redbighunter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2009 ειναι αξιοπιστο το εν λογω μαγαζι? γνωριζετε? απο service? σκεφτομαι για μητρικη απο εκει, απλα μην τυχων μου παθει τιποτα και μετα πρεπει να περασω τα πανδεινα μου για να εγκρινουν rma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Δεκέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 απλα μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 για μένα μετά το πλαίσιο είναι η επόμενή μου επιλογή, συνεννοήσιμοι και φέρνουν ότι ζητήσεις... και από τιμές σωστοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 η προηγούμενη μητρική σου ήταν απο e-shop. Χειρότερα δεν γίνεται!!!:shout:προχώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Συμφωνώ με τον Voudas!Ότι έχω πάρει...δηλαδή κάτι μικρά psus...δεν είχα πρόβλημα...εξυπηρετικοί.RMA ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Ακριβώς το ίδιο με το Vouda. Μετά το Πλαίσιο το Msytems είναι η επιλογή μου.Πολύ εξυπηρετικοί, άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας με e-mails και sms και απόλυτη τήρηση των χρόνων παράδοσης.Rma δεν εχω χρειαστεί. Η τελευταία αγορά που έκανα ήταν μια gtx285 και τους ρώτησα ποιά είναι πολιτική τους σε θέματα rma. Μου είπαν ότι θα έρθουν να παραλάβουν την κάρτα από το χώρο μου, εκτός αν βιάζομαι και τους την παω εγω. Στη συνέχεια η κάρτα θα σταλεί στην asus στην Ιταλία, και αν η asus διαπιστώσει βλάβη θα τους στείλει καινούρια.Η διαδικασία θα κρατήσει 10-15 μέρες, καθώς παίζει ρόλο και το timing. Δηλ. δε στέλνουν τα προς έλεγχο εξαρτήματα κάθε μέρα, παρα μια ή δυο μέρες την εβδομάδα απ' ότι κατάλαβα.Με λίγα λόγια rma ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε αλα Πλαίσιο μάλλον το ξεχνάς. Από την άλλη εμένα μου έχουν δώσει την εντύπωση άριστων επαγγελματιών, οπότε τους εμπιστεύομαι αν η διαφορά στην τιμή είναι σοβαρή.Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο θα ήταν να τους πάρεις ενα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις. Μπορεί να έχει αλλάξει κάτι από τότε, όπως επίσης μπορεί να είναι διαφορετική η διαδικασία από εταιρία σε εταιρία. Εμένα ολα αυτά που σου λεω, στο τηλέφωνο μου τα είπαν, αναλυτικά και με προθυμία.Ρίξε μια ματιά και στις αξιολογήσεις που έχουν στο Skroutz. Θυμάμαι ότι ήταν παραπάνω από καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 είχα συνεργασία με το εν λόγο μαγαζί για 2,5 χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμα και με RMA όταν χρειάστηκε να αλλάξω περίπου 20 μητρικές και μερικούς δίσκουςπροχώρα στην αγορά σου άφοβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas77 Δεκέμβριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 είχα συνεργασία με το εν λόγο μαγαζί για 2,5 χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμα και με RMA όταν χρειάστηκε να αλλάξω περίπου 20 μητρικές και μερικούς δίσκουςπροχώρα στην αγορά σου άφοβα+1 και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Παιδια σιγουρα,γιατι βλεπω κατι τιμες... Ειναι αρκετα καλες για να ναι αληθινες πιστευω. Π.χ : http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2017&v_Item=7333 http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1417&v_Item=9291 και πολλα αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Και εγώ έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και όλα πήγαν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemesis0 Δεκέμβριος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 +1Έχω πάρει κατι πραγματάκια. Άριστες εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Πολύ καλό. Προχώρα αφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 απλα μακρια Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiderboy Δεκέμβριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Ένα φορητό έχω πάρει από εκεί σε πάρα πολύ καλή τιμή και δεν έχω κανένα παράπονο. Αντιθέτως ήταν πολύ εξυπηρετικοί και έπαιρναν τηλέφωνο για οτιδήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Παράπονο σε επίπεδο τιμών δεν έχω ούτε εξυπηρέτησης γενικότερα... Ακούστε όμως το εξής απαράδεκτο: φίλος αγόρασε laptop και παρουσίαζε κάποιες αστάθειες μετά από 3-4 μήνες...παρήγκειλε από το ίδιο μαγαζί τα Windows 7 (64 bit) και προσπαθήσαμε μαζί να τα εγκαταστήσουμε. Το μηχανάκι δεν ολοκλήρωνε εγκατάσταση με τίποτα...σε ανύποπτο χρόνο έκανε reset και ξεκίναγε από την αρχή. Δε μπορεί του λέω hardware είναι και μάλλον μνήμες. Κάποιο cell κολλάει από το φόρτωμα και σκάει...λογικό; Ακούτε τώρα απάντηση του "τεχνικού" στο μαγαζί... Ότι λέει αφού το pc είχε 32μπιτα Vista έπρεπε να βάλουμε 32μπιτα 7 Και μιλάμε πάντα για clean install και όχι update!!! E, κάτι με χάλασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Δεκέμβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Γιατί?απο τα χειροτερα rma.συνηθως αγοραζουν με power buy απο το εξωτερικο για καλυτερες τιμες οποτε καταλαβαινεις τι θεμα προκυπτει απο εγγυηση και χρονο service.προσωπικα ειχα στειλει μνημες για επισκευη και ουτε ενημερωση δεν μου ειχαν κανει για 2 μηνες ,τους πηρα τηλεφωνο και μετα απο φασαρια μου επιστρεψαν τα λεφτα λεγοντας οτι οι συγκεκριμενες μνημες εχουν σταματησει ενω υπηρχαν σε αλλο καταστημα υπολογιστων της αγορας.στο τμημα service τους δεν ξερουν τι τους γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 επειδη σου ετυχε μια φορα δε σημαινει οτι ετσι ειναι κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Δεκέμβριος 7, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Κι εγώ αγόρασα cpu από κει στην ίδια τιμή με e-shop! Άριστη εξυπηρέτηση, συνενόηση και χρόνος παράδοσης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 έχω πάρει ένα pda από εκεί. μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την τιμή τους όσο και από την επικοινωνία που είχα μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceptor Δεκέμβριος 9, 2009 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2009 Μια χαρούλα είναι το μαγαζάκι έχω συνεργαστεί μαζί τους για μερικά πραγματάκια και ένα λάπτοπ που είχε χαλάσει ενός φίλου το φτιάξανε άμεσα και δωρεάν...Και τον δίσκο τον Wd τον Black τον πήρα πρίν λίγες μέρες για ένα φιλαράκι μου... Όλα μια χαρά ετοιμοπαράδοτος φυσικά...Και νομίζω μάλιστα οτι τότε δέν υπήρχε σε κανένα άλλο κατάστημα ( Είχαν έλλειψη )..Και για όποιον θέλει να πάει απο το μαγαζί είναι εύκολο πάνω στην Φραντζή σταματάτε πρίν το πρώτο φανάρι στα δεξιά είναι..Και όχι δέν είμαι του μαγαζιού επειδή αυτό είναι το πρώτο πόστ μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.