pug_f_e Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτον τον δισκο?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345271δε βρηκα καπου κανα σχολιο γι αυτον ,περα απο τους intel kai ocz Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 καπου ειχα διαβασει οτι μονο οι V+ αξιζουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Δεκέμβριος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Στην ουσία είναι ένας Intel με τα μισά κανάλια (δλδ 5).Αυτό σημαίνει μισή ταχύτητα σε sequential write (~40 MB/s) και μειωμένη στο read (~170 MB/s) αλλά στα random τα πάει πολύ καλα. Λίγο παρακάτω από τους κανονικούς Intel, δηλαδη πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή.Πιστέυω ότι για ένα HTPC ή για υπολογιστή για απλή χρήση (πχ word/excel/internet) είναι μια χαρά μαζί με ένα μεγαλό δίσκο για τα δεδομένα. Σίγουρα θα δώσει σβελτάδα. Για κανονικό pc τώρα το sequential write είναι αρκετα μικρό και σίγουρα σε συγκεκριμένες λειτουργίες θα κόβει στην πράξη σε σχέση με τον καθαρόαιμο Intel.Περισσότερα εδώ:http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3667&p=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Πολύ μικρός χώρος βρε παιδί μου για 93 ευρώ..Με τα ίδια λεφτά εχεις 2 μεγάλους HDD σε RAID..μην σου πω 3 μικρούς WD 160gb και τους raidαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 10, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 δε με απασχολει ο χωρος τοσο...μονο το λετουργικο και κανα προγραμμα θα μπει.πιο πολυ με ενδιαφερει να δουλευει σωστα και απροβληματιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Θα δουλεύει μια χαρά, intel είναι...απλά του λείπουν τα μισά mlc chips και κατά συνέπεια τα μισά κανάλια...Τα 40mb δεν είναι τόσο άσχημα όσο ακούγονται, αλλά είναι λίγα...και σε συνδυασμό με τα 40gb χτυπάνε κάπως άσχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 10, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Μια χαρα θα κανει την δουλεια του.Για το λειτουργικο ειδικα θα ειναι πολυ καλος.Αφηστε τα ονομαστικα 40MB/s. Στην πραξη τιποτα απο τα παραπανω νουμερα δεν ισχυει.Συνηθως αλλα πραγματα ειναι bottleneck σε εναν υπολογιστη, παρα τα νουμερα sequential read/write ενος SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Πολύ μικρός χώρος βρε παιδί μου για 93 ευρώ..Με τα ίδια λεφτά εχεις 2 μεγάλους HDD σε RAID..μην σου πω 3 μικρούς WD 160gb και τους raidαρεις... Άντε πάλι... Ή κάτσε διάβασε 5 πράγματα για τους SSD ή πήγαινε δώσε 80 ευρώ και πάρε έναν WD Caviar 1Tb που είναι μεγαλύτερος απ'όλους τους SSD που κυκλοφορούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Το λεω γιατι αμα ο φιλος βάλει win 7 τα 40gb εξαφανίζονται με 2 - 3 προγραμματάκια, αντε να ξεχαστείς και θα περάσεις και 2 -3 DVD (4.4gb) ...αμα βάλει XP ή linux παω πασο.. επεισης θα πρέπει να δει αν ο kingston υποστηρίζει trim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Δεκέμβριος 10, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 κοιταξτε παντα ημουν fun των xp , αλλα και τα 7 μπορει να τα δοκιμαζα..Τα 7 ποσο πιανουν δηλαδη?Γιατι με τα xp σιγουρα υπαρχει χωρος και για αλλα πραγματακια...τωρα για το trim, ποιος ξερει αραγε?τρεχα γυρευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Windows 7 system requirements If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Δεν θυμάμαι πως έπιασαν σε εμένα τα win 7 64bit σε clean install Νομιζω 12 με την πρώτη εκκίνηση ... Αλλά σίγουρα θα πρέπει να εχεις και εναν HDD για να βάλεις μεσα games + προγράμματα .. Τι να σω πω.. εγώ που δεν εχω διαβάσει 5 πράγματα μου φαίνεται λίγος ο χώρος.. θα έλεγα πως 60gb είναι το min κατα την γνώμη μου αν θες win 7 :mamba: ... Για τα Xp δεν υπάρχει πρόβλημα εχω εναν celeron 2.66 του father που εχει εναν 40gb HDD και του φτάνει αφου μονο office χρησιμοποιεί Yγ....Α αυριο το πρωι θα σου πω ακριβώς ποσο πιάνουν τα 64bit ultimate γιατι θα τα περάσω clean install σε pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 16GB θελουν οντως, αν αφαιρεσεις ομως pagefile, system restore και hibernation παιζει να πεσεις και κατω απο 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 11, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 16GB θελουν οντως, αν αφαιρεσεις ομως pagefile, system restore και hibernation παιζει να πεσεις και κατω απο 10.Με ολα αυτα ..αν τα κόψεις σωστα εισαι περιπου στα 3.7-4 GB μονο λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 47 GB = (με 4k formatted partition. κανονικά πιάνουν 43,7GB ) ----------------- Win7 Ultimate 64bit + ένα κάρο προγραμματακια + openOffice, XAMPP + CS Source + DIRT 2 + CoD 6 + Pro 10 Κατ' εμέ ο δίσκος τα αξίζει τα λεφτά του.(αν κ τον προτιμούσα στα 80- ευρώ ) Ιδίως για παλιά ή παντός είδους φορητά pc είναι ότι πρέπει. Σε καινούριο θα πρότεινα ή Corsair P Series ή Intel 80 ή 2x40GB kingston Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 11, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Λοιπον..clean install 10,9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Λοιπον..clean install 10,9Ποσο clean?Αν αφαιρεσεις hiberfile, pagefile και system restore? ειναι το ιδιο?λογικα μετα απο αυτα πρεπει να πεσεις περιπου στα 4-5 που ειπε ο GV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.