HuLuVuZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2009 Στο συστημά μου έχω συνδέση 2 σκληρούς, ο ένας είναι sata κ ο άλλος wd1600jb. O wd μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν παω να τον "ανοίξω" μου βγάζει το μήνυμα ¨η δισκέτα στη μονάδα δίσκου f δεν είναι διαμορφωμένη.Θέλετε να τη διαμορφώσετε τώρα?" Ενώ πριν λίγες μέρες τον χρησιμοποιούσα και έχω και αρκέτα αρχεία μέσα (photos, video κλπ) Να υποθέσω ότι τα έχασα η υπάρχει ελπίδα...Δε με νοιαζει για τα περισσότερα, αλλά εχω φωτογραφίες κ βιντεάκια από διάφορες στιγμές (φανταρικό,παρεές,ταξίδια) που δε τα έχω αλλού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Βάλ' το πίσω στο PC που τον είχες και δες αν θα τον δείς κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Δεκέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Ο σκληρός δεν άλλαξε pc ,στον ίδιο υπολογιστή ,πριν λίγες μέρες δούλευε, ενώ τώρα μου βγάζει αυτό το msg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Τσέκαρε τα καλώδια και ρεύματα και δοκίμασε τον και αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Υπάρχει σωτηρία αλλά απαιτεί πολλές πολλές ώρες δουλειάς...Έκανα κάτι παρόμοιο για φίλο πριν από ένα μήνα και μου πήρε σχεδόν όλο το βράδυ να το τελειώσω.Πρέπει να τρέξεις κάποιο ειδικό εργαλείο τύπου getdataback και να τραβήξεις τα δεδομένα που θέλεις από τον wd σε άλλο δίσκο...Μαζεμένα τέτοια εργαλεία ανάκτησης θα βρείς στο hiren's boot cd ή σε άλλα αντίστοιχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Δεκέμβριος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.θα το τσεκάρω το βράδυ αυτό που μου λες dpolal Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Πρέπει να τρέξεις κάποιο ειδικό εργαλείο τύπου getdataback Kάποτε το getdataback έσωσε όλα τα mp3 μου:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 επισις μπορεις να τρεξεις καποιο live cd με linuxνα δεις αν φαίνονται τα αρχεια,αν ναι τοτε τατραβας σε εναν αλλο δισκο.αν θες περισσοτερες πληροφοριες πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Ιανουάριος 14, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Thanks για τις απαντήσεις. Λόγο έλλειψης χρόνου έδωσα το σκληρό σε ένα γνωστό μου τεχνικό. Δυστυχώς δε κατάφερε τπτ...Μου είπε ότι βλέπει τους φακέλους και τα αρχεία κανονικά αλλά παρότι το είχε αφήσει πάνω από 30 ώρες τράβηξε μόνο 20 mb...Δε τον ρώτησα πιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε....Μάλλον θα το κάνω εγώ και θα το αφήσω όλο το σαββατοκυριακό να δω τι θα γίνει...Backup συνέχεια....το πάθημα μάθημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Επειδή είναι πολύ σοβαρό να χάσεις τα προσωπικά σου, μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Δοκίμασε και το Active@File recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιανουάριος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Δοκίμασες απο τις Ιδιότητες Δίσκου > Εργαλεία > Έλεγχος σφαλμάτων ?Βγάζει δύο επιλογές και κάνεις μόνο την πρώτη στοιχειωδώς.Μήπως απλά έκλεισε η "είσοδος" του δίσκου και πρέπει να κάνεις αυτό;Συμβαίνει και στα στικάκια αυτό.Απλά λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.