Jump to content

Τι καρτα "σηκωνει" το συστημα μου;

strong

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να μαθω την ανωτερη καρτα γραφικων που μπορει να "σηκωση" το συστημα της υπογραφης μου λογω

επικειμενης αναβαθμισης της καρτας, θα με βοηθουσε στο να επιλεξω καλυτερα.

Eπισης υπαρχει κυνδυνος bottleneck εαν παω σε μεγαλη καρτα;

Βεβαια μπορει να σηκωνει και 5970 ομως τι θα κερδιζα παραπανω απο μια 5770;

Καλες γιορτες σε ολους!

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

<= γκαβός, σόρρυ φορ δις.

Νομίζω σε αυτή την ανάλυση και 5850 δεν θα έχεις θέμα bn, αλλά περίμενε και άλλες απόψεις απο πιο έμπειρα μέλη.

βαλε οσο καλυτερη καρτα σηκωνει η τσεπη σου. ετσι κι αλλιως την καρτα μπορεις να την κρατησεις σε επομενη αναβαθμιση συστηματος!!

βαλε οσο καλυτερη καρτα σηκωνει η τσεπη σου. ετσι κι αλλιως την καρτα μπορεις να την κρατησεις σε επομενη αναβαθμιση συστηματος!!

ΜΕΓΑ λαθος.

Με τις τιμες να αλλαζουν καθημερινα και τις εξελιξεις στον χωρο των καρτων γραφικων ΠΟΤΕ δεν κανεις την κινηση που λες.

Η επιλογη πρεπει να γινει βαση αναγκων

.

Να δωσει $$ για 5850 και πανω γιατι αφου δεν θα την αξιοποιησει?

"Οταν" και "αν"....βλεπουμε.

Τι οσο καλυτερη σηκωνει η τσεπη του ρε συ...:cool:

Σε 1680χ1050 παιζει...με μια 5850 που ειπε κ ο dolly πιστευω ειναι κομπλε...

Παιδιά και η 5850 overkill είναι για αυτή την ανάλυση. Εγώ θα έλεγα 5770. Σχεδόν 100 ευρώ λιγότερο και επιδόσεις αντίστοιχες μιας 4870. Στα 1680χ1050 θα είναι και πολύ άνετη.

Δεν είναι overkill παιδιά. Η 4870 1γιγα είναι οριακή για αυτήν την ανάλυση, και μερικές φορές πρέπει να μειώσεις aa ή και να το βγάλεις για να είσαι οκ. Πόσο μάλλον για την 5770 που είναι ένα κλικ πιο κάτω. Εγώ τουλάχιστον όταν αγοράζω μια καινούρια κάρτα θέλω να βάζω τα γραφικά στο τέρμα και όσο περνάνε οι μήνες σιγά-σιγά να κάνω υποχωρήσεις και κάθε δύο χρόνια να αλλάζω κάρτα (ή αναλόγως κάθε 2 γενιές καρτών). Οπότε εγώ σου προτείνω την 5850.

Υποψιν οτι το συστημα δεν προκειται να αλλαχθει νωριτερα απο ενα χρονο ισως και παραπανω λογω οικονομικης κρισεως :p

5850 και καθαρισες! 4870/5770/gtx260 εχουν ολες πανω κατω ιδιες επιδοσεις και σε λιγα παιχνιδια λιγο οριακες σε 1680*1050 οποτε...

λοιπον, φιλε strong, για να μην μπερδευω και τους υπολοιπους, η ερωτηση σου ηταν, ποια ειναι η ανωτερη καρτα που μπορεις να βαλεις στο συστημα σου, σωστα?

η απαντηση μου, σε αυτο το ερωτημα απευθυνοταν..!

αν ομως στην πραγματικοτητα, εννοεις ποια ειναι η καταλληλοτερη για το συστημα σου και την αναλυση που παιζεις, η απαντηση μου θα ηταν διαφορετικη. θα σου ελεγα να παρεις την 5770, που προταθηκε και παραπανω. ειναι υπεραρκετη για αυτη την αναλυση. εγω παιζω με μια 4850 σε 1920χ1080. αν νομιζει κανεις οτι δεν αρκει η 5770 -που ειναι δυνατοτερη- για 1680χ1050, τοτε τι να πω...? καλυτερα να κοιταξουν να δουν τι φταιει και δεν τους φτανει η 5770!!!

παντως αν μπορεις να πας και σε δυνατοτερη καρτα (5850?), δεν παει χαμενη!!! μπροστα σου θα το βρεις!!

λοιπον, φιλε strong, για να μην μπερδευω και τους υπολοιπους, η ερωτηση σου ηταν, ποια ειναι η ανωτερη καρτα που μπορεις να βαλεις στο συστημα σου, σωστα?

Σωστα αυτο ρωτησα ομως θα με ενδιεφερε να μαθω και ποια καρτα θα ηταν καταλληλοτερη!

Δηλ. με αυτη θαμαι κομπλε για κανα δυο χρονακια και θα δουλευει χωρις κανενα προβλημα για το συστημα μου;

δεν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα που θελεις γιατι παντα εχουν να κανουν με τις απαιτησεις του καθενος.

Αν απλως σε νοιαζει να τρεχει το παιχνιδι με ολα low τοτε κ μια 8800gt αρκει

αν ομως θελεις maximum και να εχεις αναπνοη στα παιχνιδια , τοτε οσο πιο δυνατη τοσο πιο κερδισμενος θα βγεις.Οχι αναλογικα βεβαια αλλα σιγουρα θα ναι καλυτερα

Παρε την 5850 και μη κοιταξεις πισω.

H 4870 (και μάλιστα 512MB) δεν είναι οριακή ούτε καν σε 1920χ1200. Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο; Δεν είναι όλα τα παιχνίδια crysis

CoD6 και DIRT2 πχ όλα τέρμα.

Δηλαδή αν θες dx11 προτείνω max 5770. Αλλιώς 4870 ή και 4850(ή κάτι αντίστοιχο)

H 4870 (και μάλιστα 512MB) δεν είναι οριακή ούτε καν σε 1920χ1200. Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο; Δεν είναι όλα τα παιχνίδια crysis

CoD6 και DIRT2 πχ όλα τέρμα.

Το αυτο!

Παιζω σε 4870 1gb τα παντα!dirt 2 /far cry 2 / shift /cod και ολα τερμα! Μην λεμε οτι θελουμε ΑΝ δεν ξερουμε! Η επειδη βγηκαν οι 5850/5870/5970 παει να πει οτι οι 4870 ειναι για τα σκουπιδια ?

Εγω θα σου ελεγα να παρεις μια 4870 1gb μεταχειρισμενη! αλλα 2gb ram και τα υπολοιπα φατα στα μπουζουκια! :happy2:

δεν ειπε κανενας οτι η 4870 ειναι για τα σκουπιδια!! απλα οταν αγοραζεις ΣΗΜΕΡΑ, μια καρτα της προηγουμενης γενιας ειναι φυσικο να ερχεται δευτερη επιλογη..! γι'αυτο προτεινονται, πρωτιστως, καρτες της σειρας 5000 και μετα 4000. ουτως ωστε σε ενα χρονο να μπορει -θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος- να εκμεταλλευτει το DX11.

και μια διευκρινηση. ΑΝ παρει καποιος σημερα, καρτα 4870-4850, καλο ειναι να την παρει με 1GB μνημη και οχι με 512! αρκετα παιχνιδια σημερα, τρωνε πανω απο 512ΜΒ μνημη και βλεπεις την καρτα και "μπουκωνει"..!

καλα , κανενας δεν ειπε οτι οι 4870 /4850 ειναι μουφα και οτι δε τραβανε μια.

Μεχρι και 8800GTS 512 αν εβρισκες με 40Ε θα σου λεγα παρτην...Αυτην εχω σε 1920χ1080 αλλα για τις απαιτησεις μου δεν κανει (medium γραφικα κτλ κτλ)

Και ξαναλεω ΠΑΝΤΑ εχει να κανει με τις απαιτησεις σου..Θες φιλτρα ; Οχι η 8800gts 512 δεν κανει.η 4870 σαφως θα κανει (καπως καλυτερα) αλλα η 5850 θα ειναι πολυ μπροστα (και λογω dx11)που μετα με μια αναβαθμιση απο αλλα παρτς θα μπορει να εκμεταλευτει παραπανω την καρτα

Αλλα και 295 μπορει να σηκωνει το συστημα σου , θα την παρεις ; Διαθετεις λεφτα ; αν ναι ποσα και να σου πουμε ποια ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.

Αλλιως παρε μεταχειρισμενη τωρα , και μετα απο 1 χρονο παρε μεταχειρισμενη με τα ιδια λεφτα μια 5850.Η αν θες παρε τωρα καινουργια την 5850 η 5870 η 5890 και βαζε σε ολα τα παιχνιδια 16χ ΑΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.