Jump to content

Μολις αγορασα ενα Imac 27"

ababapanos

Recommended Posts

λοιπον ηρθε σημερα τελικα... Δεν εχω λογια πραγματικα ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα και πιο ομορφο ειχα....

η οθονη ειναι καταπληκτικη πραγματικα ολα τα λεφτα. και απορω τι εχανα τοσα χρονια...

το πληκτρολογιο και το ποντικι παρα πολυ καλα... ιδικα το ποντικι ειναι απο αλον πλανητη ... σταματαω ομως δεν λεω αλλα γτ μερικοι θα αρχισουν παλι τα δικα τους

http://img19.imageshack.us/img19/2606/p1010108wo.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/2962/p1010114.jpg

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply
Άμα είχε δεξί κλικ και μια usb στα δεξιά θα μιλούσα με καλύτερα λόγια.

εχει δεξι κλικ. Με δυο δαχτυλα κλικ και κανει δεξι κλικ :) !!

Τους αλλους συνδυασμους για να αλλαζεις σελιδα, να πηγαινει πισω, να βγαζει τις ανοιχτες εφαρμογες πατωντας 4 δαχτυλα απο πανω προς τα κατω κτλ φανταζομαι τα ξερεις, αλλιως πες να τα αναφερω.

LCD με Edge Led Backlit είναι, όχι κανονική Led (aka OLED) και δεν είναι και το "καλό" Led Backlit αλλά το Edge ώστε να είναι λεπτές (βλέπε Samsung TVs)...

παρόλα αυτά βέβαια είναι πολύ καλή οθόνη σε σχέση με τα monitors που έχουν TN Panel

Mα τι λεμε παλι??? Oled 15αρα κανει 2.000 ευρω. Εαν υπηρχε oled 27αρα ξερεις ποσο θα εκανε??? Για led μιλησα. Δεν μιλησα για οργανικη οθονη aka oled.

εχει δεξι κλικ. Με δυο δαχτυλα κλικ και κανει δεξι κλικ :) !!

Τους αλλους συνδυασμους για να αλλαζεις σελιδα, να πηγαινει πισω, να βγαζει τις ανοιχτες εφαρμογες πατωντας 4 δαχτυλα απο πανω προς τα κατω κτλ φανταζομαι τα ξερεις, αλλιως πες να τα αναφερω.

για πες ειμαι περιεργος.. μονο της apple τα κανει αυτα;;

Μπ@@

Απλά θέλω να πω,πως για αυτά που δίνεις,θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον κάτι πιο εντυπωσιακο για keyboard/mouse(μην ακούσω ότι το λιτό ειναι κομψο,γιατί εδω εχει ξεπεράσει τα όρια της λυτότητας:red:)

Όπως και να έχει,αφου του αρέσει του ιδιοκτήτη,εμένα λόγος δεν μου πέφτει :shutup:

για πες ειμαι περιεργος.. μονο της apple τα κανει αυτα;;

ναι μονο της apple. Ειναι Multitouch με τεχνολογια iphone. Το ιδιο και το νεο ποντικι. Απλα κανεις κινησεις με δαχτυλα και σου τις αναγνωριζει.

Δες εδω πως λειτουργει τα εχει ολα

http://www.youtube.com/watch?v=_VeAOK8Rxoo

@ababapanos: Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Εγώ σου το είχα πει από την 1η σελίδα.. αν εσύ το γουστάρεις το μηχάνημα, δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς. ;)

Το αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά ελαφρώς τροποποιημένο: αν εσύ το γουστάρεις το μηχάνημα, δεν έχει νόημα να ρωτήσεις τους άλλους κατόπιν παραγγελίας.

Τέτοιου είδους ερωτήσεις πριν παραγγείλεις κάτι, είναι "έρευνα αγοράς". Αφού το αγοράσεις, είναι "επιβεβαίωση ανασφαλειών".

Φίλε ababapanos, χωρίς παρεξήγηση αλλά πιστεύω ότι αν ήθελες πραγματικά να ακούσεις απόψεις για πιθανά προβλήματα κλπ προκειμένουν να μην βιαστείς να ξοδέψεις €1500, θα έκανες το θέμα πριν παραγγείλεις τον υπολογιστή.

Από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να τον επιστρέψεις και απλά περιμένεις κόσμο να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του όταν ρωτάς "Αλλα νομιζω οτι ειναι καλη αγορα" και "Πανεμορφο , μαζεμενο, αθορυβο κλπ. Ετσι δεν ειναι?" θα σου συνειστούσα να βρεις έναν χώρο για παραδοσιακούς χρήστες Mac και να θέσεις αυτές τις "ερωτήσεις" σου εκεί.

Και η άποψή μου δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσουν οι Mac ή η Apple σαν εταιρία κλπ, τα ίδια έχω πει και σε χρήστη που έκανε παρόμοιο θέμα με σκληρούς δίσκους ή κάρτες γραφικών.

Βασικα δεν ρωτησα για να μου πειτε αν πρεπει να το παρω η οχι. Οτι και να μου λεγατε θα το επερνα γιατι πολυ απλα μαρεσει πολυ. Για αυτο και δεν ρωτησα πριν το παρω. Απλα θα θελα γνωμες και εμπειριες απο ατομα που μπορει να τον εχουν , και αν ειχαν προβληματα κλπ... τοσο απλο. οποιος θελει απανταει οποιος θελει οχι, μηνυματα ηρωνικα του στυλ, τι μας ρωτας τωρα? και εισαι αφελης και χαζος και τετοια εγω μονο σαν ζηλια τα εκλαμβανω , απο καποιους που πολυ θα θελαν να ειχαν ενα τετοιο κοσμιμα αλλα δεν τολμουν να δωσουν τα λεφτα για να το αγορασουν

Εκπληκτικό μηχάνημα.

Σκέφτομαι τι να πουλήσω για να το πάρω . . . Μάλλον το αμάξι :hehe:

Πραγματικά κορυφαίο πάντως, και όντως η Apple τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει πάρα πολύ στην αγορά. Βοήθησε πολύ και το iphone, που την έκανε γνωστή σε ακόμη περισσότερους όχι και τόσο computer-άδες, ώστε να μην την φοβούνται :)

Προσωπικά ο επόμενος υπολογιστής που θα αγοράσω, είτε laptop είτε desktop, θα είναι apple.

Πολύ απλά γιατί μου αρέσει το design και ο τρόπος λειτουργίας, και πλέον με τα x86, ότι δεν τρέχει σε MacOS θα τρέχει σε win.

Και με bash μπορώ να δουλέψω αποτελεσματικά και με . . . midnight commander, αλλά θα προτιμήσω να μου σβουράνε τα παράθυρα γύρω γύρω "the apple way".

Και επειδή είδα να το έχετε κάνει καραμέλα, πλέον αυτά τα μηχανήματα δεν είναι για τον επαγγελματία, είναι για αυτόν που του αρέσει να βλέπει κάτι όμορφο και συμμαζεμένο που κάνει τη δουλειά.

Δεν ξέρω τι μερίδιο υπολογιστών έχει η Dell στην Ελλάδα στους οικιακούς χρήστες (5%?), αλλά οι υπόλοιποι . . . 95% δεν νομίζω να απολαμβάνουμε NBD, απλά τρέχουμε τα μηχανάκια ΠΛΑΙΣΙΟ, e-shop, Multirama και μετά κράζουμε στο thelab :)

Καλορίζικο φίλε ababapanos :)

+1@sotiris

Κατά τα άλλα, απορώ που το συζητάμε ακόμη με πολυσέλιδη υπερπαραγωγή...

Είναι άλλη φάση ένα μηχάνημα Apple, είτε φοράει και πιο mainstream κομμάτια, είτε έχει έρθει πιο κοντά στα pc, είτε ότι άλλο θέλετε. Ίσως να είναι πολλά τα λεφτά, αλλά αυτό το plug'n'play είναι τρομερά γοητευτικό!

Ντάξει, δεν παίζει παιχνίδια. Υποθέτω όμως ότι αν η Apple ήθελε να φτιάξει ένα μηχανάκι που να παίζει και παιχνίδια με αξιώσεις, σίγουρα θα το πετύχαινε και μάλιστα αθόρυβα-ψυχρά-ακρασσάριστα (βέβαια δεν ξέρω με ποιο αστρονομικό ποσό θα χρέωνε όλη αυτή τη χλιδή... :hang2: :rant: :suicide:).

Τέσπα, ΜΕΓΕΙΕΣ!

+1@sotiris

Κατά τα άλλα, απορώ που το συζητάμε ακόμη με πολυσέλιδη υπερπαραγωγή...

Είναι άλλη φάση ένα μηχάνημα Apple, είτε φοράει και πιο mainstream κομμάτια, είτε έχει έρθει πιο κοντά στα pc, είτε ότι άλλο θέλετε. Ίσως να είναι πολλά τα λεφτά, αλλά αυτό το plug'n'play είναι τρομερά γοητευτικό!

Ντάξει, δεν παίζει παιχνίδια. Υποθέτω όμως ότι αν η Apple ήθελε να φτιάξει ένα μηχανάκι που να παίζει και παιχνίδια με αξιώσεις, σίγουρα θα το πετύχαινε και μάλιστα αθόρυβα-ψυχρά-ακρασσάριστα (βέβαια δεν ξέρω με ποιο αστρονομικό ποσό θα χρέωνε όλη αυτή τη χλιδή... :hang2: :rant: :suicide:).

Τέσπα, ΜΕΓΕΙΕΣ!

δεν ειναι θεμα να φτιαξει μηχανημα ειναι θεμα λογισμικου κ το λογισμικο της δεν το υποστιριζουν τα παιχνιδια...

στο μονο που συμφωνω ειναι στο οτι ειναι πιο ωραια αισθητικα απο καποια απλα pc,αλλα και παλι αυτο ειναι υποκειμενικο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.