ennia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 εχω τα windows 7 και δεν boot-αρει. στην εκκινηση μου λεει " a disk read error occurred"press alt-ctrl- del to restart.στο βιος τον βλεπει κανονικα τον δισκο. οταν μπαινω με αλλο λειτουργικο με χρ δηλ. στους δισκους δεν τον βλεπει. τον βλεπει μονο στη διαχειρηση δισκων με την διαφορα οτι ενω ο δισκος ειναι 640gb εκει τον βλεπει 1.143 gb.προσπαθησα να κανω επιδιορθωση με το δισκακι των windows 7 αλλα ουτε αυτο boot-αρει.ππειτε καμια ιδεα πως να τον ανοιξω γιατι εκει εχει καπου στα 300 gb μουσικη..........:suicide2::suicide2::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Δεκέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Δοκίμασε και ένα LiveCD Ubuntu τουλάχιστον να σώσεις-πάρεις τα αρχεία σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 για να το ξανα ανοιξω δυσκολο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pithonas Δεκέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 μπορείς άμα θέλεις και γίνετε φυσικά να πάρεις τον σκληρό σου να το βάλεις σε ένα άλλο pc δικό σου ή κάποιου φίλου σου και να σώσεις τα αρχεία που έχει μέσα και μετά τον πατάς ένα φορμάρισμα και θα είσαι εντάξη πιστεύω και εγώ το είχα το πρόβλημα το έκανα έτσι...τουλάχιστον έσωσα τα αρχεία μου...η αλλιώς οπός είπε ο kkalop απλά κανε ένα live cd και πάτρα...απλά ότι και να κάνεις μετά τον σκληρό σου κάντον ένα partition και βάζε εκεί τα αρχεία σου γιατί άμα σου ξανατύχη τίποτα τέτοιο να μην χρειάζετε να γράφεις - μεταφέρεις τα αρχεία σου αλλού απλά τον κανείς format και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.