Jump to content

προγράμματα για μητρική + νέα κάρτα

Vagelis2000

Recommended Posts

Στην αναβάθμιση που έκανα έβαλα μητρική MSI 770-C45 αλλά στο cd είχε στο κουτί δεν βρήκα κανένα πρόγραμμα για να βλέπω και να ρυθμίζω την ταχύτητα των fan και την θερμοκρασια του cpu κλπ

Yπάρχει τίποτα σχετικό?

Επίσης το BIOS της είναι το 1.3 ενώ έχει βγεί καινούριο το 1.4 το οποίο το βρήκα στο site της MSI.Πως να κάνω update?

Στην αναβάθμιση που έκανα έβαλα την PALIT GTS 250 αλλά στο cd είχε στο κουτί δεν βρήκα κανένα πρόγραμμα για να βλέπω και να ρυθμίζω την ταχύτητα του fan και την θερμοκρασια της κλπ

Επίσης δεν ξέρω πως γίνεται να ρυθμίζω τα anisotropic κλπ

Yπάρχει τίποτα σχετικό?

εχω Win 7 ultimate 64

Evga Precision ή msi afterburner για τις στροφές του ανεμιστήρα και τα anisotropic, AA κτλ., από το control panel της nvidia, με δεξί κλικ στο desktop και nvidia control panel. Μέσα εκεί θα πας στα 3D Settings και θα βρεις τα πάντα εκεί.

Evga Precision ή msi afterburner για τις στροφές του ανεμιστήρα και τα anisotropic, AA κτλ., από το control panel της nvidia, με δεξί κλικ στο desktop και nvidia control panel. Μέσα εκεί θα πας στα 3D Settings και θα βρεις τα πάντα εκεί.

Τα βρήκα αλλα δεν ξέρω τι να βάλω 4χ ή 8χ .Εχει και κάτι άλλα που δεν ξέρω τι είναι.Βάζεις μια φώτο να δω τι έχεις βάλει εσύ?

Για προγράμματα δες εδώ: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=1&prod_no=1812

Αν τώρα κατέβασες το bios από εδώ:http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1812 στο .zip αρχείο που κατέβασες

έχει οδηγίες...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.