Jump to content

Παλιά ταυτότητα αεροδρόμιο...

f117

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!ξέρεται αν σε αεροπορικές πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή εαν δεχονται και την παλαιά που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες?ταξιδεύω την Τετάρτη!ευχαριστώ

Σε αεροπορικη πτηση εσωτερικου, δεν νομιζω οτι χρειαζεται νεα ταυτοτητα. Για εξωτερικου ειναι σιγουρο.

Και εγω αυτό που λέει ο jax ξέρω.

Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ενα τηλέφωνο την αεροπορική εταιρία με την οποία θα ταξιδέψεις και να κάνεις την ίδια ερώτηση.

ευχαριστώ παίδες!πήρα το πρωί τηλέφωνο στις 09.00 και ρώτησα!απλά μου ήρθε η φλασιά το βράδι και ήμουν κάτω στο χωριό και έπρεπε να ρθει το πρωί για να πάρω τηλ ;) ;) ευχαριστώω:woot::woot:

Σημείωση: Για Αγγλία θέλετε διαβατήριο. Στο Stansted φέτος το καλοκαίρι έφαγα πόρτα με την ταυτότητα, γιατί όπως μου είπε ο τελωνιακός πλαστογραφείται εύκολα και δεν είναι αξιόπιστο έγγραφο. Σε ερώτησή μου αν δεν είχα διαβατήριο μαζί μου τι θα γινόταν, μου είπε οτι θα πέρναγα, αλλά μετά από ώρες και πολύ ταλαιπωρία.

Εγώ σε Heathrow, Manchester και Gatwick μια ζωή με ταυτότητα ήμουν, και μάλιστα γραμμένη στο χέρι από τον αρχιφύλακα του χωριου.

Μάλλον έπεσες σε κόπανο υπάλληλο και δεν έχω και πολλούς ενδοιασμούς μιας και εκεί τέτοιοι είναι...

Αξέχαστη θα μου μείνει η μέρα που πήγα ξυρισμένος κόντρα στο Sainsburrys να πάρω μια τετράδα guiness ο χριστιανός και μου ζήτησαν ταυτότητα αλλά δε τη δέχθηκαν γιατί λέει δεν ήταν signed paper...

Oι χώρες εντός shoengen είναι υποχρεωμένες να παίρνουν την ταυτότητα σου. Αλλά στην Αγγλία σε ξεβρακώνουν, σε ξεπαπουτσώνουν και σε χουφτώνουν με τον πιο ομοφυλοφιλικό τρόπο έβερ (το σύγκρινα και με σωμτικό έλεγχο στο Ελ Βενιζέλος), όποτε όλα μπορείς να τα περιμένεις...

Φίλος βγήκε από Ελλάδα με την αστυνομική του ταυτότητα χωρίς να έχει αγγλικά :happy2:

Όταν δε φτάσαμε Ρώμη ούτε εκεί έλεγχος :happy2:

Βέβαια στην επιστροφή δεν άρεσε στους Ρωμαίους η ταυτότητα του:suicide2:

bedzim αυτό ήταν παλιά στο Τέξας.

Και εγώ 8 έτη Αγγλία με ταυτότητα ταξίδευα αλλά πάντα ήταν σκεπτικοί οι τσεκαδόροι.

Πέρσι τα Xmas που πήγα η γυναίκα είχε την παλιά ταυτότητα, και της κάνανε μικρή μανούρα και είπαν, πως απο 1/1/2009 έχουν κινήσει διαδηκασίες * (ciatation -τσάκωνας need) να ΜΗΝ αφήνούν με τις ΠΑΛΙΕΣ ταυτότητες, με τις καινούργιες που παίζι λατινικό και θεωριτικά καταλαβαίνουν τι πάει να πεί "Σουλτάνα Ουσταμπασίδου του Αρχίδαμου και της Κλειτεμνήστρας" δεν έχουν θέμα.

Προσέξτε τι λέμε, ΟΧΙ πως έχουν θέμα να ταξιδεύεις εντός Ευρώπης με τάυτότητα, έχουν θέμα με την ΠΑΛΙΑ ταυτότητα.

Dolly το τελευταίο ταξίδι προς αγγλία ήταν τέλη 2008-αρχές 2009. Τώρα αν το αλλάξανε το σύστημα τι να πω...

Πέρσι τα Xmas που πήγα η γυναίκα είχε την παλιά ταυτότητα, και της κάνανε μικρή μανούρα και είπαν, πως απο 1/1/2009 έχουν κινήσει διαδηκασίες...

Αρα ήσουν πάνω στο όριο όπως και εγώ πέρσυ.

Φέτος που πήγα 28η Οκτοβρίου, έφαγα πόρτα με την παλιά που έχω (είχα διαβατήριο μαζί, απλά έκανα το τεστ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.