Jump to content

Δεν ανοίγει το pc

Vagelis2000

Recommended Posts

Άνοιξα το κουτί του υπολογιστή και απλώς άλλαξα το fan του επεξεργαστή χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο.Απο εκείνη τη στιγμή πατάω το power και δεν ανοίγει τίποτε.Νεκρό.Λες και δν έχει ρεύμα.Πάντως ρεύμα πάει στο τροφοδοτικό.Τι στο καλό έπαθε δεν μπορώ να καταλάβω.

"απλώς άλλαξες το fan"? Αυτό περιλαμβάνει περίπου 5-6 πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις λάθος και να έκαψες τη μητρική :p

Ξεκίνα βγάζοντας όλα έξω από του κουτί και ελέγχοντας τα πάντα.

"απλώς άλλαξες το fan"? Αυτό περιλαμβάνει περίπου 5-6 πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις λάθος και να έκαψες τη μητρική :p

Ξεκίνα βγάζοντας όλα έξω από του κουτί και ελέγχοντας τα πάντα.

To έκανε και όταν έστησα πριν μια εβδιμάδα το pc.Οταν έκλεινα το κουτί δεν έπαιρνε μπροστά.Ανοιγα το καπάκι το ξαεκελινα και μετά δούλευε.γιαυτό δεν νομίζω να κάηκε κάτι.Κάτι άλλο παίζει

Δεν πείραξα κανένα καλώδιο, μόνο το φισάκι απο το φανάκι έβγαλα και έβαλα.Μεχρι πριν ανοίξω το κουτί δούλευε.Λέτε να φταίει το μπουτόν?

Να κάηκε μητρική χωρίς να δουλεύει δεν νομίζω.Δεν ξέρω άλλο τι να ψάξω

Πάντως τα φυσάκια τα έβγαλα και τα ξαέβαλα

Ξεβίδωσα και τη μητρική και τη σήκωσα λίγο μηπως και βρχυκυκλώνει απο κάτω.Τζίφος

Τι άλλο ,τι άλλο

Νάναι τροφοδοτικό?

Νάναι μπουτόν?

Απ την αρχή που το έστεισα μου το έκανε αυτό.Μια δούλευε μια δεν δούλευε.Μονο και μόνο όταν του άλλαζα θέση.Κουφά πράματα

Mπορεί να σου φανεί λίγο αστείο αλλά είχα και γώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Βγάλε το καλώδιο του ρεύματος του επεξεργαστή από τον υποδοχέα της μονάδας και ξαναβάλτο. Μήπως δεν είναι καλά συνδεδεμένος στο ρεύμα.Αλλιώς μήπως είναι θέμα τροφοδοτικού?:hi:

Vagelis2000 απο τελη Νοεμβρη που αγορασες νεο PC εχεις κανει πολλα παρομοια θεματα με το πως να στησεις ενα πισι,ποια καρτα για FSX,ποια ησυχη καρτα,πως το ενα πως το αλλο.

Πιο καλα δεν θα ηταν να χες δωσει ενα 30ευρω να το επαιρνες ετοιμο συναρμολογημενο (και με τεχνικη υποστηριξη) αφου δεν εχεις εμπειρια επι του θεματος?

Και εδω απλως να επαιρνες συμβουλες για τα κομματια που θα αποτελουσαν το νεο σου συστημα?

Τροφοδοτικό δεν είναι έβαλα άλλον και τα ίδια

Ποιο καλώδιο εννοείς, το 4πινο απο το τροφοδορτικό?άλλο δεν έχει ποιο?

Αυτό που είναι πίσω κοντά στο ανεμιστηράκι από το τροφοδοτικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.