Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Κανεις δεν παει εκει με το ζορι και κανενας δεν ειναι υποχρεμενος να ειναι κατω απο καποιουνου "πεφωτισμενου" την ιδεολογικη πλατφορμα προκειμενου να κατεβει σε μια διαδηλωση

Σε εμενα το λες η μηπως πρεπει πρωτα να το διαβασεις εσυ?

Οταν συνδεεις απροκαλυπτα τις θεσεις των εργατων που ελεγχονται απο το κομματικο σου μαγαζακι με τους φοιτητες/εργατες γενικα δεν τους καπελωνεις?Γιατι νομιζω θαταν πιο ακριβες-τιμιο να λες το 6%του λαου το, 15% των φοιτητων...Γιατι αν με το 6% εισαι ο λαος,τοτε ο καρατζαφερης με το 5% πως δεν εχει πλουτισει απο τις πωλησεις των βιβλιων του γεωργιαδη?

Απο λασπολογια και αρνητικη προπαγανδα εισαι φουλ.

Για να εξηγουμαι

Προπαγανδα ειναι αρνητικη εννοια και ποτε δεν εχω κανει.

Μιλαω με πολυ απλα και συγκεκριμενα γεγονοτα με ελαχιστη εξηγηση.

Εν αντιθεσει με εμενα εσυ,πολυ φοβαμαι οτι εχεις εκ των προτερων μια γενικη γραμμη απο τον ριζοσπαστη πχ και θα κανεις οτιδηποτε για να την επαληθευσεις,ακομη και να κατασκευασεις ενα γεγονος

οπως εδω,ποστ 706--->

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65327&page=36

Οχι,Χριστο,υπαροχυν πολλοι που σκοτωσαν και δεν ειναι στη φυλακη,οπως το καθαρμα που σκοτωσε τον γνωστο σε ολη την ελληνικη κοινωνια Αλεξη.Και ομως αυτος δεν ειναι ειναι μεσα.

αλλα στο ποστ 716

.Μεχρι στιγμης παντως δεν υπαρχει η παραμικρη ενδειξη που να με διαψευδει για τα οσα λεω.

επειδη ειχε τυχει ναχω διαβασει την αποφαση του δικαστηριου για την διατηρηση της προσωρινης κρατησης του εν λογω εγκληματια ,την εγραψα με αριθμο και ημερομηνια ,και οταν ανεφερα αυτο το σφαλμα,μου κανεις τον αντωναρο/αθανασακη κ μου λες "εγω ειπα ειναι σαν να βγηκε εξω"...εχεις θεοποιησει στο μυαλο σου ενα κομμα και θα κανεις τα παντα για να υποστηριξεις τις αποψεις του,ακομη και να εκμεταλλευτεις στεγνα την αγνοια της ευρειας μαζας διαδιδοντας ενα ψευδες γεγονος.--->αυτο που κανεις εσυ λεγεται προπαγανδα νομιζω,και οχι το δικο μου.

ο καθενας πολιτκος φορεας ή πολιτικο ον,να προπαγανδιζει την δικη του αποψη και ιδεολογικη πλατφορμα κ προσεγγιση στον παρευρισκομενο κοσμο.

οποιος εχει δικιο και εχει τα γεγονοτα με το μερος του δεν χρειαζεται προπαγανδα (=παραπλανηση/πλυση εγκεφαλου) για να προωθησει μια ιδεα.Η κοινη λογικη λεγεται κοινη επειδη την εχει ο καθενας.

Τωρα για την "καταγραφη"-"παρακολουθηση"-"φακελωμα" τι να σου απαντησω...

Δηλαδη πρεπει να συλλαβουν ολο τον πλανητη για να υπαρχει προβλημα

Αφου δεν αλλαζει τιποτα αρνητικο στη ζωη μου γιατι να με νοιαζει η καταγραφη παρακολουθηση φακελωμα που πιστευεις οτι γινεται??

Απο ουσια ομως τιποτα για ακομα μια φορα.

Καθεσαι και μου κανεις παντελως ασχετες αναλυσεις με ορους ριζοσπαστη για το τι ειναι η πορεια κλπ ...Πως την ελεγε αυτη την τεχνικη προπαγανδας στο γουικηπιντια χμμμ--->

Red herring

Presenting data or issues that, while compelling, are irrelevant to the argument at hand, and then claiming that it validates the argument.

Αλλα ειπαμε...Rounding & Simplifying...Εισαι καλος σε αυτο,το παραδεχομαι

ναι μωρε,που να ξερω,μονο 10 λεπτα μακρια απο τα εξαρχεια....ενω εσυ απο τα 500 ΚΜ εβγαλες επισημη ανακοινωση οτι εχουμε αστυνομοκρατια

Α,και για να μην το ξεχασω.Αυτες οι εκδηλωσεις γινονται σε ωρες που δεν εμποδιζουν την οναλη λειτουργια της εκπαιδευτικης διαδικασιας...

α ναι,δεν εχει διωχθει κανεις καθηγητης απο το μαθημα του απο πκς-εαακ ,μα απολυτως κανενας λεμε.

Μα ακριβως αυτο ειναι που λεω τοση ωρα και "φοβαμαι"...Αν καποιοι καναν σωστα τη δουλεια τους,τοτε δεν θα υπηρχε σε καθε γωνια και απο ενας να σου πουλαει κλεμενα...Μονος σου εδωσες την απαντηση

Α ναι,εχουμε αστυνομοκρατια,αλλα εχουμε και τυπους με κλεμμενα....Η αποθεωση της αντιφασης....

Για τα κομματα,μια χαρα ειναι τα κομματικα τους κτιρια να κανουν θαυμασια την δουλεια τους και να ενημερωσουν τον κοσμο τους.Το πανεπιστημιο ειναι για μαθημα,για ξεστραβωμα,για μορφωση.Οχι για να απειλει ο καθε δικτατορισκος να το κλεισει και να το κλεινει με συμμοριες 300 ατομων.-κι ας εχει η σχολη 2000 μελη,αααααα για το καλο τους ειναι,για το καλο του λαου κλπ...Και αποδειξη του οτι δεν εχουμε αστυνομοκρατια ειναι οτι οι ανθρωποι που στερουν την μορφωση απο το λαο με το τερατουργημα της καταληψης ειναι ελευθεροι.Γιατι η καταληψη δημοσιου κτιριου ειναι παρανομη.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
Σε εμενα το λες η μηπως πρεπει πρωτα....Η αποθεωση της αντιφασης....

Δεν ειμαι μελος ουτε του ΚΚΕ,ουτε των ΕΑΑΚ,ουτε της ΚΝΕ,ουτε των πολιτικων οργανωσεων των οποιων νεολαια στα πανεπιστημια ειναι τα ΕΑΑΚ,ουτε του Ριζοσπαστη,ουτε του ΠΡΙΝ,ουτε...ουτε....ουτε...ουτε....:cool::X:

Οποτε παμε μια απο την αρχη...:slap::dirol::whistling

Και επειδη συνεχιζεις να εκτιθεσαι με τις γκουχ γκουχ που λες,τα πανεπιστημια και οι σχολες κλεινουν με αποφασεις Γενικων Συνελευσεων και μονο.

Η Γενικη Συνελευση ειναι το ανωτερο οργανο των φοιτητων.Σε αυτην εχουν δικαιωμα συμμετοχης ολοι οι εγγεγραμμενοι φοιτητες του τμηματος μεχρι και 6 ή 12μηνες μετα το περας των σπουδων τους.Δικαιωμα ψηφου σε αυτην εχουν ολοι οι εγγεγραμμενοι φοιτητες (που δεν εχουν ορκιστει ακομα).

Αν τωρα την δικη σου τη σχολη την κλεινουν 300 ατομα,τα οποια ειναι τα μονα που συμμετεχουν,τοτε το προβλημα δεν το χουν αυτοι (χωρις να λεω πως ειναι οτι καλυτερο να κλεινει μια σχολη με 100 ψηφους),ουτε και φταινε.

Φταιτε οσοι εχετε αντιθετοι αποψη και δεν κατεβαινετε να συμμετασχετε στην Γενικη συνελευση της σχολης σας και να πειτε αυτο που θελετε.

Εχω κουραστει να ακουω αυτο το ηλιθιο επιχειρημα,για το ποσοι αποφασιζουν για να κλεισει μια σχολη και για το τι φταινε αυτοι οι καημενοι που δεν θελουν αλλα δεν τους ακουει κανενας.

Η καθε σχολη (με ελαχιστες εξαιρεσεις οσον αφορα τα πανεπιτημιακα τμηματα) εχει δικο της καταστατικο λειτουργειας.Αυτο λοιπον οριζει πως και ποτε γινεται Γενικη Συνελευση και πως λαμβανονται αποφασεις.

Αν τωρα 300 εκπροσωπουν και αποφασιζουν για 2000,τοτε δε φταινε οι 300 αλλα οι υπολοιποι 1700 που δεν συμμετεχουν.Ας κατεβουν στην συνελευση και ας ψηφισουν αρνητικα.

Αν δεν μπορουν,δεν εχουν χρονο ή δεν ενδιαφερονται δεν δικαιουνται να ομιλουν.Εχουν την δυναμη και την δυνατοτητα της ψηφου τους η οποια μετραει το ιδιο οπως και οποιουδηποτε αλλου φοιτητη.Αν την ψηφο τους και το το δικαιωμα τους αυτο το εχουν γραμμενο στα παλαιωτερα των υποδηματων τους,τοτε καλα να παθουν.

Οι Γενικες Συνελευσεις γινονται σε ωρες μαθηματων και σε χωρους μαθηματων (αιθουσες-αμφιθεατρα) ακριβως για να μπορουν να συμμετεχουν ολοι οι φοιτητες και οχι τα απογευματα,τα βραδια τα Σαββατοκυριακα και τις Αργιες οπως θελουν σε μερικα τμηματα οι καθηγητες να γινονται (κυριως στα πιο καινουρια) και κανονικα (βαση καταστατικου) την ωρα που συνεδριαζει η Γενικη Συνελευση της σχολης,το ανωτατο οργανο επαναλαμβανω,δεν πρεπει να γινονται ουτε μαθηματα.Ακριβως για να μπορουν ολοι να συμμετεχουν.Αλλα οταν πας να "σπασεις" ενα μαθημα για να μπορεσουν να πανε οι φοιτητες στην Συνελευση και να σεμμετασχουν πεταγονται οι καθηγητες και σε διωχνουν.Και οταν επιμεινεις (οπως οφειλεις) για να ενημερωσεις τους φοιτητες για το πια ειναι τα δικαιωματα τους (οτι για πχ δεν παιρνουν απουσια αμα φυγουν γιατι το μαθημα κακως γινεται),πεταγονται και μερικοι και σε διωχνουν γιατι θελουν να παρακολουθησουν το μαθημα.

Συνηθως ειναι οι ιδιοι που λενε οτι αλλοι κλεινουν τις σχολες χωρις αυτοι να το θελουν...

Capish?

Παμε τωρα on topic γιατι οσα ειπες και αφορουσαν εμενα ειναι ασχετα το με το θεμα..Στο κουτι παραπονων λοιπον :cool:

Υ.Γ

Δεν πιστευω πως καποιος φοιτητης-συνδικαλιστης,αριστερης παραταξης εδιωξε καθηγητη απο τον χωρο του μαθηματος,για να κανει στον ιδιο χωρο καποια εκδηλωση ασχετη (καποια ομιλια πχ).Αν τον εδιωξε για να γινει Γενικη συνελευση,καλα εκανε γιατι ετσι πρεπει να γινει προκειμενου ολοι να συμμετασχουν στη Συνελευση.

ΤελοC

Οι Γενικες Συνελευσεις γινονται σε ωρες μαθηματων και σε χωρους μαθηματων (αιθουσες-αμφιθεατρα) ακριβως για να μπορουν να συμμετεχουν ολοι οι φοιτητες και οχι τα απογευματα,τα βραδια τα Σαββατοκυριακα και τις Αργιες οπως θελουν σε μερικα τμηματα οι καθηγητες να γινονται (κυριως στα πιο καινουρια) και κανονικα (βαση καταστατικου) την ωρα που συνεδριαζει η Γενικη Συνελευση της σχολης,το ανωτατο οργανο επαναλαμβανω,δεν πρεπει να γινονται ουτε μαθηματα.Ακριβως για να μπορουν ολοι να συμμετεχουν.Αλλα οταν πας να "σπασεις" ενα μαθημα για να μπορεσουν να πανε οι φοιτητες στην Συνελευση και να σεμμετασχουν πεταγονται οι καθηγητες και σε διωχνουν.Και οταν επιμεινεις (οπως οφειλεις) για να ενημερωσεις τους φοιτητες για το πια ειναι τα δικαιωματα τους (οτι για πχ δεν παιρνουν απουσια αμα φυγουν γιατι το μαθημα κακως γινεται),πεταγονται και μερικοι και σε διωχνουν γιατι θελουν να παρακολουθησουν το μαθημα.

Συνηθως ειναι οι ιδιοι που λενε οτι αλλοι κλεινουν τις σχολες χωρις αυτοι να το θελουν...

εαν μπηκες στο Πανεπιστημιο με την νοοτροπια του σχολειου και πιστευεις οτι κανεις χαρη στον καθηγητη που παρακολουθεις το μαθημα του και καθεσαι εκει για να μην σε τιμωρησει κλπ,do yourself a favour και κανε το πτυχιο σου σαιτα. απο την επιστημη σου δεν προκειται να βιοποριστεις ποτε των ποτων.

Είμαι ο μόνος που θυμάμαι φατσούλες που δεν είχα ξαναματαδει να ψηφίζουν στις συνελεύσεις; Αν και τώρα που το σκέφτομαι αυτό είναι ανακριβές διότι θα μπορούσα να ορκιστώ ότι μερικούς απο αυτούς τους είχα δει να δουλεύουν δυο τρια τετράγωνα πιο κάτω σε γιαπί.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8212.html

ορίστε...αυτό τώρα τι θεωρείται??? οι μισθοί μερικών υπαλλήλων της ΕΡΤ...σημ: εμεις τα πληρώνουμε αυτά έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

/edit: Παιδιά...από το πρωί που παρακολουθώ τις εξελίξεις έχω τρελαθεί...κυριολεκτικά αφρίζω...οι συνάδελφοι εδώ με βλέπουν και εχει φοβηθεί το μάτι τους...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?? Ο βερνίνος ο οποίος πάει από σαρδάμ σε σαρδάμ να πληρώνεται με €65.000?? Ο άνθρωπος που σε κάθε αγώνα που περιγράφει μπερδεύει τους παίχτες? λευκούς με μαύρους, έλληνες με πορτογάλους και εγώ δεν ξέρω τι?? ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ?!?!? Μέχρι τώρα στη θεωρία συνομοσίας είμασταν αλλά να που αποδείχθηκε αληθής....τους βάζεις φωτιά και τα καις όλα ή οχι? είναι ή δεν είναι ακραίο φαινόμενο ΑΠΑΤΗΣ κατά του ελληνικού λαού???? #@$%$&^!#%%&%$

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8212.html

ορίστε...αυτό τώρα τι θεωρείται??? οι μισθοί μερικών υπαλλήλων της ΕΡΤ...σημ: εμεις τα πληρώνουμε αυτά έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

/edit: Παιδιά...από το πρωί που παρακολουθώ τις εξελίξεις έχω τρελαθεί...κυριολεκτικά αφρίζω...οι συνάδελφοι εδώ με βλέπουν και εχει φοβηθεί το μάτι τους...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?? Ο βερνίνος ο οποίος πάει από σαρδάμ σε σαρδάμ να πληρώνεται με €65.000?? Ο άνθρωπος που σε κάθε αγώνα που περιγράφει μπερδεύει τους παίχτες? λευκούς με μαύρους, έλληνες με πορτογάλους και εγώ δεν ξέρω τι?? ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ?!?!? Μέχρι τώρα στη θεωρία συνομοσίας είμασταν αλλά να που αποδείχθηκε αληθής....τους βάζεις φωτιά και τα καις όλα ή οχι? είναι ή δεν είναι ακραίο φαινόμενο ΑΠΑΤΗΣ κατά του ελληνικού λαού???? #@$%$&^!#%%&%$

Το έλλειμα αξιοκρατίας πηγάζει δυστυχώς από την κομματική πελατεία.

Ο καθείς θέλει να εξασφαλίζει τους δικούς του, οπότε κάπου εκεί χάνεται η κοινή λογική, η αξιοκρατία και το ποιος πληρώνει και τι.

Με το υπάρχον πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, προκοπή δεν θα δούμε.

Διότι οι πελατειακές σχέσεις και η διαφθορά είναι υπεράνω κάθε νομοθετικού πλαισίου, πολλώ δε μάλλον ορισμένες σχέσεις (δηλαδή φοροδιαφυγή κλπ.) έχουν ενταχθεί πλέον και στο νομοθετικό πλαίσιο οπότε δεν υπάρχει way back στο ρέμα. Μόνο μπροστά στο γκρεμό.

Αν τα κάψεις όλα όπως λες, απλά θα δώσεις θέσεις σε άλλα κομματικά τσιράκια (σύριζα κκε κλπ.) που θα βγουν να εκμεταλλευτούν την οργή σου, και πάλι εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα.

Διότι τρελαίνομαι να ακούω δια στόματος Τσίπρα ότι οι μεγάλες εταιρίες είναι ασφαλισμένες.

Τις ασφαλιστικές δηλαδή ποιός θα τις πληρώσει?

Για την καλή τους την καρδιά ασφαλίζουν?

Γιατί εγώ από τα λίγα που γνωρίζω, οι ασφαλιστικές ανήκουν κυρίως στις τράπεζες ως θυγατρικές (τουλάχιστον οι μεγάλες εξ' αυτών), οπότε μάλλον ο ελληνάκος θα πληρώσει τα σπασμένα με τα επιτόκια, τα δάνεια κλπ. για να κάνουν κάποιοι άλλοι τον . . . καπετάνιο στο καράβι το δικό μας ;)

Λύσεις υπάρχουν, δεν είναι πολύ απλές, και δεν υπάρχει πρόθεση εφαρμογής τους:

1. Μεταφορά εξουσιών στο λαό με άμεση δημοκρατία / ηλεκτρονική ψηφοφορία / δημοψήφισμα κλπ.

2. Σκληρές ποινές στους πολιτευτές / έχοντες / ορίζοντες το μέλλον και όχι αυτό το φιλελεύθερο "ε εντάξει κλέψαμε κάτι" / βουλευτική ασυλία / οι άλλοι κλέβουν περισσότερο / κλπ. Ποινές επιπέδου μουσουλμανικού καθεστώτος χρειάζονται. Πού τη βρήκες τη βίλα κ. Ρουσόπουλε? Λιθοβολισμός στο Σύνταγμα. Εσύ κ. Θέμο τι ακριβώς παρήγαγες και πήρες 5m για Ελβετία? Αέρα? Απαγχονισμό.

Απλά μετά θα υπάρχει το πρόβλημα στο ποιος θα επιβάλλει τους νόμους.

Και επειδή πάλι οι έχοντες θα ορίζουν, αντί για αυτούς, θα κρεμάσουμε καμιά μάγισσα να μας φύγει η κάψα για αίμα.

• 3 weeks later...
Σε λιγο δεν θα μας αφηνουν να βγουμε και απο σπιτι μας...:TD:

Μηπως βρισκομαστε στην Τουρκια?

* Οι δυνάμεις που εξασκούνται από την αλληλεπίδραση δύο σωμάτων (1 και 2) είναι πάντα ίσες κατά το μέτρο και αντίθετες κατά τη φορά.

d1ad47a091578be140c05491f631502f.png

Ο νόμος αυτός, που είναι απόρροια της "αρχής διατήρησης της ορμής", λέγεται και Νόμος δράσης-αντίδρασης. Αυτή η ονομασία προκύπτει από τον ορισμό: Για κάθε

, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης.

Καλή αρχή και για τους υπόλοιπους...

Πραγματικα ομως....

Τι ειναι αυτα που λες?

Εγω να συμφωνησω οτι ειναι οι χειρωτεροι οπαδοι του πλανητη Γης (γιατι αυτο θελεις να μας δειξεις...Ολοι οι οπαδοι τα ιδια χαλια εχουν)....

Αυτο ομως συνεπαγεται πως μπορει ο οποιοσδηποτε να απαγορεψει την ελευθερη μετακινηση εντως των συνωρων της χωρας?

Εχεις πιαει το point του ποστ μου?

Μαλλον οχι...

Εγω να συμφωνησω οτι ειναι οι χειρωτεροι οπαδοι του πλανητη Γης (γιατι αυτο θελεις να μας δειξεις...Ολοι οι οπαδοι τα ιδια χαλια εχουν)....

Αυτο ομως συνεπαγεται πως μπορει ο οποιοσδηποτε να απαγορεψει την ελευθερη μετακινηση εντως των συνωρων της χωρας?

Εχεις πιαει το point του ποστ μου?

Μαλλον οχι...

Καλή αρχή και για τους υπόλοιπους...

εσύ μάλλον δε θες να καταλάβεις την απάντησή μου. Σου απαντάω γιατί η αστυνομία δρά προληπτικά στη συγκεκριμένη περίπτωση και τελειώνω το post μου λέγοντας ότι ήρθε η ώρα και για τους υπόλοιπους. Τι δε κατάλαβες;

Δεν υπαρχει προληπτικη αντιμετωπηση...ειναι αντισυνταγματικο αυτο που κανουν...Δεν το καταλαβαινεις?

Εγω να συμφωνησω οτι μπορει και να γινουν επισοδεια.Βεβαια,να πουμε εδω οτι η διοικηση του Λεβαδιακου εχει ανακοινωσει επισημα πως θα εξυπηρετηση τους οπαδους του ΠΑΟΚ που θα πανε μεχρι τη Λειβαδια.

Και παλι ομως.Στον φοβο οτι μπορει να γινουν επισοδεια 500χλμ μακρια,απαγορευουν σε κποιον να ταξιδεψει?

Παμε καλα?

Α,και τι εννοει οτι ηρθε η ωρα για τους υπολοιπους?

Βρε μαζι σου οσον αφορα την εξαλυψη της βιας στα γηπεδα...Ειπε κανεις πως γουσταρουμε να τα σπανε?

Παλι ομως αυτα που λες ειναι ακυρα με το θεμα που εθεσα προς συζητηση...

Δηλαδη με αυτον τον τροπο και λειτουργωντας ρατσιστικα,εχουν σαν δεδομενο πως οποιοσδηποτε θελησει να παει στο γηπεδο,θα κανει φασαριες και επισοδεια.Αυτο μου λες τωρα.

Υπάρχει, νόμος απαγόρευσης μετακίνησης -οργανωμένων- οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια, και τηρήθηκε. What's the problem? Όσοι ξεκίνησαν να πάνε μεμονωμένα, δεν βρήκαν εμπόδια

I know this my friend...

Το θεμα στην προκειμενη περιπτωση ειναι πως η Αστυνομια ειχε στησει καρτερι εξω απο τους συνδεσμους...Η απαγορευση συνεπαγεται πως πας να περασεις τα Μαλγαρα και τρως Χ

Δεν μπορει να ειναι αραγμενοι εξω απο τους συνδεσμους και να "αστυνομευουν".

Τωρα κατα ποσο αυτος ο νομος ειναι η λυση στο προβλημα αυτο ειναι αλλο καπελο.

Και κατι ακομα.

Προσωπικα θεωρω πως μονος υπευθυνος για την "ασφαλεια" της διεξαγωγης ενος αγωνα θα πρεπει να ειναι η εκαστοτε ΠΑΕ/ΚΑΕ.

Ανωνυμες εταιριες ειναι,ας αναλαβουν το κοστος της φύλαξης.Γιατι δηλαδη να πρεπει η Αστυνομια να αστυνομευει τα ματς?

Να πληρσουν οι κυριοι να τελιωνουμε.Γιατι να πληρωνω εγω και εσεις για την αστυνομευση των επιχειρησεων τους?

Ανωνυμες εταιριες ειναι,ας αναλαβουν το κοστος της φύλαξης.Γιατι δηλαδη να πρεπει η Αστυνομια να αστυνομευει τα ματς?

Να πληρσουν οι κυριοι να τελιωνουμε.Γιατι να πληρωνω εγω και εσεις για την αστυνομευση των επιχειρησεων τους?

αυτο ειναι η καλυτερη λυση...

αν κ προσωπικα δεν θα εστελνα την αστυνομια εξω απο τους συνδεσμους,αλλα εξω απο τα νοσοκομεια...Οποιο βοιδι τραυματιστει κει περα να μην φαει την θεση κανενος κακομοιρου που χτυπησε σε δυστυχημα.

• 2 weeks later...

Μιας και το επανεφερες εσυ,δεν ειδα καμια αστυνομικη δυναμη να εμποδιζει τους 8000 οπαδους του ΟΣΦΠ να ανεβουν 700χλμ απο την Αθηνα για να πανε στην Καβαλα :nuke:

Ιδια μετρα ανισα σταθμα :dirol:

Επρεπε να μην τους αφησουν οι αγροτες να περασουν,να τους ριξουν και ενα χερακι ξηλο και να τουσ στειλουν πισω στη μαμακα τους να ηρεμισουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.