Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό δισκο γεμάτο με αναμνήσεις....

HuLuVuZ

Recommended Posts

Στο συστημά μου έχω συνδέση 2 σκληρούς, ο ένας είναι sata κ ο άλλος wd1600jb. O wd μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν παω να τον "ανοίξω" μου βγάζει το μήνυμα ¨η δισκέτα στη μονάδα δίσκου f δεν είναι διαμορφωμένη.Θέλετε να τη διαμορφώσετε τώρα?" Ενώ πριν λίγες μέρες τον χρησιμοποιούσα και έχω και αρκέτα αρχεία μέσα (photos, video κλπ) Να υποθέσω ότι τα έχασα η υπάρχει ελπίδα...Δε με νοιαζει για τα περισσότερα, αλλά εχω φωτογραφίες κ βιντεάκια από διάφορες στιγμές (φανταρικό,παρεές,ταξίδια) που δε τα έχω αλλού....

Υπάρχει σωτηρία αλλά απαιτεί πολλές πολλές ώρες δουλειάς...

Έκανα κάτι παρόμοιο για φίλο πριν από ένα μήνα και μου πήρε σχεδόν όλο το βράδυ να το τελειώσω.

Πρέπει να τρέξεις κάποιο ειδικό εργαλείο τύπου getdataback και να τραβήξεις τα δεδομένα που θέλεις από τον wd σε άλλο δίσκο...

Μαζεμένα τέτοια εργαλεία ανάκτησης θα βρείς στο hiren's boot cd ή σε άλλα αντίστοιχα...

• 4 weeks later...

Thanks για τις απαντήσεις. Λόγο έλλειψης χρόνου έδωσα το σκληρό σε ένα γνωστό μου τεχνικό. Δυστυχώς δε κατάφερε τπτ...Μου είπε ότι βλέπει τους φακέλους και τα αρχεία κανονικά αλλά παρότι το είχε αφήσει πάνω από 30 ώρες τράβηξε μόνο 20 mb...Δε τον ρώτησα πιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε....Μάλλον θα το κάνω εγώ και θα το αφήσω όλο το σαββατοκυριακό να δω τι θα γίνει...

Backup συνέχεια....το πάθημα μάθημα...

Δοκίμασες απο τις Ιδιότητες Δίσκου > Εργαλεία > Έλεγχος σφαλμάτων ?

Βγάζει δύο επιλογές και κάνεις μόνο την πρώτη στοιχειωδώς.

Μήπως απλά έκλεισε η "είσοδος" του δίσκου και πρέπει να κάνεις αυτό;

Συμβαίνει και στα στικάκια αυτό.

Απλά λέω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.