kallileo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2009 Μέχρι τώρα είχα το Logitech ΜΧ-610 το οποίο με κάλυπτε απόλυτα αν και ίσως στο gaming να μην ήταν και τόσο καλό. Τελευταία το αριστερό κλικ έχει κάποια προβληματάκια. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή και σκέφτομαι την σίγουρη λύση του MX-620 . Πρέπει οπωσδήποτε να είναι ασύρματο με τιμή μέχρι 45-50€.Άποψη για αυτό:LOGITECH MX 1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Δεκέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Δεν ξερω γι'αυτο που σκεφτεσαι αλλα εγω με το Logitech VX Revolution ειμαι υπερευχαριστημενος ακομα και στα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιανουάριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 επειδη και εγω σκεφτομαι για το mx 1100 τελικα που ειμαστε???υπαρχει κατι αλλο καλυτερο στα ιδια παντα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 +1 για το revolution.Το έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Φεβρουάριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Μέχρι τώρα είχα το Logitech ΜΧ-610 το οποίο με κάλυπτε απόλυτα αν και ίσως στο gaming να μην ήταν και τόσο καλό. Τελευταία το αριστερό κλικ έχει κάποια προβληματάκια. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή και σκέφτομαι την σίγουρη λύση του MX-620 . Πρέπει οπωσδήποτε να είναι ασύρματο με τιμή μέχρι 45-50€.Άποψη για αυτό:LOGITECH MX 1100Δεν ξέρω αν ψώνησες, απλά το MX1100 είναι η εξέλιξη του revolution. Έχουν ληθεί και κάποια προβληματάκια με το revolution οπότε χτύπα το MX1100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.