Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Κανόνας συμπεριφοράς της ΕΛ.ΑΣ.

Quotαρω για όσους βαριούνται να διαβάσουν:

Ο οδηγός "σαβουάρ βιβρ" θα περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα πρέπει να αντιδρούν οι αστυνομικοί σε καταστάσεις ιδιαίτερα ευαίσθητες, όπως δηλαδή όταν απέναντί τους έχουν έναν ηλικιωμένο, άτομα με αναπηρία, ανήλικους μετανάστες, μουσουλμάνους, βουδιστές, εβραίους και ινδουιστές και πώς πρέπει να χειρίζονται με λεπτότητα τυχόν συλλήψεις τους από τις διωκτικές αρχές.

Στη σύνταξή του συνέβαλαν καθηγητές Εγκληματολογίας, μετανάστες δεύτερης γενιάς, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων και αστυνομικοί.

Στον Οδηγό συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω βήματα:

-Πώς αγγίζουμε το Κοράνι

-Πώς χειριζόμαστε συλλήψεις μουσουλμάνων, πώς μπαίνουμε στο σπίτι της (βγάζουμε τα παπούτσια μας)

Σιγα μη τους κεράσει και μελιτζανάκι!!

Μιλάμε, δεν εχουν το θεό τους... :suicide:

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Εκτός του ότι ξυπόλητος, ακόμα και με κάλτσες, μαζεύεις ότι μύκητα υπάρχει, ο μουσουλμάνος βγάζει τα παπούτσια και φοράει παντόφλες. Αν πηδήξει από το παράθυρο κάτσε εσύ να δένεις κορδόνια στις μπότες ή κυνήγησε τον ξυπόλητος.

Βεβαίως μπορεί να τους εξοπλίσουν με παντόφλες και να εκπαιδεύσουν το έλληνα αστυνομικό στο τρέξιμο με αυτές. : P

Ελληνικά καραγκιοζιλίκια. Αντί να τους μάθουνε πως να χρησιμοπούν κανα όπλο, να τους εκπαιδεύσουνε ώστε να μην "τα χάνουνε" σε ζόρικες στιγμές και να ξέρουν πότε να κάνουν τι και πως, τους λένε να βγάζουν τα παπούτσια. Δηλαδή δεν είμαστε απλά για γέλια και για κλάμματα, είμαστε κάτι απερίγραπτο. Για την ώρα το ονομάζω ελληνική(πάλι) καραγκιοζιά.

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_8514.html

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

ορίστε κύριοι...συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους οι δήθεν Ευρωπαιοι. Συγχαρητήρια. Άντε στην Ελληνοποίηση των χιλιάδων (λάθρο?)μεταναστών και στην κατασκεύη τζαμιών (πλυθ. τζαμί <--ότι νάναι το ξέρω) και τελευταίο στην κατάργηση των μαθημάτων Ιστορίας, Θρησκευτικών και γιατί όχι Νέων/Αρχαίων Ελληνικών..:suicide2::suicide2:

/edit: Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά πέραν από το συγκεκριμένο blog μου το ανέφερε και δικηγόρος φίλος μου. Αν είναι αλήθεια τότε ισχύουν όλα τα παραπάνω. Αν όχι τότε είμαι βλακς! :p

Aν είναι αλήθεια αυτό τότε εντάξ δεν χωράνε και πολλά σχόλια.. Τότες ρε παιδιά γιατί δεν εισάγουμε και καναν ευρωπαίο αστυνομικό που έχει και μια άλφα εκπαίδευση παραπάνω από τους δικούς μας? Μια χαρά το πάμε. Bring the tomatoes plz.

troktiko....εγκυρη πληροφορηση

στο τρωκτικο εχουμε διαβασει τα απιστευτα , οτι οι τουρκοι βομβαρδιζαν το χωριο μου στη χαλκιδικη :rofl:...φυσικα βομβαρδιζαν στο πεδιο βολης οι μοιρες απο τη Λαρισσα. :haha:

• 1 month later...
Απ' την Καμπούλ στην Αθήνα

Έφυγε απ' την Καμπούλ μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του για να αποφύγει τις βόμβες και τον πόλεμο...Ήρθε στην Ελλάδα και ήταν ικανοποιημένος αν και αναγκαζόταν να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό.

Ήταν ελεύθερος απ' την τυφλή βία. Ίσως είχε κάποιο μέλλον έστω και δύσκολο τόσο εκείνος όσο και η 10χρονη αδελφούλα του, αυτό τουλάχιστον πίστευε η μητέρα τους που τα πήρε μωρά παιδιά απ' την Καμπούλ και μετά από ένα δύσκολο ταξίδι τα έφερε στην Αθήνα.

Η Αθήνα δεν έχει Ταλιμπάν, ούτε σωτήρες Αμερικανούς, δεν έχει αντίπαλες φατρίες και η ζωή έχει αξία... η μήπως όχι.

Όπως κάθε βράδυ η μητέρα και τα δυο παιδιά έψαχναν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό, για αντικείμενα που θα μπορούσαν να πουλήσουν.

Στις 22:41 έφτασαν έξω απ' το κτίριο της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΔΕΕ) στην οδό Ιακωβάτων στα Κάτω Πατήσια.

Το 10χρονο κορίτσι είδε έναν “θησαυρό” να τους περιμένει. Ένα σακίδιο που μπορεί να περιείχε “πολύτιμα αντικείμενα” και το πήρε στα χέρια της.

Ο 15χρονος το άνοιξε, είδε ένα χαλασμένο ρολόι, απογοητεύτηκε ίσως γιατί δεν ήταν χρήσιμο, πήγε να το ακουμπήσει ξανά πίσω στα σκαλιά...

Κανείς τους δεν γνώριζε πως στην Αθήνα, χρόνια τώρα, δρουν... “επαναστάτες” το ίδιο φανατικοί με τους Ταλιμπάν.

Θρησκεία τους η βία. Ικανοί να τυφλωθούν από τη “θρησκεία” τους. Βάζουν βόμβες όπως οι Ταλιμπάν... σκοτώνουν αμάχους.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά απ' την Καμπούλ μια βόμβα έσκασε. Ένας νεαρός Αφγανός διαμελίστηκε. Το 15χρονο κορμί του έγινε ασπίδα για τη μητέρα και την αδελφή τοπυ που τραυματίστηκαν αλλά θα επιβιώσουν.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά απ' την Καμπούλ η ίδια τυφλή βία σκορπάει νεκρούς μόνο που εδώ είναι ... εξευρωπαϊσμένοι. Οι δολοφόνοι αυτοαπακαλούνται επαναστάτες.

Και σαφως μιλαω για το χθεσινοβραδινο...Ισως να τα παραλεει για τους Επαναστατες,αλλα αυτοι οι "επαναστατες" (γενικα μιλωντας) που μας εχουν ζαλισει τον τελευταιο καιρο με τις τοσες βομβες,εχουν καποιο δικαιωμα να το κανουν αυτο?Ειναι και αυτο μερος της ιδεολογιας τους?Νομιζα οτι ηταν οι "καλοι" και οι φιλανθρωποι... Αλλα ναι,οπου ανακατευεται η βια,δυσκολο να συνηπαρξει και η φιλανθρωπια,η αγαθοτητα κ.ο.κ ...Eπανασταση γινεται με αλλους χιλιους δυο τροπους.Το να παιζεις με τις ζωες του κοσμακη δεν ειναι επανασταση,ειναι κακουργημα.

Κριμα για το παιδακι.

Link

Και σαφως μιλαω για το χθεσινοβραδινο...Ισως να τα παραλεει για τους Επαναστατες,αλλα αυτοι οι "επαναστατες" (γενικα μιλωντας) που μας εχουν ζαλισει τον τελευταιο καιρο με τις τοσες βομβες,εχουν καποιο δικαιωμα να το κανουν αυτο?Ειναι και αυτο μερος της ιδεολογιας τους?Νομιζα οτι ηταν οι "καλοι" και οι φιλανθρωποι... Αλλα ναι,οπου ανακατευεται η βια,δυσκολο να συνηπαρξει και η φιλανθρωπια,η αγαθοτητα κ.ο.κ ...Eπανασταση γινεται με αλλους χιλιους δυο τροπους.Το να παιζεις με τις ζωες του κοσμακη δεν ειναι επανασταση,ειναι κακουργημα.

Κριμα για το παιδακι.

Link

Μωρε ωραια τα λεει και κριμα το παιδι.

Αλλα τσαντες παρατημενες δεν σηκωνεις.

(Ηταν και η Μητερα του μαζι...)

Μωρε ωραια τα λεει και κριμα το παιδι.

Αλλα τσαντες παρατημενες δεν σηκωνεις.

(Ηταν και η Μητερα του μαζι...)

Μα ειναι φωχοι,αμα ησουν φτωχος και δεν ειχες να φας,δε θα σηκωνες μια τσαντα παρατημενη?Το θεμα δεν ειναι γιατι το κανε,το θεμα ειναι οτι δε θα πρεπε να ναι εκει ,ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να την ειχε παρει...

Εγω παντως στη θεση τους αμα εβλεπα την τσαντα,αμεσως θα την ανοιγα.Θα τους φανηκε οτι θα χε κατι σημαντικο μεσα...

Μα ειναι φωχοι,αμα ησουν φτωχος και δεν ειχες να φας

και παλι δεν νομίζω να εψαχνες και τα σκουπίδια...

Ολο και κατι θα έβρισκες να κανεις οπως μοίρασμα διαφημιστικών φυλλαδίων,πλύσιμο αυτοκίνητων σε βενζινάδικα κλπ εστω και για 5 ευρω την ημερα για να βγάλεις τα υπεραπαραιτητα(ψωμι,τυρι,φρουτα κλπ)

θα αστειευεστε φανταζομαι σχετικα με το εαν επρεπε ή οχι να ανοιξει την τσαντα.

απολυτως φυσιολογικο το βρισκω εγω

και τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα παρατηρω ανθρωπους με παπακια

να σταματανε σε καδους και να τσεκαρουν σακουλες.

μεσηλικες κυριως και σε νορμαλ εξωτερικη κατασταση

(ουτε ρακενδυτοι, με καλοσυντηρημενα δικυκλα, με τα μπουφαν τους κτλ)

και μη μου πειτε οτι ειναι ολοι ντετεκτιβς σε αποστολη

προφανως και ετσι οπως παμε πλεον ισχυει το one man's trash is another one's treasure

Ολο και κατι θα έβρισκες να κανεις οπως μοίρασμα διαφημιστικών φυλλαδίων,πλύσιμο αυτοκίνητων σε βενζινάδικα κλπ εστω και για 5 ευρω την ημερα για να βγάλεις τα υπεραπαραιτητα(ψωμι,τυρι,φρουτα κλπ)

Άμα έχεις ένα μήνα να κάνεις μπάνιο ή 5 μέρες να φας πας να κάνεις και συνέντευξη;

Από έναν τέτοιο τύπο θα έπαιρνες φυλλάδιο;

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι έξω πολύ κάτω από αυτά τα όρια.

θα αστειευεστε φανταζομαι σχετικα με το εαν επρεπε ή οχι να ανοιξει την τσαντα.

απολυτως φυσιολογικο το βρισκω εγω

και τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα παρατηρω ανθρωπους με παπακια

να σταματανε σε καδους και να τσεκαρουν σακουλες.

μεσηλικες κυριως και σε νορμαλ εξωτερικη κατασταση

(ουτε ρακενδυτοι, με καλοσυντηρημενα δικυκλα, με τα μπουφαν τους κτλ)

και μη μου πειτε οτι ειναι ολοι ντετεκτιβς σε αποστολη

προφανως και ετσι οπως παμε πλεον ισχυει το one man's trash is another one's treasure

Καταλαβαίνω τον πόνο τους, την πείνα, την εξαθλίωση.

Προτίμησαν όμως να έρθουν Ελλάδα.

Το κίνδυνο για τη δημόσια υγεία τον καταλαβαίνει κανείς άλλος ή μόνο εγώ το βλέπω?

Θυμάμαι ένα δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε το πώς πείραζαν τις φωτό οι μετανάστες για να στέλνουν πίσω στη χώρα τους φωτό με κοστούμια κλπ.

Live your American dream in Greece.

Η δυναμική ισορροπία μεταξύ της στιβάδας της ευημερίας και της στιβάδας της ανέχειας έχει σπάσει, και έχουμε το φαινόμενο της πλασμόλυσης, την ανέχεια που εξαπλώνεται παντού.

Καταλαβαίνω τον πόνο τους, την πείνα, την εξαθλίωση.

Προτίμησαν όμως να έρθουν Ελλάδα.

Το κίνδυνο για τη δημόσια υγεία τον καταλαβαίνει κανείς άλλος ή μόνο εγώ το βλέπω?

Θυμάμαι ένα δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε το πώς πείραζαν τις φωτό οι μετανάστες για να στέλνουν πίσω στη χώρα τους φωτό με κοστούμια κλπ.

Live your American dream in Greece.

Η δυναμική ισορροπία μεταξύ της στιβάδας της ευημερίας και της στιβάδας της ανέχειας έχει σπάσει, και έχουμε το φαινόμενο της πλασμόλυσης, την ανέχεια που εξαπλώνεται παντού.

Σωτηρη μιλαω για ανθρωπους που εκ πρωτης και φευγαλεας όψεως μου μοιαζουν Ελληνες

εαν αυτοι φτανουν στο σημειο να καταφευγουν στους καδους απορριματων

τι να σου κανει ο ταλαιπωρος ο Αφγανος κι ο Πακιστανος,

μη τη ψαχνεις

lose/lose ειναι το πραγμα και ακομα δεν ξεκινησε για τα καλα

το εβλεπα στην τηλεοραση και δεν με ''αγγιζε''.............

τους τελευταιους 6 μηνες βλεπεις στο Ναυπλιο πολυ συχνα στους καδους σκουπιδιων ανθρωπους να ψαχνοιυν σακουλες για να βρουν...(τι?)

ειδικα σε μεγαλα σουπερ μαρκετ γινεται χαμος - μεχρι και ξυλο πεφτει............

ειμαστε πολυ κοντα στον πατο ,αλλα καποιοι κοιμουνται ακομα - ισως γιατι δεν τους 'ενοχλει' ακομα α μ ε σ α ..

Παιδια νομιζω οτι δε χρηζει συζητηση το γιατι εψαχναν στα σκουπιδια.Καθε αλλο φυσιολογικο το βρισκω στην εποχη μας,αλλα το οτι δε παυουμε να ακουμε για βομβιστικες επιθεσεις τους τελευταιους μηνες!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.