Ταμτάκος Δεκέμβριος 12, 2009 #21 Δεκέμβριος 12, 2009 Δηλαδή, διάλεξες στο AutoGK να σου δώσει εξωτερικούς υπότιλους και σου ΄δωσε αλαμπουρνέζικα? srt αποκλείεται να πήρες με το AutoGK...ένα idx και ένα rar πρέπει να πήρες που μετά θα το αποσυμπιέσεις.
Pithonas Δεκέμβριος 13, 2009 Author #22 Δεκέμβριος 13, 2009 ναι αυτό το πράγμα πήρα αλλά μου το άνοιγε σε σημειωματάριο...και που το αποσυμπίεσα δεν έγινε κάτι το διαφορετικό πάλι αλλαμπουρνέζικα τα έβγαζε, το δοκίμασα και 2 φορές να δώ μπας και την μία φορά είχε σκαλώσει...τώρα τι να πω δεν ξέρω!!
Pithonas Δεκέμβριος 14, 2009 Author #23 Δεκέμβριος 14, 2009 Τελικά έβγαλα άκρη και με τους υποτίτλους αλλά και με το Rip τον ταινιών και όντος θέλει μπόλικα πράγματα για να το κάνεις...αυτό που κάνω είναι να βλέπω πληροφορίες με το Aspect για το DVD να το κάνω Rip με το WinX DVD Ripper (είναι πoλύ καλό και όντος πολύ γρήγορο) και μετά τους υποτίτλους απλά τους βγάζω με το VSRip και τέλος αυτό ήταν και τα έχω όλα τελεία Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και όντος με βοηθήσατε πολύ νάστε καλά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.