Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Ναι snips ,αλλα τον εξοπλισμο απο ποτε τον κουβαλαν σε πορτοκαλι σακιδια?

:hm:

Από τότε που αγνοούμε στην Ελλάδα τον λέξη ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
Eίπαμε καχυποψία αλλά όχι και έτσι πια..

Καλύτερα να σκεφτείς την περίπτωση ότι μεγάλο μέρος του εξοπλισμού των στελεχών τηςαστυνομίας, ακόμα και των ΕΔ τα αγοράζουν οι ίδιοι...Απο την φωτογραφία φαίνεται πόσο διαφορετικό εξοπλισμό έχουν οι 1 αστυνομικοί μεταξύ τους...

αν θυμαμαι καλα ομως στην αριστοτελους ακριβως το ιδιο σκηνικο εγινε...

μονο που υπηρχε βιντεο να καταγραφει...

οποτε μην λες μεγαλα λογια...

επειδη δεν εχουν τα ιδια σακιδια, ζωνη κτλ, δεν σημαινει οτι κουβαλανε κ απο το σπιτι τους.

Ποιο σκηνικό ρε παιδιά;

Δηλαδή αν έγω θέλω να πάρω κάτι παράνομο μαζί μου πρέπει σώνει και καλά να το βάλω σε μη υπηρεσιακό σακίδιο;

Αφήστε που τώρα που το σκέφτομαι πιο λογικά προφανώς το σπίτι του αστυνομικού θα ήταν κάπου στον δρόμο της επιστροφής η κάπου εκεί κοντά, οπότε είπε ο άνθρωπος να μην γυρίσει μέχρι το τμήμα του μετά....κλασσικό φαινόμενο....

"Μήτσο.....ξεχρέωσε ρε την ασπίδα μου και την μάσκα...κατεβαίνω εδώ"

Ποιο σκηνικό ρε παιδιά;

Δηλαδή αν έγω θέλω να πάρω κάτι παράνομο μαζί μου πρέπει σώνει και καλά να το βάλω σε μη υπηρεσιακό σακίδιο;

Αφήστε που τώρα που το σκέφτομαι πιο λογικά προφανώς το σπίτι του αστυνομικού θα ήταν κάπου στον δρόμο της επιστροφής η κάπου εκεί κοντά, οπότε είπε ο άνθρωπος να μην γυρίσει μέχρι το τμήμα του μετά....κλασσικό φαινόμενο....

"Μήτσο.....ξεχρέωσε ρε την ασπίδα μου και την μάσκα...κατεβαίνω εδώ"

http://episkiasis.wordpress.com/2010/04/03/peitharxiko-6-pitzames/

:)

φυσικα. ποιος μου λεει δεν το βαζει διπλα σε καποιον κ λενε οτι ειναι δικο του?? δεν ειναι ολοι αγιοι..

μετα απο αυτο, θα επρεπε να απογορευσουν να κουβαλανε κατι εκτος απο το ''υπηρεσιακο'' εξοπλισμο...

ειπαμε η ταξη να εφαρμοσθεί, οχι να παμε στο αλλο ακρο...

εδιτ το λινκ ειναι τυχαιο βγηκε πρωτο στο google.

H γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά να φαίνεται και τίμια

• 4 months later...

Το πόρισμα του υπουργείου εργασίας για τη φωτιά στη Marfin

ο Τεχνικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Εργασίας Θεοδόσιος Πανταζόπουλος, αποδίδει τα αίτια του ατυχήματος σε «εμπρησμό λόγω εγκληματικής ενέργειας»
Κλειδωμένη ήταν η μοναδική έξοδος κινδύνου στο υποκατάστημα της Μarfin στην οδό Σταδίου, ενώ είχε χαθεί το τηλεχειριστήριο που θα μπορούσε να την ανοίξει.
Το πόρισμα αναφέρεται εξάλλου στην έλλειψη πιστοποιητικού πυρασφάλειας, το οποίο εκδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν μελέτης του χώρου, στην οποία αναφέρονται τα συγκεκριμένα μέτρα πυρόσβεσης που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Με κανα πρόστιμο θα καθαρίσει ο Βγενό. Τουλάχιστον ας βάλουν μυαλό και ας διορθώσουν τα κακώς κείμενα για την επόμενη φορά.
  • 3 weeks later...

ειναι κλειδωμενο το αλλο θεμα,αλλα για οποιον δεν τσεκαρε σημερα τιτλους εφημεριδων

το Μεικτο Ορκωτο δικαστηριο Αμφισσας καταδικασε σε ισοβια καθειρξη χωρις κανενα ελαφρυντικο τον ειδικο φρουρο που σκοτωσε τον αλ.γρηγοροπουλο στις 6.12.08 και 10 ετη καθειρξη για τον συναδελφο του.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4598646&ml=1

• 2 weeks later...

Τον Αλαβανο καλα τον καναν ,μας το παιζει αγωνιστης και εχει ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ (ναι με κεφαλαια) και ειναι τοσο Κομμουνιστης που θελει να καταργηθουν τα 8ωρα.Παραβγηκε εργατικος αυτος...

Οσο για τα αλλα επεισοδια ΑΙΣΧΟΣ για τις κινησεις της Χρυσης Αυγης.Ξερετε ομως κατι ,αμα το καναν οι οντως αγανακτησμενοι κατοικοι(δε μιλω για μελη Χ.Α κτλπ),ισως ειχα αλλη αποψη.

Το να κρινουμε ειναι ευκολο,αλλα δε νομιζω να γνωριζουν απο εδω οσοι κρινουν (same on me) τι παιζεται σε αυτες τις περιοχες ή αλλες οπως Α.Γιωργης στον Κολωνο...

Ο θεος και η ψυχη των κατοικων το ξερουν!!!!

Περιοχή "Θεσσαλονίκη".

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Φαντάσου ότι έχει γίνει κάτι σαν τη Μενεμένη τη δικιά σας ;)

Και πες μου μετά αν θα πήγαινες για καφέ στη μενεμένη. . .

Εγώ προσωπικά πιστεύω καλά του κάνανε του Αλαβάνου γιατί ακολουθεί λάθος πολιτική για το μεταναστευτικό όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και παρ'όλο που ο Αλαβάνος για μένα είναι ο πιο σωστός που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ (από άποψη ευφυίας και απόψεων), στο μεταναστευτικό ακολουθεί πολιτική τύπου U.S.A., αγνοώντας το collateral damage.

Αυτό το collateral damage είναι που δεν ανέχονται οι κάτοικοι.

Για μένα είναι λάθος πολιτική να τα ρίχνουμε όλα στη χρυσή αυγή.

Η χρυσή αυγή, το ΛΑΟΣ και η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται τη λαϊκή οργή, μόνο που δεν δημιούργησαν αυτοί την οργή, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται.

Κατ'αναλογίαν, και η αριστερά, τη λαϊκή οργή από τις κυβερνήσεις εισπράττει σε κάθε εκλογές. Οπότε αναμένονται βίοι παράλληλοι, ακροδεξιάς και αριστεράς, στις κυβερνήσεις συνεργασίας που επιτέλους θα ακολουθήσουν.

Εγώ προσωπικά πιστεύω καλά του κάνανε του Αλαβάνου γιατί ακολουθεί λάθος πολιτική για το μεταναστευτικό όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και παρ'όλο που ο Αλαβάνος για μένα είναι ο πιο σωστός που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ (από άποψη ευφυίας και απόψεων), στο μεταναστευτικό ακολουθεί πολιτική τύπου U.S.A., αγνοώντας το collateral damage.

Αυτό το collateral damage είναι που δεν ανέχονται οι κάτοικοι.

Για μένα είναι λάθος πολιτική να τα ρίχνουμε όλα στη χρυσή αυγή.

Η χρυσή αυγή, το ΛΑΟΣ και η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται τη λαϊκή οργή, μόνο που δεν δημιούργησαν αυτοί την οργή, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται.

Κατ'αναλογίαν, και η αριστερά, τη λαϊκή οργή από τις κυβερνήσεις εισπράττει σε κάθε εκλογές. Οπότε αναμένονται βίοι παράλληλοι, ακροδεξιάς και αριστεράς, στις κυβερνήσεις συνεργασίας που επιτέλους θα ακολουθήσουν.

Ρε παλικαρε αυτο λεμε.

Δεν ηταν "κατοικοι" ολοι αυτοι.

Ειναι παρομοια περιπτωση με τους τυπαδες που κυνηγαγανε τους αφρικανους στην Ερμου.

Και δεν τα εριξε στα Χρυσα Αυγα και λοιπα αποβληττα χωρις αποδειξεις.

Τωρα για τις κυβερνησεις συνεργασιας, που "επιτελους" θα ακολουθησουν δεν ξερω.

Σαν λαος υπερ-τρωγομαστε με τα ρουχα μας.

Το αν του κανανε καλα ή οχι, δεν ξερω.Ολοι θελουν μια μασκα ομορφιας με γιαουρτακι.

Ρε παλικαρε αυτο λεμε.

Δεν ηταν "κατοικοι" ολοι αυτοι.

Ειναι παρομοια περιπτωση με τους τυπαδες που κυνηγαγανε τους αφρικανους στην Ερμου.

Και δεν τα εριξε στα Χρυσα Αυγα και λοιπα αποβληττα χωρις αποδειξεις.

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Αυτές οι "αποδείξεις" είναι αστείες, διότι δείχνουν τον φανατισμό αυτού που τις έψαξε για να αποδείξει τα αναπόδειχτα.

Είναι προφανές ότι ο μέσος κάτοικος, ούτε τα αυγά έχει ζώσει, ούτε θα πήγαινε να δει τον Αλαβάνο. Θα έκανε την κανονική του ζωή.

Αν τον ρωτήσεις όμως αν συμφωνεί με το γιαούρτωμα του Αλαβάνου, και γενικά αν θεωρεί ότι ο Αλαβάνος λέει φίφες στο θέμα μεταναστευτική πολιτική, θα σου απαντήσει ναι.

Αυτός που κυνηγάει και κυνηγιέται (δεξιά - αριστερά) θα είναι πάντα ο πιο "φανατικός".

Η κοινή γνώμη όμως είναι αυτή που επιτρέπει ή όχι την εφαρμογή της κάθε πολιτικής, και τη δράση αν θες του κάθε καραγκιόζη (που για τους δικούς του λόγους θεωρεί ότι η δική του μειοψηφία έχει δικαίωμα να ασκεί βία στην πλειοψηφία).

Και με τα ποσοστά που αναμένεται να πάρουν τα δεξιά - ακροδεξιά κόμματα στην αθήνα, αυτό θα γίνει πιο σαφές και σε όσους δεν έχουν πιάσει το πρόβλημα.

Τωρα για τις κυβερνησεις συνεργασιας, που "επιτελους" θα ακολουθησουν δεν ξερω.

Σαν λαος υπερ-τρωγομαστε με τα ρουχα μας.

Όντως, για άλλη μια φορά είμαστε οι καλύτεροι / οι χειρότεροι / αυτοί που ξεχωρίζουν.

(=ξεκαβάλα, δεν ξεχωρίζουμε, και οι άλλοι τρώγονται με τα ρούχα τους αλλά τα καταφέρνουν).

Το αν του κανανε καλα ή οχι, δεν ξερω.Ολοι θελουν μια μασκα ομορφιας με γιαουρτακι.

100% σωστός :)

Από χθες γίνονται διάφορα περίεργα με δεματάκια στην Αθήνα.....

δε ξέρω ποιος θέλει να φοβήσει ποιους.....εμένα με ανησυχεί η συχνότητα και το timing λίγο πριν τις εκλογές.

Μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι για χαριν της ιδεολογιας τους ειναι απανθρωπο και παραλληλα φασισμος να θυσιαζουν ανθρωπινες ζωες.

• 2 weeks later...

Σημερα ειδα λιγο τα αποτελεσματα τον εκλογων.

5,5 η Χρυση Αυγη?Μιχαλολιακος για τον Πειραια?Τι γινεται ρε γαμωτο.

Ειναι τρομερο αυτο που συμβαινει.Ο κοσμος παιφτει θυμα της προπαγανδας για αλλη μια φορα,χωρις να μπορει να κανει αλλιως.Οι περιοχες που ψηφισαν Χ.Α ειναι κατα κυριο λογο και αυτες ,στις οποιες ανθιζει η εγκληματικοτητα.Ολη η απογνωση τους τους οδηγησε στο να συμφωνησουν με μια ομαδα ανθρωπων με πληθωρα μισαλλοδοξων,απανθρωπων και φασιστικων ιδεων,μονο και μονο για να αντιμετωπιστει η παρανομη μεταναστευση ,που τους απασχολει!!!

Ειναι εξαιρετικα μεγαλη η προπαγανδα και αν εμβαθυνει λιγο καποιος,πραγματικα θα βρει ανησυχητικο αυτο το γεγονος της ανοδου της Χ.Α.

Αλλα βεβαια σε περιοδους οικονομικης κρισης,οπως εχει φανει και απο την ιστορια ο λαος καταφευγει στα Απολυταρχικα,φασιστικα καθεστωτα.

Δε παμε καλα,δε παμε καθολου καλα!!!!

Πρεπει να γινει κατι επιτελους σε αυτην τη χωρα!

Ομως βλεποντας ολον τον νεο κοσμο να απαξιωνει την πολιτικη ολοκληρη,δε βλεπω μελλον για τη χωρα.Μαλλον οδευουμε σε μια δευτερη δημοκρατια του τυπου Αθηναϊκης Ηγεμονιας,οπως τοτε και μαλλον η κριση θα διαρκεσει για πολλα πολλα χρονια ακομα,αν δεν ξυπνησουμε και παψουμε να προπαγανδιζομαστε και να μας επηρεαζουν οι δημαγωγοι.

Ζομπι-πολιτες!!!!!:wall:

Διάβασε λίγο την ιστορία της Γερμανίας μετά τον Α' ΠΠ, διάβασε και το "Ο αγών μου" του Χίτλερ και θα δεις πως η ανέχεια και ο ελιτισμός των κυβερνώντων μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη δικαιολογία αλλά και επιχείρημα του ολοκληρωτισμού.

Νομίζω ο Μιχαλολιάκος του Πειραιά δεν είναι ο γνωστός, ο γνωστός εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος αθήνα :p

Κι εσείς που μου λέτε για τους χρυσαυγίτες, γουστάρατε σήμερα πλαταιείτσες με προσκήνυμα??

Διάβασε λίγο την ιστορία της Γερμανίας μετά τον Α' ΠΠ, διάβασε και το "Ο αγών μου" του Χίτλερ και θα δεις πως η ανέχεια και ο ελιτισμός των κυβερνώντων μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη δικαιολογία αλλά και επιχείρημα του ολοκληρωτισμού.

Το εχω διαβασει το "Ο αγων μου".Τρομερος τροπος για να τους παρασυρει.Ο τυπος επικαλειται δυναμεις οπως φυση,ομονοια κτλπ...

Σωτηρη,ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,αλλα εισαι το παραδειγμα σε αυτο που ειπα παραπανω.Πραγματικα πιστευεις οτι η Χ.Α και ο Καρατζαφερης θα διωξουν τους Μεταναστες πισω στη χωρα τους,με ρισκο να τους μαμησει η Ε.Ε ???:wassat:

Και παλι συγγνωμη αν σε προσβαλω,αλλα αυτο ακριβως που εθιξα ,εσυ το επιβεβαιωνεις εδω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.