Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

H μεσαία τάξη είναι εκείνη που κάνει τις "επαναστάσεις".

H μεσαία τάξη είναι αυτή που μπαίνει στο δημόσιο και κλέβει ακόμα περισσότερο. Η μεσαία τάξη γίνονται εφοριακοί. Η μεσαία τάξη είναι ένας από τους 40 κηπουρούς στο νοσοκομείο. Η μεσαία τάξη ζητάει να αγοράσει χωρίς απόδειξη για να γλυτώσει 5 ευρώ. Η μεσαία τάξη ψάχνει για μίζες. Η μεσαία τάξη δανείζεται για να αγοράσει 52άρα τηλεόραση και κάμπριο.

Ποιος θα κάνει την επανάσταση;

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
H μεσαία τάξη είναι αυτή που μπαίνει στο δημόσιο και κλέβει ακόμα περισσότερο. Η μεσαία τάξη γίνονται εφοριακοί. Η μεσαία τάξη είναι ένας από τους 40 κηπουρούς στο νοσοκομείο. Η μεσαία τάξη ζητάει να αγοράσει χωρίς απόδειξη για να γλυτώσει 5 ευρώ. Η μεσαία τάξη ψάχνει για μίζες. Η μεσαία τάξη δανείζεται για να αγοράσει 52άρα τηλεόραση και κάμπριο.

Ποιος θα κάνει την επανάσταση;

Αυτοί, όταν δεν θα μπορούν πλέον να τα κάνουν αυτά !

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όλα από την μεσαία τάξη ξεκινούν και παίρνουν δύναμη και παρασύρουν μαζί τους τους και τους υπόλοιπους.

Μα τι θα κάνουν δηλαδή; Θα επαναστατήσουν ενάντια στους εαυτούς τους; Θέλει μεγάααααλα cohones για να το κάνεις αυτό και δε τα βλέπω να υπάρχουν.

μα και βεβαια,ολοι οι συλληφθεντες "κακομοιροι διαδηλωτες" ειναι.

Και ο Φουντας οταν ειχε συλληφθει στα γεγονοτα του Πολυτεχνειου το '95(βλ δημοσιευματα εφημεριδων) ενας "κακομοιρος διαδηλωτης" ηταν.

Και οταν εφεραν τους συλληφθεντες κατηγορουμενους για τρομοκρατια στην ευελπιδων,βρεθηκαν 50 "μπουμπουκια" να κανουν επεισοδια "συμπαραστασης" στα δικαστηρια...και φυσικα στις ειδησεις αυτοι οι 50 εγκληματιες βαφτιστηκαν "λαικη κινητοποιηση"..

(οι οποιοι 50 εγκληματιες να σημειωσουμε στις 12 η ωρα το μεσημερι δεν ειχαν κανονικη δουλεια και ηρθαν να κανουν φασαρια μεσα στα δικαστηρια...τωκ εμπαουτ χαραμοφαηδες )

Τα βιντεο στο νετ με τους κουκουλοφορους με τα καδρονια να μιλανε με τους αστυνομικους στα Δεκεμβριανα δεν τα εχεις δει?Τους αστυνομικους να φυτευουν τσαντες με ενοχοποιητικα στοιχεια?

Πλζ μην μου λες για το τι βαφτιζουν τι στην tv...Στην γιαγια μου και στον παππου μου πες για να κανετε κουβεντα σε τετοια βαση,που πιστευουν οτι πουν στις ειδησεις.

Δεν ειπα οτι οι κουκουλοφοροι δεν σπανε και ριμαζουν,ουτε οτι δεν ειναι τρομοκρατες...απλα ξεκαθαρα λεω οτι το συστημα επειδη το βολευουν τετοιες συμπεριφορες για να μπορει να ισχυροποιει τα κατασταλτικα του μεσα εν γνωση του δεν τους συλλαμβανει!Ισα ισα που τους υποθαλπτει και για τα ματια του κοσμου πιανει 5 κακομοιριδες...και αντε αλλους 5 κουκουλοφορους.(Σε επιπεδο διαδηλωσεων και κινητοποιησεων παντα)Οποτε τι ειχαμε τι χασαμε με την ποινικοποιηση της κουκουλας.

@tsakonas:

Πραγματικά από τα λεγόμενά σου αυτό το οποίο καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχεις βρεθεί σε πορεία τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μιλάνε για τον ύποπτο ρόλο και τις σχέσεις αστυνομίας κουκουλοφόρων. Δεν θα κάτσω να απαριθμήσω σκηνικά που έχουν παιχτεί σε φοιτητικές πορείες και μη με κουκουλοφόρους, αλλά θα πω δύο πράγματα:

1)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bsD3mBTQBKk&feature=related]Τι είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;[/ame]

2)Ο μάριος ζέρβας φυλακίστηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι φορούσε κουκούλα. Οι μαρτυρίες και φωτογραφίες (π.χ. εδώ) από την σύλληψή του δείχνουν το αντίθετο. Τα τελευταία χρονια έχουμε πλήθος ανάλογων παραδειγμάτων, όπου φορτώνονται κατηγορίες σε αθώους και όσοι τα σπάνε φορώντας κουκούλες μένουν έξω. Ας μην ξεχνάμε τον φοιτητή με τις πιτζάμες,τον φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια,την υπόθεση [ame]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85[/ame], την υπόθεση Simon Chapman (Θεσσαλονίκη 2003-τον ξυλοκόπησαν και του φόρτωσαν μολότοφ κλπ).

Αυτο που θέλω να πω είναι ότι επειδή ακριβώς βολεύει το σύστημα, σχεδόν ποτέ δεν συλλαμβάνονται όσοι φοράνε κουκούλες και τα σπάνε. Μπορώ να αποδεχθώ ότι ένα κομμάτι είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην αποδέχεσαι ότι υπάρχουν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί και ότι χρησιμοποιούν τους νόμους με τέτοιο τρόπο ώστε να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μην κατεβαίνει στις πορείες.

ωραια,εκφραστηκα λαθος.

μπα οχι , ψεμματα ειπες και εσυ :T:, δεν ειδες πουθενα να περιγραφονται ετσι. Εντυπωσεις θελεις να δημιουργησεις

Πραγματικά από τα λεγόμενά σου αυτό το οποίο καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχεις βρεθεί σε πορεία τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μιλάνε για τον ύποπτο ρόλο και τις σχέσεις αστυνομίας κουκουλοφόρων.

πραγματικα απο τα λεγομενα σου αυτο το οποιο καταλαβαινω ειναι οτι τα εξαρχεια τα βλεπεις μονο σε φωτοζ τα τελευταια χρονια.

Αλλα μιας και σημερα νιωθω γενναιοδωρος και φαινεσαι θα σου πω το μυστικο...

Αφου λοιπον πιστευεις οτι οι καπς και οι κουκουλοφοροι εχουν αυτην την υποπτη σχεση,παρε μια ψηφιακη και πηγαινε βολτα στα δικαστηρια στην ευελπιδων.

Διπλα απο κει που πινω φρεντο και τρωω τυροπιτες,θα δεις διαφορους υποδικους με χειροπεδες.

Εστιασε στις εγκληματικες φατσες που τους κρατανε.Η πλειοψηφια αποτελειται απο μη ενστολους.Και λεμε τωρα για κατι φατσες που θα τρομαζε μεχρι και ο τσακ νορις.Που λες αυτες οι τρομαχτικες φατσες ειναι επισης αστυνομια,αλλα δεν φορανε στολη.Λεγονται ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Αναμεσα στις αλλες μεθοδους που χρησιμοποιουν για να συλλαβουν κακους ανθρωπους ειναι και η λεγομενη ανακριτικη διεισδυση.

Τι ειναι αυτη η ανακριτικη διεισδυση?

νομος 2928/2001

http://www.go-online.gr/files/legislation/Hlektroniko_Egklhma/Nomoi/Nomos_2928.2001.pdf?PHPSESSID=11760d0a4bb427857354631eb68d0967 (οπως βλεπεις,αυτη η υποπτη σχεση που αναφερεις και σε κανει να νιωθεις οτι ξερεις κατι παραπανω ειναι δημοσιευμενη και νομος του κρατους)

με λιγα λογια,ενας καπ παιζει τον εγκληματια για να μπει σε εγκληματικες ομαδες και να συλλεξει στοιχεια για την καταδικη εγκληματων οπως τρομοκρατια/ναρκωτικα κλπ...(οπως θα δες και με τις προσφατες συλληψεις)

Μπορεις λοιπον τωρα κι εσυ,οπως οι πανεξυπνοι γατοι απο το βιντεο που λινκαρεις,να φωτογραφισεις τις υποπτες φατσες να μιλανε με ενστολους και να βγεις να μιλησεις κι εσυ για υποπτες σχεσεις της αστυνομιας...με την Ασφαλεια...

μάριος ζέρβας φυλακίστηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι φορούσε κουκούλα. Οι μαρτυρίες και φωτογραφίες (π.χ. εδώ) από την σύλληψή του δείχνουν το αντίθετο.

επειδη μαλλον αναμασας οτι ακους απο τον εμπρος αριστερα ντουντουκοκρατητη,ασε με να σε διαφωτισω.

Δεν ειναι παρανομο να φορας κουκουλα σκετο.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΑΝ ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Παρανομο ειναι να κανεις συγκεκριμενες πραξεις με καλυμμενα χαρακτηριστικα προσωπου,δηλαδη φορωντας κουκουλα.Εχουμε κανει σχετικο θρεντ εδω και τα εξηγω ,γραφοντας και τον σχετικο νομο ( 3772/2009 -ασε με να μαντεψω,δεν τον εχεις διαβασει ποτε στην ζωη σου! ) ,αν κανεις σερτς με λεξη κουκουλα στο ΟΤ τοχεις βρει.

Οποτε η φωτογραφια που λινκαρεις απο την προσαγωγη δεν λεει τιποτα.

Αυτο που θέλω να πω είναι ότι επειδή ακριβώς βολεύει το σύστημα, σχεδόν ποτέ δεν συλλαμβάνονται όσοι φοράνε κουκούλες και τα σπάνε. Μπορώ να αποδεχθώ ότι ένα κομμάτι είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην αποδέχεσαι ότι υπάρχουν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί και ότι χρησιμοποιούν τους νόμους με τέτοιο τρόπο ώστε να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μην κατεβαίνει στις πορείες.

ααα το γνωστο ρεφραιν για τις πορειες και το συστημα.Ειμαι σιγουρος οτι η κυβερνηση προσπαθει να ανακαμψει μετα απο καθε "αγωνιστικη κλπ" πορεια.Και φυσικα ολοι οι υπουργοι υποφερουν προσωπικα ,αυτοκτονουν κλπ.

Δεν ειναι παρανομο να φορας κουκουλα σκετο.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΑΝ ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Παρανομο ειναι να κανεις συγκεκριμενες πραξεις με καλυμμενα χαρακτηριστικα προσωπου,δηλαδη φορωντας κουκουλα
Καλά, πήγαινε εσύ σε μια πορεία διαμαρτυρίας (να είσαι "κύριος" όμως έτσι?) για τις κάμερες που υπάρχουν στον δρόμο και φόρα κουκούλα για να διαμαρτυρηθείς έτσι για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων που σου παρέχει το Σύνταγμα. :jester: :jester: :jester:

Σε άλλον κόσμο ζείς μου φαίνεται.

πραγματικα απο τα λεγομενα σου αυτο το οποιο καταλαβαινω ειναι οτι τα εξαρχεια τα βλεπεις μονο σε φωτοζ τα τελευταια χρονια.

Αλλα μιας και σημερα νιωθω γενναιοδωρος και φαινεσαι θα σου πω το μυστικο...

Πιο λαθος δεν θα μπορουσες να καταλαβεις...Αν το φρεντο και η τυροπιτα του necromancer δεν ειναι απο τον Ρινοκερο στα εξαρχεια δεν τα τρωει...Πιο συχνα παει εξαρχεια παρα σχολη .Αρα καταλαβαινεις οτι ξεκινωντας απο κατι λαθος....η συνεχεια ειναι πολυ προβλεψιμη.(Χωρις παρεξηγηση επεσε πολυ γελιο γιατι ολοι στην παρεα συνεχεια λεμε οτι τα εξαρχεια ειναι δευτερο σπιτι του)

Διπλα απο κει που πινω φρεντο και τρωω τυροπιτες,θα δεις διαφορους υποδικους με χειροπεδες.

Εστιασε στις εγκληματικες φατσες που τους κρατανε.Η πλειοψηφια αποτελειται απο μη ενστολους.Και λεμε τωρα για κατι φατσες που θα τρομαζε μεχρι και ο τσακ νορις.Που λες αυτες οι τρομαχτικες φατσες ειναι επισης αστυνομια,αλλα δεν φορανε στολη.Λεγονται ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Αναμεσα στις αλλες μεθοδους που χρησιμοποιουν για να συλλαβουν κακους ανθρωπους ειναι και η λεγομενη ανακριτικη διεισδυση.

Τι ειναι αυτη η ανακριτικη διεισδυση?

Ασε με να μαντεψω...Ειναι να ξυλοφορτωνεις 20χρονους φοιτητες, που επειδη δεν εχουν μπαμπα να τους τα χωνει για να πινουν ολη μερα καφεδακια στο κολωνακι, επιλεγουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους.

Ααα και το αντιστοιχο στους ματατζηδες ειναι να σηκωνουν το γκλοπ σε 13χρονο που βγαινει απο τα interspot επειδη "περπαταει παραξενα" στην πλατεια Πατριαρχου στο κεντρο της Φιλαδελφειας....Ξερεις γιατι εεε?Γιατι εκαναν επισοδια οπαδοι της original 10 τετραγωνα πιο κατω.:flower:

Και για τις εγκληματικες φατσες που λες....να σου αφιερωσω ενα τραγουδι των Active Member που λεει.."ξερεις εκεινοι που τρελαινονται για τους μικρομπελαδες πως ειτε γιναν μπατσοι ή ειναι σεκιουριταδες."

επειδη μαλλον αναμασας οτι ακους απο τον εμπρος αριστερα ντουντουκοκρατητη,ασε με να σε διαφωτισω.

Ο ea6gka ακομα περιμενει να τον διαφωτισεις για το ποιο καναλι παρακολουθεις ;)....

"ξερεις εκεινοι που τρελαινονται για τους μικρομπελαδες πως ειτε γιναν μπατσοι ή ειναι σεκιουριταδες."

Αμα το ειπαν οι Αctive Member....

Ασε με να μαντεψω...Ειναι να ξυλοφορτωνεις 20χρονους φοιτητες, που επειδη δεν εχουν μπαμπα να τους τα χωνει για να πινουν ολη μερα καφεδακια στο κολωνακι, επιλεγουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους.

Ξερω 10αδες ατομα απο τον κοινωνικο μου περιγυρο που ο μπαμπας τους δεν ειχε δεκαρα τσακιστη και σημερα εχουν ισως και περισσοτερα απ'οσα επιδιωκαν.

Κανενας απο αυτους δεν "διαμαρτυρηθηκε".Τραβα και συ να διαμαρτυρηθεις για το μελλον σου και να σαι σιγουρος αυριο μεθαυριο θα 'σαι ευκαταστατως(χωρις αυτο να σημαινει πλουσιος).

Ποσοι απο αυτους τους φοιτητες μενουν στα σπιτια των μαναδων τους?

Ποσοι απο αυτους αντι να παν να δουλεψουν περιμενουν λευτα απο τον μπαμπα τον πλακατζη?Ενω παραλληλα θα μπορουσαν να βοηθησουν και την οικογενεια τους.

Αυτο ειναι ανεξαρτησια ε? ουαου....!!! :o

Ξερεις ομως κατι φιλε μου?Και να θελουν στο μελλον να δουλεψουν,δεν θα μπορουν ευκολα αμα τον πιασουν μια φορα μονο οι αστυνομικοι σε μια πορεια και τον πανε στο τμημα.Θα τον στιγματισουν ως αντιεξουσιαστη και αντε μετα να μπει δημοσιο,αντε να βρει και αλλου δουλεια.Η πλακα ποια ειναι?Οτι στα 18 του στα 20 του δεν ηταν ωριμος ακομη να καταλαβει καποια πραγματα και οταν θα την εχει "πατησει" με τον τροπο που ανεφερα και σε μεγαλυτερη ηληκια θελησει επαγγελμα,θα κλαιγεται για τις χαζομαρες που κανε μικρος.

Εν ολιγοις,μαπα το καρπουζι και τσαμπα η παλικαρια ;)

Μαν ποσο χρονων εισαι?Μου θυμιζεις εμενα στα 15 μου που ελεγα οτι μου ελεγε ο πατερας μου...

Ααα επισης η απαντηση στο "Τι ωρα ειναι?" δεν ειναι το "Μουσακα θα φαμε σημερα"...

Btw αυτοι που πανε στις πορειες ειναι φοιτητες....Πολ. μηχαικοι, ηλεκτρολογοι,δασκαλοι, του οικονομικου....Αν δεν επιαναν δουλεια σημερα δεν θα υπηρχε σπιτι στην Αθηνα.Και για να μαθαινεις πολυτεχνειο+δουλεια=8+ χρονια σπουδων.

Αν δεν φας το αγγουρι μην μιλας για ζαρζαβατικα ;).

Δεν εχει σημασια η ηλικια και δεν σε ξερω και απο χτες για να στην πω.2-3 pixels εισαι στην οθονη μου,το ιδιο και εγω για σενα.

Αμα ψαξεις ισως βρεις ποσο ειμαι.

Αν αυτο που λες για την ηλικια ισχυε,θα χα και γω το συνδρομο κατωτεροτητας των περισσοτερων συνομηλικων μου και θα κανα επανασταση.

Δασκαλοι και πανε στις πορειες?Το δημοσιο αμα τυχον τους στιγματισουν πες τους να το ξεχασουν παντως. ;)

Μου θυμιζεις εμενα στα 15 μου που ελεγα οτι μου ελεγε ο πατερας μου...

Εμενα δεν μου λεει αυτα ο πατερας μου παντως.Για 'σενα δεν ξερω,παντως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...

Μου θυμιζεις εμενα στα 15 μου που ελεγα οτι μου ελεγε ο πατερας μου...

Και τωρα που μεγαλωσες ειπες να αρχισεις να λες οτι σου λενε στο κομματικο μαγαζακι?

Btw αυτοι που πανε στις πορειες ειναι φοιτητες....Πολ. μηχαικοι, ηλεκτρολογοι,δασκαλοι, του οικονομικου....

για να μαστε λιγο πιο ακριβεις το 10-15% των φοιτητων που στηριζουν τις παραταξεις που κανουν τις διαδηλωσεις κλπ...αν και αν ημουνα συνωμοσιολογος θα ελεγα για κατι διαδηλωσακηδες που απλα πανε στην διαδηλωση για την διαδηλωση...(εκεινο τον οικοδομο πουχε συλληφθει σε ενα "πανεκπαιδευτικο "συλλαλλητηριο..

Ειναι να ξυλοφορτωνεις 20χρονους φοιτητες, που επειδη δεν εχουν μπαμπα να τους τα χωνει για να πινουν ολη μερα καφεδακια στο κολωνακι, επιλεγουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους.

η καταληψη με το 10% και η πορεια δεν ειναι διεκδικηση δικαιωματων(εκτος αν οταν αγοραζες τα πισια της υπογραφης σου ρωτησες κι εμαθες οτι οι μηχανικοι της ιντελ πηγαιναν σε πιο πολλες πορειες).ΥΓ:ωστε πεφτει ξυλο στις πορειες?μας δουλευε ο κομματο-πατερας που μας ελεγε "στα μπλοκ του κομματος μας εχουμε περιφρουρηση και δεν ανοιγει μυτη?" τω καιρω που ημουν φοιτητης?

Και οσο για το ποιος εχει μπαμπα να του τα χωνει,νομιζω ειδες το προηγουμενο ποστ μου για τους 50 στην ευελπιδων...

Καλά, πήγαινε εσύ σε μια πορεία διαμαρτυρίας (να είσαι "κύριος" όμως έτσι?) για τις κάμερες που υπάρχουν στον δρόμο και φόρα κουκούλα για να διαμαρτυρηθείς έτσι για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων που σου παρέχει το Σύνταγμα.

Σε άλλον κόσμο ζείς μου φαίνεται.

ανοιχτο για ολους ειναι το ιντερνετ,στην θεση του ειναι το σαιτ της αρχης προστασιας προσωπικων δεδομενων να δεις αποφασεις της,και θα παρεις μια ιδεα για τις καμερες και το αν αποτελουν πραγματικα απειλη και ειναι οργανο του σατανα,ουαυαυυαυα 666 κλπ.

Αν θυμαμαι καλα παντως με αποφαση της δικαιωνει οδηγο αυτοκινητου που του ηρθε στο σπιτι φωτο με υπερβολικη ταχυτητα και γκομενα στο διπλα καθισμα (και φυσικα εφαγε παντοφλα απο την συζυγο)...

Hydra δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω...χαμενα πιξελ.

εδιτ:Βασικα δεν αντεχω...θελω να πηδηχτω απο το παραθυρο...Οποιος κατεβαινει σε πορεια στιγματιζεται?:pΤι αλλο θα ακουσουμε?

Και επισης emo#διαδηλωτη...

@Tsakonas

Ημουν σιγουρος οτι θα μου εβαζες μια ταμπελα του στυλ "κομματοσκυλο" γιατι στην ουσια δεν εχεις κατι να πεις.Απο την αρχη αυτο ειναι το επιχειρημασου...Δυστυχως τα κομματοσκυλα που κατακρινεις και τους ονομαζεις εμεσως πλην σαφως "επαναστατες χωρις αιτια", ντρεπομαι που φτανω σε αυτο το σημειο, αλλα ειναι πολυ πιο ουσιωδεις απο τις παρλαπιπες που λες.

Ψιτ αυτα που λες για τα μπλοκ και τα λοιπα στους κνητες πες τα και στα υπολοιπα κομματα που κατεβαινουν οργανωμενα.

Και τωρα που μεγαλωσες ειπες να αρχισεις να λες οτι σου λενε στο κομματικο μαγαζακι?

Για να καταλαβεις και εσυ και οι υπολοιποι που διαβαζουν το θρεντ ποση αγνοια εχεις και ποσο ιδεα δεν εχεις(μιας και χτες ανακαλυψες τον κοσμο απ'οτι καταλαβα) για το ποιος ειναι κομματοσκλυλο και ποιος οχι....Αν και τα κομματοσκυλα συνηθως κατακρινω οτι βαζουν "κασσετα" και στην ουσια δεν λενε τπτ...η κασσετα που εχεις βαλει εσυ και λες αυτα που λες ειναι πολυ χειροτερη και πολυ πιο αστοχη μιας και δεν ανηκω σε κανενα κομμα ουτε σε παραταξη.

Αστοχια στην αστοχια εισαι ρε Tsakonas...αστο να παει δεν σε θελει η κριτικη ουτε η πολιτικη.Ασε που αυτο που εγραψες πιο πανω για τους ιντελαδες αμα το γραψω στο φορουμ της σχολης θα γελανε και τα τρανζιστορ.Τι ακυρο ηταν αυτο....

Βρε παιδιά... Γιατί πάντα μια ωραία συζήτηση πρέπει να την γα...τε στις μπηχτές? Και μην μου πείτε την καραμέλα "ο άλλος άρχισε πρώτος".

Σίγουρα πολλοί θα ξενερώνουν μαζί με μένα με αυτού του είδους τα flames. Γιατί πρέπει να το υποστούν όσοι τα βλέπουν? Φυσικά έχουμε την επιλογή να μην τα διαβάζουμε και να πάμε να δούμε ντόλτσε βίτα αλλά αυτό είναι τραγικό :giveup:

ανοιχτο για ολους ειναι το ιντερνετ,στην θεση του ειναι το σαιτ της αρχης προστασιας προσωπικων δεδομενων να δεις αποφασεις της,και θα παρεις μια ιδεα για τις καμερες και το αν αποτελουν πραγματικα απειλη και ειναι οργανο του σατανα,ουαυαυυαυα 666 κλπ.

Αν θυμαμαι καλα παντως με αποφαση της δικαιωνει οδηγο αυτοκινητου που του ηρθε στο σπιτι φωτο με υπερβολικη ταχυτητα και γκομενα στο διπλα καθισμα (και φυσικα εφαγε παντοφλα απο την συζυγο)...

Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Επειδή υπάρχει το Σύνταγμα οι νόμοι και οι εξουσίες πιστεύεις ότι ζούμε σε ένα κόσμο σωστό. Πρώτοι που παρανομούν είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτά, πάντοτε αυτό γινόταν και γίνεται. Και μην μου πεις τώρα ότι οι τόσες χιλιάδες παρακολουθήσεις που γίνονται σε επικοινωνίες, μεταφορές, χρήμα από τους διάφορους έχουν την σφραγίδα εισαγγελέα. Λοιπόν εγώ γιατί να υπογράφω και να λέω "ναι" σε κάθε τι που και καλά αφορά την "ασφάλεια" της χώρας, το οποίο είναι ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα τους (πχ κάμερες, "επώνυμα κινητά", κουκούλες, IPs κλπ κλπ κλπ). Επειδή δεν κάνω κάτι το παράνομο ? Και ποιός μου λέει εμένα ότι σε 5 χρόνια αυτά που γράφω τώρα δεν θα θεωρούνται "ανατρεπτικά" και με στείλουν να κουβαλάω πέτρες όλη μέρα σε ένα "ξερονήσι" ? Θα ταίσεις εσύ τα παιδιά μου ?

Είναι σαν να κατουρώ εκεί που άλλοι χύσαν αίμα.

@Kosmos

εδιτ:Βασικα δεν αντεχω...θελω να πηδηχτω απο το παραθυρο...Οποιος κατεβαινει σε πορεια στιγματιζεται?Τι αλλο θα ακουσουμε?

Και επισης emo#διαδηλωτη...

Δηλαδη δωσμου να καταλαβω,αμα σε πιασουν 5 ματατζηδες να σπας βιτρινες και να φορας κουκουλα και σε πανε κρατητηριο,το ποινικο σου μητρωο θα ναι πεντακαθαρο.Δεν θα σε σημειωσουν σαν αντιεξουσιαστη...

Πως εισαι τοσο σιγουρος?

Επαναλαμβανω,αν σε πιασουν.

@Hero σωστα τα λες,αλλα συζητηση περι τετοιων θεματων χωρις διαφωνιες δεν υφισταται,καθως ολοι εχουμε διαφορετικη αποψη και μερικοι αρκαιες μαλιστα.Εξ'αλλου χωρις τις διαφωνιες δεν θα υπηρχε λογος για κουβεντα.

Δεν τσακωνομαστε.:)

Ετσι νομιζω τουλαχιστον... :/

Αστο ρε μαν και εσυ...εχετε μπλεξει τα μπουτια σας να πουμε.

Πορεια-διαδηλωση σημαινει οτι σπας βιτρινες?

Ημαρτον δλδ...κλειστε λιγο την τηλεοραση.Αμα θες να εκφερεις αποψη κατεβα να δεις ποιοι τα σπανε...

Α ναι ξερω ξερω,ειναι ασφαλιτες που κουκουλονονται,τα σπανε και κατηγορουν τους "αναρχικους".

Καποιος δεν βλεπει πολυ τηλεοραση....

Γι'αυτο ασε τις εκφρασεις οπως

Αστο ρε μαν και εσυ...εχετε μπλεξει τα μπουτια σας να πουμε.
και προσπαθησε να σεβαστεις την αποψη του αλλου και με τα αναλογα επιχειρηματα κανε συζητηση.Με το να απορριπτεις τους παντες,δεν καταφερνεις κατι.Ειναι σαν να μιλαω με τον παππου μου πουτα ξερει ολα ("στην ηλικια σου εγω" , "δεν ξερεις εσυ ακομα" ).

Μην τα παιρνεις ολα της μετρητοις,και τον Μαριο χωρις κουκουλα τον πιασαν και χωρις να σπαει πραγματα,αλλα η στραβη εγινε,δεν μπορει να αλλαξει κατι ο τυπος.

Αλλα και παλι απ'οσα ξερω για τις διαδηλωσεις,μεγαλος αριθμος αυτων καταληγει σε επεισοδια.

Οσο για μενα να σε πληροφορησω οτι τηλεοραση εχω να δω απο το 2007.Για 'σενα δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει,αλλα κοψτε αυτην την καραμελα πια "κλειστε την τηλεοραση".

Πλεον ουτε αγωνες δεν παρακολουθω,αν τοσο πολυ σε νοιαζει τι κανω με αυτο το κουτι στο σπιτι μου.

Τα επιχειρηματα σου αυτα ειναι λοιπον?Νομιζα οτι καναμε συζητηση. :)

Καληνυχτα.

Οχι ρε μαν,γιατι ουτε εσυ ουτε ο τσακονας φαινεται να ξερετε για ποιους μιλατε και ποιους κατακρινετε.Ουτε καν για ποιο πραγμα διαδηλωνουν...Καθεστε και βαζετε στο ιδιο σακουλι τους φοιτητες που διαδηλωνουν ειρηνικα με αυτους που σπανε και βανδαλιζουν.Και με αποδειξεις βιντεο και φωτος σας απαντησε ο necromancer.Παρ'ολα αυτα η ειρωνια ηταν το επιχειρημα σας.

Αυτα που ξερεις για τις διαδηλωσεις δεν τα ξερεις απο πρωτο χερι...και παλι εκφερεις αποψη.Μετα μου μιλας για ωριμοτητα και οτι δεν εχεις κομπλεξ με την ηλικια σου αλλα παντου το αναφερεις...

Ο τσακονας απο την αρχη εντυπωσεις προσπαθουσε να δημιουργησει...

Πιο απο τα παραπανω επιδεχεται συζητηση...?Να μου λες εσυ οτι ο Χριστος ηταν ελεφαντας δλδ και να ζητας να σου αποδειξω οτι δεν ηταν...?

1)Πουθενα δεν ειπα οτι ειναι ασφαλητες....ειπα οτι τους υποθαλπτουν οι ασφαλητες.Αρα δεν ξερεις σε τι απαντας.

2)Δεν ειναι μονο η υποθεση με τον Μαριο...αλλα παλι καλα που μερικοι μαθαν και για αυτην.

3)Με την λογικη σου...Πολλοι 15χρονοι ειναι εμο...τι οχι τους δειχνει και η τατιανα?!Αρα και εσυ που εισαι 15 εισαι εμο.

Τελος απο μενα.Καληνυχτα σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.