firekiller Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 Καθώς έψαχνα στο utube για glitches στο cod 5(έτσι για πλάκα)είδα που έλεγε cod 5 ps3 patched εννοούσε τα patch τα official?αν όχι που μπορώ να τα βρω?Ευχαριστώ:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Καθώς έψαχνα στο utube για glitches στο cod 5(έτσι για πλάκα)είδα που έλεγε cod 5 ps3 patched εννοούσε τα patch τα official?αν όχι που μπορώ να τα βρω?Ευχαριστώ:help1: τι ακριβως κανουν αυτα τα πατς που θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Δεκέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 ε ναι θέλω να παίξω και με τους φίλους μου nazi zombies co-op Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 τι κανουν αυτα τα πατς? δειξε μου το βιντεο.. στα ζομπι παιζουν κατι τσιτ που το κανουν πιο ευκολο, ειχε βαλει μια φορα ενα παλικαρι εξ αμερικης κ παιζαμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Δεκέμβριος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lgJN7GNjdoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 δεβ χρειαζεται καποιο πατς γι αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Δεκέμβριος 9, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 α γιατί ένας έτσι έλεγε στα σχόλια του videoέχεις ps3 account και το cod 5?Αν ναι πες μου το account σου να σε κάνω friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 δεν εχω ps3.. κ γενικα δεν μου αρεσουν ολα αυτα, ουτε καν τα killstreaks δεν μαρεσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.