Hydra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2009 Έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος του Stuff απο το 2007 και κάπου είχε αυτο το μαγαζι.Φαινεται πως εχει καποια χρονια που υπαρχει.Πρωτη φορα το ακουω βεβαια και μου φαινεται και περιεργο το ονομα του.Εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο shop και πως του φανηκε? Το site http://katerelos.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 από τα πολύ γνωστά online μαγαζιά για είδη φωτογραφίας κυρίως...με καλές τιμές καλή υποστήριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Δεκέμβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 από τα πολύ γνωστά online μαγαζιά για είδη φωτογραφίας κυρίως...με καλές τιμές καλή υποστήριξη.+1συμφωνώ με φράγμα.αν πας και απο κοντα θα σου κάνει καλυτερες τιμές σε περίπτωση μετρητοις Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Απο εκει εχω πάρει σχεδόν ολο τον εξοπλισμό μου... Να πας απο το μαγαζι και θα σου κανει καλύτερες τιμες απο αυτές που εχει το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Και εγώ μια απο τα ίδια, πήγα για να πάρω ακόμα και ένα φακό των 110 ευρώ (50 1.8) για τον ξάρδερφο μου, και εκεί κάτι μου έκοψε. Γκο φορ ιτ και απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Καλύτερα να δεις τις γνώμες στο DPGR, έχει 10άδες σελίδες και θα βγάλεις πιο ασφαλές συμπέρασμα από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.