμαμαι το chieftech dragon!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 11, 2003 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Αρχική απάντηση από icy20 Kαλα σιγουρα ειναι το antec αυτο πετρο?Εγω ιδιο θυμαμαι το chieftech dragon!!!! Δίκιο έχετε και οι δύο. Πανομοιότυπα κουτιά είναι που βγαίνουν από το εργοστάσιο της Chenbro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 11, 2003 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Το πανω πανω ειναι οτι πρεπει..εχει και 20 μονο.Οτι πρεπει για να φαει το mod του αιωνα....To απο κατω ειναι ιδιο με το dragon οντως.Τωρα απο την Chebro , Hasbro ειναι ολα παντως ολα ειναι απο ενα εργοστασιο αλλα η αντεκ σταματησε να το βγαζει.Εαν θες να το δεις απο κοντα τοσο 11 οσο και ζαχος το εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.