Jump to content

4870 με 5770 - αξίζει?

Athanasios2104

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μία Powercolor 4870 (800/950, 512mb) με EK4870FC block, ενδεχομένως να μπορώ να την δώσω στα 160, και σκεφτόμουνα (αν όντως την δώσω) να πάρω μία 5770. Στα 1680x1050 σε λίγα reviews που είδα, η 5770 είναι δίνει λίγα fps (5-8) πιο πάνω από την 4870. Συν η καλύτερη κατανάλωση, συν dx11... νομίζω αξίζει, άλλα θα ήθελα μία πιο expert γνώμη.

Να σημειωθεί επίσης ότι την καρτούλα σκοπεύω να την βάλω στο pc του μικρού μου αδερφού κατά το Μάρτη (λίγο πριν βγει το Bad Company 2 οπότε εγώ λέω να βάλω 5850 + full cover block), ο οποίος δεν έχει τις δικιές μου απαιτήσεις (δλδ τα πάντα όλα full :rolleyes:).

Για 5-8 fps θα μπεις σε τετοιο νταβαντουρι ? Γιατι δεν ανεβαζεις τα ρολογια ?? γιατι δεν ανεβαζεις λιγο τον cpu και οχι μονο 5-8 αλλα 20+ μπορει να βγαλεις αμα τα ξεζουμισεις ολα!

Αλλωστε ο αδερφος σου θα καταλαβενει διαφορες απο dx11 με dx10 ?

Θα την δωσεις την 4870 160 ευρω ? πολυ δυσκολο! Οταν ο αλλος ξερει οτι μπορει και εκεινος να παρει 5770 και να καιει λιγοτερα! ;)

Αλλωστε ο αδερφος σου θα καταλαβενει διαφορες απο dx11 με dx10 ?

Θα την δωσεις την 4870 160 ευρω ? πολυ δυσκολο! Οταν ο αλλος ξερει οτι μπορει και εκεινος να παρει 5770 και να καιει λιγοτερα! ;)

Μην μπερδεύεσε, αν έδινα μόνο την κάρτα 160 ναι, τότε θα ήταν ληστεία, άλλα μιλάω για κάρτα + block. Το block μόνο του κάνει ~80 ευρώ και τα blocks δεν απαξιώνονται τεχνολογικά (ένα κομμάτι χαλκό είναι άλλωστε). Δηλαδή 100 η κάρτα + 60 το block που είναι νομίζω μια χαρά ρεαλιστική τιμή.

Πάντως, on-topic, νομίζω έχεις πολύ δίκιο και το πιο πιθανό είναι να την κρατήσω. Ο μικρός μου αδερφός δεν ξέρει καν τι είναι το DX, πόσο μάλλον να δει διαφορές dx10 - dx11 :D

Ολοι μας μπενουμε στο τριπακι του καταναλωτισμου..και εγω βλεπω την 5870 και την λιγουρευομαι..αλλα σκευτομαι οτι η 4870 μου κραταει γερα ακομα..! και παιζει ακομα stock ! Και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μην την παραγγειλω!Διοτι δεν μου χρειαζεται!

Οσο για την καρτα..Ενα full cover block ειναι πολυ δυσκολο να το δωσεις..Γιαυτο λεμε οταν περνεις τετοιο block ''παντρευεσαι'' την καρτα! :(

Περιμενουμε να κλοκαρεις και να μας πεις τι διαφορες εχεις στα fps :happy2:

Εχει δικαιο ο Propitsiriko ... Εκτος αν πας για μια 5850 (ακριβοτερη βεβαια) Τοτε αξιζει!

Εγώ θα πάω για 5850 κατά το Φερουάριο - Μάρτιο (πριν έρθει το Bad Company 2 ;)), άλλα σε καμία περίπτωση ο μιρκός μου αδερφός δεν χρειάζεται 5850.

Όμως, όπως είπα, το θέμα θεωρείται λήξαν. Θα του βάλω την 4870 με Vista (που έχω), υδρόψυκτη, θα του βάλω και το fuzion v2 και θα είναι jet.

Εγώ θα πάω σε άλλα, πιο μεγάλα... :dirol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.