DooM_SteR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2003 παίδες και παιδούλες γειά σας καθώς και νέος στο άθλημα του overclocking, και τελείως άσχετος με θέματα υδρόψυξης, θέλω αν δεν σας κουράζω να μου απαντήσετε στις εξείς ερωτήσεις: για να φτιάξω το σύστημα μου υδρόψυκτο τι θα χρειαστω? τι μου προτείνετε εσεις να βάλω? που θα βρω αυτα που πρέπει να πάρω, και ποσο περίπου θα μου κοστήσουν? ευχαριστω εκ των πρωτέρων , και sorry αν σας κουρασα keep up the good work: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 7, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Δες το σχετικό οδηγό υδρόψυξης της Grace και για ό,τι περαιτέρω απορίες εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 7, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 ξεκαθάρισε πρώτα και το budget σου για να ζυγίσεις πιο σωστά την επιλογή των εξαρτημάτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM_SteR Νοέμβριος 7, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 λοιπον, αφού διάβασα το παραπάνω κειμενο, μου λύθηκαν οι απορίες. τορα το μονο που μενει ειναι να σασ ροτισω το εξης: με ενα buget γυρω στα 150 ευροπουλα θα κανω δουλεια? και αν ναι τι μπλοκ,ψυγειο και αντλεια μου προτεινετε? για τιν τοποθετηση δεν ανησυχω, ο πατερας μου ειναι θερμουδραβλικος-μικρουδραβλικος... θα μου προτεινε αυτος επιμερους υλικα, αλλα δν ειμαι σιγουροσ κατα ποσο θα ειναι τα ιδια αυτα που χρισιμοποιουν τα pc με αυτα που δουλευει τωρα ο πατερας μου ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 7, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Για 150ευρώ.. Μια καλή και τίμια λύση είναι HydorL20... used radiator απο car.... kai block apo eleven. 100ευρώ πες και άλλα 50 για ανεμιστήρες, λάστιχα, σφικτιράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Νοέμβριος 7, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2003 Με 150 αν το φτιαξεις μονος σου νομιζω οτι μπορεις να κανεις πολυ καλη δουλεια αλλα θα σου φαει λιγακι χρονο.σε καμια περιπτωση μην επιλεξεις λυσεις ετοιμες των 100-150 ειδικα αν σε παιρνει να το φτιαξεις μονος σουΤωρα για τα εξαρτηματα ας μιλησει καποιος ειδικος οχι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Νοέμβριος 8, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 block απο 11ψυγειο απο καλοριφερ αυτοκινητου ford transit (ειναι καλο)an einai αλλο να ειναι χαλκινο!!αντλια Hydor l20 (35 eyrω) η l30 (60 νομιζω) σωληνες οτι θες (αλλα οι καλοι ειναι tygon ligo ακριβοι βεβαια)και μερικους ανεμιστηρες 80αριδες οι 120αριδεςαυτααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM_SteR Νοέμβριος 8, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 τελος εχω αλλη μια ερωτηση. μπλοκ απο 11 απο που θα προμηθευτω? ποσο θα μου κοστισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 8, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 Στείλε ένα PM message στον ίδιο τον Eleven να τα πέιτε αυτοπροσόπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 8, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=753πολύ καλή προσφορά και πολύ δυνατός συνδυασμός. και σίγουρα θα είναι και προσεγμένα... go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Νοέμβριος 8, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2003 Στάνταρ αν δεν ειχα νερό θα το χτυπούσα εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.