Jump to content

Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω Rip τα DVD?

Pithonas

Recommended Posts

Δηλαδή, διάλεξες στο AutoGK να σου δώσει εξωτερικούς υπότιλους και σου ΄δωσε αλαμπουρνέζικα? srt αποκλείεται να πήρες με το AutoGK...ένα idx και ένα rar πρέπει να πήρες που μετά θα το αποσυμπιέσεις.

ναι αυτό το πράγμα πήρα αλλά μου το άνοιγε σε σημειωματάριο...και που το αποσυμπίεσα δεν έγινε κάτι το διαφορετικό πάλι αλλαμπουρνέζικα τα έβγαζε, το δοκίμασα και 2 φορές να δώ μπας και την μία φορά είχε σκαλώσει...τώρα τι να πω δεν ξέρω!!

Τελικά έβγαλα άκρη και με τους υποτίτλους αλλά και με το Rip τον ταινιών και όντος θέλει μπόλικα πράγματα για να το κάνεις...αυτό που κάνω είναι να βλέπω πληροφορίες με το Aspect για το DVD να το κάνω Rip με το WinX DVD Ripper (είναι πoλύ καλό και όντος πολύ γρήγορο) και μετά τους υποτίτλους απλά τους βγάζω με το VSRip και τέλος αυτό ήταν και τα έχω όλα τελεία:p Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και όντος με βοηθήσατε πολύ νάστε καλά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.