NiTrOwWw Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 Γεια παίδες , έχω το πρόγραμμα Code::Blocks 8.02 για να γράφω προγράμματα στην C. Έχω windows vist 32bit . Όταν κάνω compile το πρόγραμμα που έχω γράψει , μου βγάζει το πρόβλημα που δείχνω και στην εικόνα . Το πρόγραμμα από θέμα συντακτικού είναι σωστό. Ξέρει κανείς τι Error είναι αυτό ; Αν ξέρετε και κανένα καλήτερο πρόγραμμα για τα Vista κάντε ένα link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Όταν είχα δοκιμάσει το CodeBlocks που πετούσε και μένα κάτι κουλά...αλλά δεν το έψαξα.Η δοκιμάσμενη λύση είναι Dev C++ που δουλεύει παντού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrOwWw Δεκέμβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 το dev++ το έχω και εγώ ! Εκεί πάλι μου βγάζει πρόβλημα " Το πηγαίο αρχείο δεν έχει δημιουργηθεί" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Τότε κάπου κάνεις λάθος...γιατί η Dev C++ σίγουρα δουλεύει στα Vista και 7.Κάνεις new project φαντάζομαι....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 το dev++ το έχω και εγώ ! Εκεί πάλι μου βγάζει πρόβλημα " Το πηγαίο αρχείο δεν έχει δημιουργηθεί"Compile το έκανες πριν το τρέξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrOwWw Δεκέμβριος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 κάνω new project και compile το κάνω τον κώδικα . Χωρίς να έχει λάθος ο κώδικας....Αλλά στο dev-c++ μου βγάζει το πρόβλημα : "Το πηγαίο αρχείο δεν έχει δημιουργηθεί" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 ίσως κάνεις κάποιο λάθος στις επιλογές του project. Αν είναι ένα μόνο αρχείο δοκίμασε κάνοντας νέο πηγαίο αρχείο, όχι ολόκληρο project..επίσης κατέβασε το wx-devcpp, είναι η εξέλιξη του dev-c++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrOwWw Δεκέμβριος 9, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 (edited) Θα το κατεβάσω αυτό που μου είπες.Το έλυσα το πρόβλημα , Μου δουλεύει κανονικά τώρα !Ευχαριστώ για την βοήθεια . Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2009 από NiTrOwWw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1234 Ιούνιος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Θα το κατεβάσω αυτό που μου είπες.Το έλυσα το πρόβλημα , Μου δουλεύει κανονικά τώρα !Ευχαριστώ για την βοήθεια .Γεια σας αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα με το Dev-Cpp όταν κάνω εκτέλεση μου βγαζει την ένδειξη οτι το πηγαίο αρχείο δεν έχει δημιουργηθεί,μήπως είναι εφικτό να με βοηθησετέ να απαλλαγω απο αυτο του είδους το σφάλμα?Σας ευχαριστώ εκ τον προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 18, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Δοκίμασε Save all πρώτα ή Save sto CPP αρχείο πριν το build Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1234 Ιούνιος 19, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Δοκίμασε Save all πρώτα ή Save sto CPP αρχείο πριν το buildΣε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση που μου έδωσες σε αυτό το τόσο δυσεπίλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω,αλλά προφανώς θα φταεί κάτι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 19, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Φτιάξε ένα κενό project πρόστεσε το CPP αρχειο και ξανά compile.Ποιά έκδοση του dev c++ έχεις?Τα directories για το project είναι σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 20, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Βάλτε cygwin και βρείτε την υγειά σας Υπερβολή ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 21, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 Δεν αποκλείεται να φταίνε και τα κενά (αν υπάρχουν) στο path του project ή του αρχείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloommar Νοέμβριος 2, 2016 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2016 Γεια σας , έχω ένα παρόμοιο θέμα : όταν πατώ εκτέλεση του προγράμματος μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει : Το έργο δεν είναι δημιουργημένο . Προσπάθησα να κάνω νέο αρχείο πατώντας στο Αρχείο->Νέο ->Πηγαίο Έγγραφο και όταν πατώ F9 (δημιουργία κι εκτέλεση ) μου εμφανίζει το compile progress και μετά μου λέει πως ''η εφαρμογή 'g++.exe' σταμάησε να λειτουργεί '' . Τι κάνω για να λειτουργήσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts