Jump to content

Η Prolimatech στη μάχη των VGA-coolers (με δυνατό κουμπούρι!...).

Ερνεστος

Recommended Posts

• 4 weeks later...

http://www.legionhardware.com/document.php?id=875&p=2

Αναμενόμενα πολύ καλή για πυρήνα/μνήμες, δυστυχώς μεγάλη ήττα στα VRMs... :suicide2: Δώρο άδωρο μου φαίνεται η γενική καλή απόδοση, αν δε λυθεί το (κομβικής σημασίας) ζήτημα με τα VRMs δεν κάνουμε τίποτα. Κρατάω και τη μαμά...

Καλή φάση θα είναι αν χωράνε τα VRM-cooler της Thermalright, είδωμεν (για όσους διαθέτουν και "κανονικά" κουτιά).

Από την άλλη, βλέπω δύο 120άρηδες στις 2000 σαλ... Πλάκα μας κάνουν? Πάει περίπατο το silent-mode. Εδώ που τα λέμε, η μόνη στιγμή που έχω καταφέρει να ακούσω τον ανεμιστήρα της μαμά-ψήκτρας της 5850 είναι στο bootάρισμα.

Δεν ξέρω... Aκούω Bittersweet Symphony από Verve για να δέσει με το συμπέρασμα της δοκιμής. :giveup:

Aπό την άλλη, βλέπω δύο 120άρηδες στις 2000 σαλ... Πλάκα μας κάνουν? Πάει περίπατο το silent-mode. Εδώ που τα λέμε, η μόνη στιγμή που έχω καταφέρει να ακούσω τον ανεμιστήρα της μαμά-ψήκτρας της 5850 είναι στο bootάρισμα.

Στα 40dBa δεν δουλεύει το ανεμιστεράκι σε νορμάλ συνθήκες; Τόσο νομίζω διάβασα σε σχετικό review στο guru3d.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.