Jump to content

Nero overburn

serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Σε προσπάθεια να γράψω ένα Music CD με το Nero, στο τελικό burn εμφανίστηκε το μήνυμα

post-11744-1416074240,7327_thumb.jpg

Πιστεύω ότι αυτή η ειδοποίηση περί καταστροφής του recorder είναι χαζή εντελώς. Νομίζω...

Έχει πατήσει κανείς εκεί το "Ok" για να το πατήσω και γω;

Γνωρίζει κάποιος την περίπτωση;

Αντίθετα, αν δοκιμάσω να γράψω με το Sonic RecordNow! Deluxe δε βγάζει καμία ειδοποίηση και ξεκινάει το burning κατευθείαν.

Τί έχουμε εδώ; Γενικά ένα σχόλιο-βοήθεια;

Ευχαριστώ!!

H παίζει το τελευταίο τραγούδι να μην παίζει στο τέλος με το overburn, αλλά αυτό που λέει ο Γιάννης απο πάνω είναι αυτό που σου συμβαίνει. Μερικά mega μπροείς να σφηνώσεις με το overburn αλλα δεν σου κάνει το CD -> DVD :)

5MB δεν είναι και πολλά το πιθανότερο να μην έχει πρόβλημα ούτε στο γράψιμο ούτε στην αναπαραγωγή. Έχει τύχει να παίρνει και 15ΜΒ overburn αλλά εξαρτάται απο την μάρκα του CD.

Δοκίμασε να δούμε τι θα γίνει...

Έγραψα το cd με το Sonic RecordNow! Deluxe για αρχή.

Λοιπόν, συνέβη το εξής κουφό...

Το cd αποτελείται από 18 τραγούδια. Δεν το άκουσα βέβαια όλο. Άκουσα τα 17 & 18.

Μου έκανε πηδήματα-scraτσαρίσματα στο 17ο ενώ το 18ο ακούστηκε χωρίς το παραμικρό.

Βέβαια, το άκουσα μία μόνο φορά.

Μπορεί να φταίει το δισκάκι, θα μου πείτε.

Πάντως, αυτό το cd είναι τραγουδίστριας όπερας και μου φαίνεται πως τα κομμάτια πρέπει έτσι κι αλλιώς να μην έχουν κενό μεταξύ τους. Είναι κάτι σαν live cd.

Μήπως κόβοντας τα κενά επιβάλλεται τόσο για τον τύπο του cd (όπερα) όσο και την ασφάλεια των δεδομένων;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.