Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Προφανώς και δεν πιστεύω σε αυτά που κάνει η Χ.Α., οι Χ.Ο. και οι εκάστοτε χρυσοποίκιλτοι χριστιανίζοντες.

Παρ'όλ'αυτά μπορώ να δικαιολογήσω τη μεταστροφή του "λαουτζίκου" δεξιότερα, και στον λαουτζίκο εντάσσω και τον εαυτό μου, διότι η καθημερινότητά μου άπτεται των θεμάτων αυτών.

Προφανώς και δεν πιστεύω σε αυτά που κάνει η Χ.Α., οι Χ.Ο. και οι εκάστοτε χρυσοποίκιλτοι χριστιανίζοντες.

Παρ'όλ'αυτά μπορώ να δικαιολογήσω τη μεταστροφή του "λαουτζίκου" δεξιότερα, και στον λαουτζίκο εντάσσω και τον εαυτό μου, διότι η καθημερινότητά μου άπτεται των θεμάτων αυτών.

Μα και εγω τον δικαιολογω ,απλα ειπα στο αρχικο ποστ(ισως δεν εγινε ευκολα κατανοητο),οτι το κανουν με τον λαθος τροπο,γιατι στην ουσια ειναι θυματα προπαγανδας,εφοσον θελουν δε θελουν κατι ΛΑ.ΟΣ κλτπ ουτε εναν μεταναστη δε μπορουν να διωξουν.

Επέτειος του Πολυτεχνείου σήμερα και διαβάζω ότι 7000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός πολέμου στο κέντρο της Αθήνας.

Αν αναλογιστούμε ότι πριν 36 χρόνια τέτοια ημέρα, ίσως να ήταν λιγότεροι οι αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας, θα καταλάβουμε πόση πρόοδο έχει κάνει η ''δημοκρατία'' μας από τότε.

Είχα δίλημμα για το αν θα δημοσιεύσω εδω ή στο θέμα της χρεωκοπίας.

Πρόκειται περι ακραίας χρεωκοπίας βλέπεται...

να διευκρινίσω ότι δε θεωρώ περιττή την παρουσια των αστυνομικών εκεί. Αυτό είναι το δυστύχημα

• 4 weeks later...

όπως λέει και ένα παλικάρι στα σχόλια.....να μην είναι ο τελευταίος.....ξύλο και ξεβράκωμα σε όλα τα λαμόγια μου μας έφεραν εδώ.

και όχι μόνο στα 300λαμόγια που είναι εντός της Βουλής...αλλά και σε όσα είναι εκτός και μας κάνουν τη ζωή πατίνι με τον ίδιο τρόπο.

Με το να φερθουμε ετσι μονο κατωτεροτητα δειχνουμε....

Θελετε αξιους πολιτικους και ανθρωπους ικανους για να αναλαβουν αξιωματα,οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε το πολιτικο ον του Σωκρατη...

Φανηκε σημερα....

Θελετε αξιους πολιτικους και ανθρωπους ικανους για να αναλαβουν αξιωματα,οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε το πολιτικο ον του Σωκρατη...

Φανηκε σημερα....

Είσαι αρκετά μικρός για να καταλάβεις.

Φανηκε σημερα....

κατώτεροι των περιστάσεων αποδεικνύουμε οτι είμαστε εδώ και τόσα χρόνια.........αν είναι να σταματήσει αυτό ας γίνει με τον πιο πρωτόγονο τρόπο ΑΡΚΕΙ να πάρουμε πάλι την ανιούσα.

Είσαι αρκετά μικρός για να καταλάβεις.

Ειμαι μικρος για να καταλαβω....

ΜΑΛΙΣΤΑ.

Μπορω να πω οτι εχω μιλησει με μεγαλους που ειναι πιο κλειστομυαλοι και πιο μικροι στο μυαλο απο μενα ή και αυτο απαγορευεται,γιατι ειμαι μικροτερος?

Σορρυ ,δε σε ξερω προσωπικα αλλα μπροστα στο ΜΙΚΡΟ μυαλο μου δειχνεις να εισαι ενας ανθρωπος που λειτουργει σαν τιμωρος,επικαλεισαι τη βια ως μεσο επιλυσης προβληματων και τελος φτυνεις μια χιλιομασημενη τσιχλα στα μουτρα καποιου που δεν υποστηριξε τη βια σαν μεσο.

Να σου πω,επειδη βαρεθηκα τετοιους ανθρωπους ,που μας πανε πισω (αναρωτιεστε και γιατι ειναι ετσι οι πολιτικοι μας),νιωθω πολυ ******* να συνεχισω την κουβεντα. Κανε οτι γουσταρεις ......ετσι εκανες,κανεις και θα κανεις και συ και οι πιο πολλοι Ελληνες. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

Ειμαι μικρος για να καταλαβω....

ΜΑΛΙΣΤΑ.

Μπορω να πω οτι εχω μιλησει με μεγαλους που ειναι πιο κλειστομυαλοι και πιο μικροι στο μυαλο απο μενα ή και αυτο απαγορευεται,γιατι ειμαι μικροτερος?

Σορρυ ,δε σε ξερω προσωπικα αλλα μπροστα στο ΜΙΚΡΟ μυαλο μου δειχνεις να εισαι ενας ανθρωπος που λειτουργει σαν τιμωρος,επικαλεισαι τη βια ως μεσο επιλυσης προβληματων και τελος φτυνεις μια χιλιομασημενη τσιχλα στα μουτρα καποιου που δεν υποστηριξε τη βια σαν μεσο.

Να σου πω,επειδη βαρεθηκα τετοιους ανθρωπους ,που μας πανε πισω (αναρωτιεστε και γιατι ειναι ετσι οι πολιτικοι μας),νιωθω πολυ ******* να συνεχισω την κουβεντα. Κανε οτι γουσταρεις ......ετσι εκανες,κανεις και θα κανεις και συ και οι πιο πολλοι Ελληνες. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

Και 'γω στην ηλικία σου κάπως έτσι τα έλεγα. Δεν είναι θέμα iq, δεν είναι θέμα ξεροκεφαλιάς. Είναι θέμα εμπειριών, σε καταστάσεις τις οποίες δεν γίνεται να τις έχεις ζήσει ακόμη λόγω ηλικίας. Αυτό εννοώ με το είσαι μικρός.

οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε το πολιτικο ον του Σωκρατη...

έχουμε; είμαστε μάλλον ήθελες να πεις

Και ήταν ο Αριστοτέλης που είχε μιλήσει για το πολιτικό -και κοινωνικό- ον

:)

Ο κόσμος δε μπορεί να είναι ανεγκέφαλος, άρα είναι κατευθυνόμενος.

Και εξηγώ τη λογική μου. Πότε θα πονέσει περισσότερο μια διαδήλωση ή καλύτερα θα ακουστούν από τους πολιτικούς; Αν κάνουν διαδηλώσεις στο κέντρο ή αν κάνουν διαδηλώσεις στην Πολιτεία; Δε μπορώ να διανοηθώ ότι την απλή αυτή σκέψη δεν την έχει κάνει ούτε ένας τα τελευταία 35 χρόνια.

ακριβώς αυτό^^

Το συζήταγα σήμερα με τη γυναίκα που γύρισε ημιλιπόθυμη από τα δακρυγόνα και τους καπνούς μιας και η δουλειά της ήταν στο κέντρο.

Πότε επιτέλους αντί να μαζευόμαστε στο κέντρο θα μαζευτούμε στη Κηφισιά στην Εκάλη και γενικά έξω από τα σπίτια τους να τους αποκλείσουμε τους γύρω δρόμους για να καταλάβουν τι γίνεται?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.