jimakoZzz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2009 καλησπερα!ενδιαφερομαι για την αγορα τηλεορασης γυρο στις 42¨.εχω ακουσει οτι οι plasma 2ερης γενιας ειναι καλυτερες απο τις κλασικες lcd.τι παιζει ρε παιδια για βοηθηστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Για τι χρηση προοριζεται η τηλεοραση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 και ποσα € διαθετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Δεκέμβριος 7, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 για το σαλονι(δεν βλεπω ποσοσφαιρο απλα tv ) αλλα επειδη εχω ηδη μια 32 απλη θα ηθελα κατι καλυτερο... απο τιμη να μην ξεπερναμε τα 850... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 εχω ακουσει οτι οι plasma 2ερης γενιας ειναι καλυτερες απο τις κλασικες lcd.τι παιζει ρε παιδια για βοηθηστε...Μήπως θες να πεις 12ης γενεάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Δεκέμβριος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 βασικα μου ειπαν νεας γενιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Δεκέμβριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Η οθονες plasma εχουν καλυτερη χρωματικη αποδοση και πολυ καλυτερο μαυρο απο της lcd-led. Επιπλεον εχουν λυσει και τα προβληματα με το burn in. Αλλα τα καλα panel ειναι ακριβα σε αντιθεση με της lcd που πλεον εχουν πεσει αρκετα η τιμες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 επίσης από κατανάλωση ρεύματος οι plasma έχουν τουλάχιστον 2χ σε σχέση με μια tft Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Δεκέμβριος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Προτείνω αυτή εκτός αν θες κάτι μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Ψιλοάσχετο, αλλά που φτάσαμε ρε παιδιά... 42άρα Full HD Panasonic με 650€... Και αξιοπρεπέστατη έτσι? Αυτά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Δεκέμβριος 7, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 εμενα μου προτειναν μια panasonic στο mediamarkt 850€ με 200hz κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Πριν 2-3 χρονια κατι ειχα διαβασει για laser ΤV,θυμαμαι η Mitsubishi ειχε βγαλει την πρωτη. Αυτες τι εγιναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Εχουμε δρομο γιαυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 8, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Panasonic Plasma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 8, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 ποια η διαφορα της P42U10 απο την L42U10?Επισης, οντας ασχετος με το αντικειμενο, αν μπορειτε διαφωτιστε με... Οι plasma εχουν ξεφυγει τελειως απο το προβλημα που ειχαν που παρεμενε σκια, αν αφηνες την ιδια εικονα για πολλες ωρες? (πχ το σημα ενος καναλιου) Επισης, παλιοτερα τις "στρωναν"... Αυτο χρειαζεται ακομα? Με ποιο τροπο το κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 8, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 ποια η διαφορα της P42U10 απο την L42U10?Επισης, οντας ασχετος με το αντικειμενο, αν μπορειτε διαφωτιστε με... Οι plasma εχουν ξεφυγει τελειως απο το προβλημα που ειχαν που παρεμενε σκια, αν αφηνες την ιδια εικονα για πολλες ωρες? (πχ το σημα ενος καναλιου) Επισης, παλιοτερα τις "στρωναν"... Αυτο χρειαζεται ακομα? Με ποιο τροπο το κανουμε?Η οθονες plasma εχουν καλυτερη χρωματικη αποδοση και πολυ καλυτερο μαυρο απο της lcd-led. Επιπλεον εχουν λυσει και τα προβληματα με το burn in. Αλλα τα καλα panel ειναι ακριβα σε αντιθεση με της lcd που πλεον εχουν πεσει αρκετα η τιμες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 8, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Θα σου πρότεινα την Panasonic Plasma G10 η V10. Έχουν το ίδιο πάνελ απλά η δεύτερη έχει ethernet & onboard sat receiver.http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-Viera-42-TX-P42G10E.htmhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42V10E-Plasma-TV-42.htmΠροσωπικά έχω την πρώτη εδώ και 3 μήνες και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος. Το μάυρο της είναι απλά υπέροχο. Δεν θεωρείται τυχαία το καλύτερο μαύρο μετά την Pioneer Kuros!!Και ένα πολύ καλό site για review και αξιολόγησηhttp://www.whathifi.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 8, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 ποια η διαφορα της P42U10 απο την L42U10?Επισης, οντας ασχετος με το αντικειμενο, αν μπορειτε διαφωτιστε με... Οι plasma εχουν ξεφυγει τελειως απο το προβλημα που ειχαν που παρεμενε σκια, αν αφηνες την ιδια εικονα για πολλες ωρες? (πχ το σημα ενος καναλιου) Επισης, παλιοτερα τις "στρωναν"... Αυτο χρειαζεται ακομα? Με ποιο τροπο το κανουμε?P42U10 -> plasmaL42U12 -> LcdΛόγω τεχνολογίας φωσφόρου, εικόνες που μένουν λίγη ώρα στην plasma αποτυπώνονται προσωρινά (όπως στις παλιότερες crt). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. (πρακτικά πρέπει να βλέπεις σε σκοτάδι για να το καταλάβεις)Πρόβλημα υπάρχει σε περιπτώσεις που θα παίζει κανάλι ή στατική εικόνα για πάνω από 6-7 ώρες σερί... (ειδικά τα λογότυπα των Mega, Alter και Alpha είναι θάνατος λόγω λευκού). Βέβαια ξέρουμε ότι με την ελληνική tv το ζαπινγκ πάει σύννεφο.Πρακτικά μια plasma (με συγκρατιμένες ρυθμίσεις εικόνας π.χ. cinema mode και όχι τέρμα φωτεινότητα) δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για κάποιον που ξέρει συνειδητά ότι δεν θα την ξεχάσει με μια εικόνα σταθερή για ώωωωωωωρες.Το άγχος για σωστή χρήση ξεπερνιέται από τα άψογα χρώματα, τις απίστευτες σε σχέση με lcd γωνίες θέασης και το σωστό μαύρο. (και το λέω έχοντας τη φθηνότερη περσυνή plasma panasonic με ανάλυση 1024*768...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 8, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Πράγματι και η U σειρά παρά την χαμηλή της ανάλυση έχει αποσπάσει 5/5 ratings σε ποιότητα εικόνας και τιμή απόκτησης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Δεκέμβριος 8, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Θα σου πρότεινα την Panasonic Plasma G10 η V10. Έχουν το ίδιο πάνελ απλά η δεύτερη έχει ethernet & onboard sat receiver.http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-Viera-42-TX-P42G10E.htmhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42V10E-Plasma-TV-42.htmΠροσωπικά έχω την πρώτη εδώ και 3 μήνες και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος. Το μάυρο της είναι απλά υπέροχο. Δεν θεωρείται τυχαία το καλύτερο μαύρο μετά την Pioneer Kuros!!Και ένα πολύ καλό site για review και αξιολόγησηhttp://www.whathifi.com/εγω μιλησα μεχρι 850€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.