Jump to content

Πια θεωρείτε Καλυτερα Cpu/Gpu Coolers

petran_x13

Recommended Posts

δημιούργησα αυτό το θέμα για να πει ο καθένας ποιές θεωρεί τις 5 καλύτερες cpu ψυκτρες και τις 5 καλύτερες gpu ψυκτρες.

για μένα η καλύτερες είναι η εξής:

CPU COOLERS

1:Noctua NH_D14

2: Prolimatech black swadow/megahalems

3:Thermalright IFX-14

4:Thermalright true copper

5:Thermalright True black/120 EXTREME

GPU COOLERS

1:Artic Cooling Accelero extreme GTX 280/PRO

2:Thermalright Trad-2

3:Thermalrigh HR-03

4:Artic Cooling Accelero Twin turbo (new)

5:Scythe mushasi

τι γνώμη έχετε για το νέο coolers τις prolimatech:magic: για vga? ακούγεται πολύ καλο αλλα θέλω να το δω στην πράξη όχι πως αμφιβάλλω για τις επίδοσης ισα ισα το ανάποδο. Επίσης είναι ιδέα μου η μοιάζει με trad-2? ακούστηκε ότι πολύ σχεδιαστές από thermalright πήγαν πήγαν στην prolimatech ισχύει κάτι τέτοιο?

τι γνώμη έχετε για το νέο coolers τις prolimatech:magic: για vga? ακούγεται πολύ καλο αλλα θέλω να το δω στην πράξη όχι πως αμφιβάλλω για τις επίδοσης ισα ισα το ανάποδο. Επίσης είναι ιδέα μου η μοιάζει με trad-2? ακούστηκε ότι πολύ σχεδιαστές από thermalright πήγαν πήγαν στην prolimatech ισχύει κάτι τέτοιο?

κατσε να δουμε reviews και θα ξερουμε.

Μην προτρεχουμε.

Εμενα μου θυμισε και το Auras Fridge.

Και να ισχυει.

επείσης θα πρόσθετα την v8 τις cm την οποια την πήρε ένας φίλος και έμεινα άλαλος αφού ψήνομαι να την παραγγείλω και εγώ:banging:

και εγω αυτη εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος...ασε που εχει και μοστρα..:crazy_pilot:

Noctua NH D14 και (μεχρι να δουμε την MK-13 στην πραξη) την TR HR03 GTX.

Ολες του πρωτου post ειναι καλυτερες απο την V8

εδώ φιλε είσαι λάθος λίγο που έψαξα στο net και τέσταρα σε φίλο true black και true 120 extreme τις έχει άνετα 2c πιο κάτω από αυτές είναι στο net λέει και για copper.Επίσης είναι 3c πιο πάνω απο megahalem αλλα με μια modifia με 2 8cm fans πέφτει αλλα 6c θερμοκρασία .

Ενα link για την μοντιφα?

2 8αρηδες φανταζομαι οτι θα κανουν και τον αντιστοιχο θορυβο ομως...

Δες αν τις true τις ειχαν λαπαρει εκει που τις βγαζουν χειροτερες απο την V8. :)

Η μοντίφα μάλλον θα περιλαμβάνει 2 εξτρά 80άρηδες ανεμιστήρες σε push-pull πάνω στις "εξωτερικές" μικρές ψήκτρες της V8. Οπότε, Chris, μάλλον μιλάμε και για κάποια τρελά ντεσιμπελάκια παραπάνω (αυτό μπορώ να υποθέσω αν μιλάμε για 6 κελσίου κάτω...).

Έχει ειπωθεί πολλές φορές: τόσο η V8, όσο και η V10 είναι μια χαρά ψήκτρες, αλλά για να πετύχουν δυνατά σκορ σου παίρνουν τα μυαλά από θόρυβο... Τώρα, το θέμα θόρυβος είναι υποκειμενικό θα μου πείτε, αλλά (δυστυχώς για τη V8) τις ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις τις έχουν και τουλάχιστον άλλες 2-3 ψήκτρες σε επίπεδα "αθόρυβου".

Ενα link για την μοντιφα?

2 8αρηδες φανταζομαι οτι θα κανουν και τον αντιστοιχο θορυβο ομως...

Δες αν τις true τις ειχαν λαπαρει εκει που τις βγαζουν χειροτερες απο την V8. :)

για την modifa τώρα δενέχω link sorry αλλα ισχύει. Tώρα που θα έρθει το δικό μου v8 θα του βάλω και blue led 120mm μέσα και 2 80mm έξω όσο για true μιλάμε αλαπαρειστι αλλιώς δεν θα ήταν δίκαιο αλλα με 2 s-flex 1600rpm.

κάναμε το test σε σπίτι φίλου και συγκρίναμε την δίκια μου zalman 9700led την true του κολλητού και τις v8 και 120extreme του αλλου κολλητού:bigsmile: και η 2 thermalright με 2 δοκιμάστηκαν ανεμιστιρια s-flex όπως είπα;)

m8, εμενα παλι δεν με νοιαζουν τα "δικαια" αλλα τι παιρνω στο τελος. Η true θεωρειται καλυτερη γιατι με λαπαρισμα βγαζει πολυ καλες temps. Χωρις... εχεις ενα καρουμπαλο που ειναι οπως σου κατσει (αλλοτε λιγο καλυτερο αλλοτε λιγο χειροτερο) με αποτελεσμα να μην παταει καλα η ψυχτρα.

Στο τελος λοιπον εχεις μια ψυχτρα που αποδιδει καλυτερα ή αντε αν θες το ιδιο με λιγα db και μια ψυχτρα που θα σου δωσει τα ιδια με τα διπλασια db...

m8, εμενα παλι δεν με νοιαζουν τα "δικαια" αλλα τι παιρνω στο τελος. Η true θεωρειται καλυτερη γιατι με λαπαρισμα βγαζει πολυ καλες temps. Χωρις... εχεις ενα καρουμπαλο που ειναι οπως σου κατσει (αλλοτε λιγο καλυτερο αλλοτε λιγο χειροτερο) με αποτελεσμα να μην παταει καλα η ψυχτρα.

Στο τελος λοιπον εχεις μια ψυχτρα που αποδιδει καλυτερα ή αντε αν θες το ιδιο με λιγα db και μια ψυχτρα που θα σου δωσει τα ιδια με τα διπλασια db...

με την ίδια λογική με 2 8cm fans η v8 ρίχνει 6c μια lapparismeni true ρίχνει 5c το max

Δεν ειναι ετσι imho. Αν δεν παταει μια ψυχτρα και 10 delta να της βαλεις δεν προκειται να αποδωσει. Τωρα το ποσους βαθμους θα κερδισεις πρεπει να το κανεις για δεις και σιγουρα εχει να κανει και με τη cpu. Το θεμα ομως ειναι οτι παραμενει αθορυβη ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.