Simacom Δεκέμβριος 18, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Αν ειναι τοσο καλη αντιστοιχα σαν την megahalems τοτε τελεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 11, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 http://www.legionhardware.com/document.php?id=875&p=2Αναμενόμενα πολύ καλή για πυρήνα/μνήμες, δυστυχώς μεγάλη ήττα στα VRMs... :suicide2: Δώρο άδωρο μου φαίνεται η γενική καλή απόδοση, αν δε λυθεί το (κομβικής σημασίας) ζήτημα με τα VRMs δεν κάνουμε τίποτα. Κρατάω και τη μαμά...Καλή φάση θα είναι αν χωράνε τα VRM-cooler της Thermalright, είδωμεν (για όσους διαθέτουν και "κανονικά" κουτιά).Από την άλλη, βλέπω δύο 120άρηδες στις 2000 σαλ... Πλάκα μας κάνουν? Πάει περίπατο το silent-mode. Εδώ που τα λέμε, η μόνη στιγμή που έχω καταφέρει να ακούσω τον ανεμιστήρα της μαμά-ψήκτρας της 5850 είναι στο bootάρισμα.Δεν ξέρω... Aκούω Bittersweet Symphony από Verve για να δέσει με το συμπέρασμα της δοκιμής. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιανουάριος 11, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Aπό την άλλη, βλέπω δύο 120άρηδες στις 2000 σαλ... Πλάκα μας κάνουν? Πάει περίπατο το silent-mode. Εδώ που τα λέμε, η μόνη στιγμή που έχω καταφέρει να ακούσω τον ανεμιστήρα της μαμά-ψήκτρας της 5850 είναι στο bootάρισμα.Στα 40dBa δεν δουλεύει το ανεμιστεράκι σε νορμάλ συνθήκες; Τόσο νομίζω διάβασα σε σχετικό review στο guru3d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 11, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Απο οτι φαινεται τα vrm την ακουνε με τη συγκεκριμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.