dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να βρίσκει τα αρχεία και φακέλους που η ονομασία τους δεν είναι με αγγλικούς χαρακτήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Δεκέμβριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Το Windows Search δεν σου δουλεύει;Σε τι γλώσσα κάνεις αναζήτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 δεν κατάλαβες... θέλω να ψάξει ώστε να μου βρει πια αρχεία δεν είναι με λατινικούς χαρακτήρες για να τα μετονομασω σε λατινικούς χαρακτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Είχα φτιάξει ένα batch-ακι (πολυ) παλιότερα που έκανε το ίδιο γιατί ήθελα να αλλάξω όλα τα mp3 μου. Θα ψάξω να δω αν το έχω ακόμα αλλιώς θα στο φτιάξω, μη περιμένεις να είναι εύχρηστο πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 11, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 απλά έχω ένα αρχείο εργασίας από φωτογραφίες (μιλάμε για κοντά στα 400GB) και κάποιοι φάκελοι είναι στα ελληνικά και κάποια αρχεία είναι στα ελληνικά η ρωσικα......το να τα πάρω ένα ένα με την σειρά να βρω πια είναι στα αγγλικά και πια στα ελληνικά θα μου πάρει μια αιωνιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 14, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 βρήκα τον τρόπο... ...αφού ξέρω πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν μονο στα ελληνικά η ρωσικα.. ...πήγα στο search και έκανα ξεχωριστά search όλα τα γράμματα τις αλφαβητου στα ρωσικα και στα ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.