Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Δεν τα σβηνω ποτε.

Το τηλεφωνο το κραταω 3 χρονια Μ.Ο.

Αν οντως σταλθηκαν κατα χιλιαδες ,τι διαολο ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να το κρατησει ?

Άσε τις αποδείξεις. Λογικά σου μοιάζει αυθόρμητος τέτοιος συντονισμός πιτσιρικάδων;

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
Άσε τις αποδείξεις. Λογικά σου μοιάζει αυθόρμητος τέτοιος συντονισμός πιτσιρικάδων;

αν δεις την προηγουμενη καταχωρηση μου -νομιζω σε αυτο το θεμα ηταν-ειπα για την ΠΡΩΤΗ ημερα οτι ναι ηταν "αυθόρμητο" ολο αυτο. (aka DAY 0)

(DAY 1)το "καπιταλευτηκαν" διαφοροι για ψηφοθηρία/διασκέδαση/σπάσιμο ανιας/βιτρινας κλπ.

Τωρα αν εγινε μεσω SMS,Facebook ,myspace, hi5, twitter, ταχυδρομικου περιστεριου ,σηματων καπνου δεν εχει σημασια.

Μετα οργανωθηκε πλιατσικο, καραβιες με "αναρχικους" και αλλες τοσες καραβιες με μαχαιροβγαλτες και "κατοικους που πηραν το νομο στα χερια τους".

Δεν τα σβηνω ποτε.

Το τηλεφωνο το κραταω 3 χρονια Μ.Ο.

Αν οντως σταλθηκαν κατα χιλιαδες ,τι διαολο ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να το κρατησει ?

ρε Νταλλαρα,δεν σου λεει κανεις "τερμα,εγινε ακριβως ετσι,γιουβετσι"...απλως σου δειχνω μια αρκετα αξιοπιστη πηγη οτι

α)η υποδομη για τετοιου μεγεθους "αυθορμητη" δικτυωση ειναι πολυ πιο κοντα απο ο,τι νομιζουμε

β)σε αλλες ας τις ονομασω "κινητοποιησεις" αποδεδειγμενα εχει χρησιμοποιηθει (βλ 1ο λινκ)

οποτε ειμαστε σε μια zone of possible agreement ....

(υγ: οσο για το ποσο κρατας τα μηνυματα εσυ συγκεκριμενα,δεν ειναι ο,τι σωστοτερο να κρινουμε τους αλλους απο τον εαυτο μας.εκτος αν πιστευεις οτι ολοι εχουν μονο 7 gb ξερεις εσυ τι)

ρε Νταλλαρα,δεν σου λεει κανεις "τερμα,εγινε ακριβως ετσι,γιουβετσι"...απλως σου δειχνω μια αρκετα αξιοπιστη πηγη οτι

α)η υποδομη για τετοιου μεγεθους "αυθορμητη" δικτυωση ειναι πολυ πιο κοντα απο ο,τι νομιζουμε

β)σε αλλες ας τις ονομασω "κινητοποιησεις" αποδεδειγμενα εχει χρησιμοποιηθει (βλ 1ο λινκ)

οποτε ειμαστε σε μια zone of possible agreement ....

Εσυ που ξερεις απο αυτα ρε Μαλτεζο ολο αυτο το πραγμα κινειται στα πλαισια της νομιμοτητας ? (το site που παρεθεσες προηγουμενως)

Ειδα "ρομποτ βανδαλο-graffiti artist" πχ.

Εσυ που ξερεις απο αυτα ρε Μαλτεζο ολο αυτο το πραγμα κινειται στα πλαισια της νομιμοτητας ? (το site που παρεθεσες προηγουμενως)

Ειδα "ρομποτ βανδαλο-graffiti artist" πχ.

οχι,γιαυτο αν δεις το βιντεακι με την παρουσιαση του ρομποτ στο κοινο,οι δημιουργοι εχουν καλυμμενα χαρακτηριστικα.

αλλα το txtmob εκ πρωτης οψεως παρανομο δεν ειναι.

Προσωπικα αλλα και οσοι με τους οποιους συναναστρεφομαι δεν εχουμε δεχτει ποτε καποιο σχετικο sms.

Αναφερομαι στο ατομο μου,οχι για να δειξω πως δεν ισχυει ο ισχυρισμος,αλλα για να πω πως δεν ειναι αυτη η νορμα για να επικοινωνησουν οι ανθρωποι που ενδιαφερονται να κινητοποιηθουν.Τουλαχιστον οχι αυτοι της δικης μου συνομοταξιας.

Για να υπαρξει συντονισμος γινονται αλλες ενεργειες.Προηγουνται ανοιχτα καλεσματα,συζητησεις,εκδηλωσεις συντονισμου μεταξυ πολιτικων δυναμεων,κοινωνικων φορεων αλλα και λοιπον ενδιαφερομενων (ανενταχτος κοσμος),σε δημοσια σημεια (βλ πανεπιστημιακα αμφιθεατρα) και απο κει συνηθως καταληγει ο οποιος συντονισμος δυναμεων.

Μετα απο αυτην την διαδικασια,ακολουθει αφισοκοληση στις πολεις με καλεσμα συγκεκριμενη ωρα και σε συγκεκριμενο τοπο.

Τα αναφερω αυτα,γιατι θελω να τονισω πως δεν υπαρχει καποιος υπογειος σχεδιασμος ή κατι το κρυφο οσον αφορα τον συντονισμο.Ανοιχτα για τον καθενα ειναι,για αυτο και επιλεγονται χωροι δημοσιοι και ανοιχτοι στους οποιους μπορει να εχει ο καθενας προσβαση.

Εχω ομως κατα νου πως συγκεκριμενες πολτικες δυναμεις ακολουθουν μια συναφη "τακτικη" μεσω μυνηματων,χωρις ομως πολλες λεπτομεριες.Δεν βρισκω ομως και κατι το κακο σε αυτο.Οποιος το κανει,χρησημοποιει την τεχνολογια για να επικοινωνει καλτυερα και ταχυτερα.What's the big deal στο φιναλε φιναλε?

Οποτε ερχομαι και ερωτω και γω με τη σειρα μου.

Τι ακριβως θελεις να μας πεις με τα λινκς που παρεθεσες (παρεπιπτοντως αν ειδα καλα η ημερομηνια ειναι 2004?) ???

Δηλαδη η δυναμεις καταστολης χρησημοποιουν δορυφορους,μυστικη υπηρεσια,ασφαλιτες,τα ΜΜΕ και οτιδηποτε αλλο,για να παρακολουθουν και να ενημερωνονται και δεν τρεχει καστανο.

Αλλα οταν κατι παρομοιο γινεται απο την αλλη πλευρα υπαρχει θεμα?

Προσωπικα αλλα και οσοι με τους οποιους συναναστρεφομαι δεν εχουμε δεχτει ποτε καποιο σχετικο sms.

Αναφερομαι στο ατομο μου,οχι για να δειξω πως δεν ισχυει ο ισχυρισμος,αλλα για να πω πως δεν ειναι αυτη η νορμα για να επικοινωνησουν οι ανθρωποι που ενδιαφερονται να κινητοποιηθουν.Τουλαχιστον οχι αυτοι της δικης μου συνομοταξιας.

Για να υπαρξει συντονισμος γινονται αλλες ενεργειες.Προηγουνται ανοιχτα καλεσματα,συζητησεις,εκδηλωσεις συντονισμου μεταξυ πολιτικων δυναμεων,κοινωνικων φορεων αλλα και λοιπον ενδιαφερομενων (ανενταχτος κοσμος),σε δημοσια σημεια (βλ πανεπιστημιακα αμφιθεατρα) και απο κει συνηθως καταληγει ο οποιος συντονισμος δυναμεων.

Μετα απο αυτην την διαδικασια,ακολουθει αφισοκοληση στις πολεις με καλεσμα συγκεκριμενη ωρα και σε συγκεκριμενο τοπο.

Τα αναφερω αυτα,γιατι θελω να τονισω πως δεν υπαρχει καποιος υπογειος σχεδιασμος ή κατι το κρυφο οσον αφορα τον συντονισμο.Ανοιχτα για τον καθενα ειναι,για αυτο και επιλεγονται χωροι δημοσιοι και ανοιχτοι στους οποιους μπορει να εχει ο καθενας προσβαση.

Εχω ομως κατα νου πως συγκεκριμενες πολτικες δυναμεις ακολουθουν μια συναφη "τακτικη" μεσω μυνηματων,χωρις ομως πολλες λεπτομεριες.Δεν βρισκω ομως και κατι το κακο σε αυτο.Οποιος το κανει,χρησημοποιει την τεχνολογια για να επικοινωνει καλτυερα και ταχυτερα.What's the big deal στο φιναλε φιναλε?

Οποτε ερχομαι και ερωτω και γω με τη σειρα μου.

Τι ακριβως θελεις να μας πεις με τα λινκς που παρεθεσες (παρεπιπτοντως αν ειδα καλα η ημερομηνια ειναι 2004?) ???

Δηλαδη η δυναμεις καταστολης χρησημοποιουν δορυφορους,μυστικη υπηρεσια,ασφαλιτες,τα ΜΜΕ και οτιδηποτε αλλο,για να παρακολουθουν και να ενημερωνονται και δεν τρεχει καστανο.

Αλλα οταν κατι παρομοιο γινεται απο την αλλη πλευρα υπαρχει θεμα?

Μήπως όμως οι μεν το κάνουν "for the greater good" ενώ οι δε το κάνουν επειδή έχουν κ***ς και θέλουν να ρημάξουν την περιουσία του κοσμάκη? Λογικά ετσι πρέπει να δικαιολογείται....

Αναλογως τον παρατηρητη και το συστημα αναφορας;)

Για μενα ουτε οι μεν το κανουν for the greater good (εχω αναλυσει κ στο παρον νημα την αποψη μου για τον ρολο των δυναμεων καταστολης),ουτε και οι δε ομως το κανουν για να ρημαξουν την περιουσια του κοσμακη.

συνεπως δεν νομιζω πως που λες εχει και πολυ μεγαλη σημασια.

Δηλαδη για να το κανω λιγο πιο λιανο.

Σας πειραζει που επικοινωνουν οι οποιοι επικοινωνουν μεταξυ τους για να αποφυγουν τον αστυνομικο κλοιο (αυτο το κανουν και οι επαγγελματιες οδηγοι πλακα πλακα με τα σι-μπι :upside:),αλλα δεν σας ενοχλει κατα το ελαχιστο που ακομα και να κλασεις που λεει ο λογος,καποιος το καταγραφει.

Ενδιαφερον :to_pick_ones_nose3:

ωπα!οταν λεμε "συντονισμος" "συντονιστικο" δεν μιλαμε για πολιτικες δυναμεις,αλλα για τα 1-2 κομματα που διοριζουν(ετσιθελικα φτιαχνουν δηλ) αυτα τα συντονιστικα,τα οποια δεν τα ψηφισε ποτε κανεις.

Δεν βρισκω ομως και κατι το κακο σε αυτο.Οποιος το κανει,χρησημοποιει την τεχνολογια για να επικοινωνει καλτυερα και ταχυτερα.What's the big deal στο φιναλε φιναλε?

α)απο ενα σημειο οργανωσης και μετα παυουμε να μιλαμε για "αυθορμητο κοσμο"

β)απο την στιγμη που υπαρχει οργανωση σε τετοια αρχιζουν και δημιουργουνται σοβαρες αμφιβολιες για την πορεια που ακολουθουν οι "ιδεες"-->δηλ πανε απο κατω (πολλοι) προς τα πανω η απο πανω (1-2-3 τελος παντων) προς τα κατω?τοτε αυτο που βαφτιζεις κινημα ειναι ερμαιο στα χερια των 1-2-3.

γ)η τεχνολογια για τα κινητα λοιπον υπαρχει(1) κοτρωνια σε κεντρικα σημεια της αθηνας λιγο πριν της 6/12 υπηρχαν -η καπως ετσι τα ελεγε ενα μπλογκ πουχε δωσει λινκ ο ΓιαγκΤ στο φωτιες θρεντ- (2) και στις 6/12 ακριβως ηταν προγραμματισμενη συγκεντρωση αντιεξουσιαστων-αναρχικων στην αθηνα για ασχετο θεμα οικολογικου περιεχομενου -σχετικη φωτο απο αφισα στην αλεξανδρας στο θρεντ για τον θανατο του 15χρονου- (3) ...σαν πολλες συμπτωσεις ρε παιδι μου.

αλλα δεν σας ενοχλει κατα το ελαχιστο που ακομα και να κλασεις που λεει ο λογος,καποιος το καταγραφει.

και μαλιστα υπαρχει τοσο μεγαλη αξιοποιηση της καταγραφης που ολοι οσοι κατεβαζουν ΄πχ εχουν παρει και εξωδικα και εχουν δικαστει.

Αναλογως τον παρατηρητη και το συστημα αναφορας;)

Για μενα ουτε οι μεν το κανουν for the greater good (εχω αναλυσει κ στο παρον νημα την αποψη μου για τον ρολο των δυναμεων καταστολης),ουτε και οι δε ομως το κανουν για να ρημαξουν την περιουσια του κοσμακη.

συνεπως δεν νομιζω πως που λες εχει και πολυ μεγαλη σημασια.

Δηλαδη για να το κανω λιγο πιο λιανο.

Σας πειραζει που επικοινωνουν οι οποιοι επικοινωνουν μεταξυ τους για να αποφυγουν τον αστυνομικο κλοιο (αυτο το κανουν και οι επαγγελματιες οδηγοι πλακα πλακα με τα σι-μπι :upside:),αλλα δεν σας ενοχλει κατα το ελαχιστο που ακομα και να κλασεις που λεει ο λογος,καποιος το καταγραφει.

Ενδιαφερον :to_pick_ones_nose3:

Πως δεν έχει σημασία? Ο ένας το κάνει για να αποτρέψει πράξεις βίας, εμπρησμού, καταστροφής κ.α. και ο άλλος το κάνει για να προκαλέσει όλα τα άνω..

Όσο για το παράδειγμα σου...είναι άλλο θέμα δεν έχει σχέση με το topic...εκτός αν η κλανιά προκαλέσει ζημιές σε κανα μαγαζί...τότε αλλάζει;)

Πως δεν έχει σημασία? Ο ένας το κάνει για να αποτρέψει πράξεις βίας, εμπρησμού, καταστροφής κ.α. και ο άλλος το κάνει για να προκαλέσει όλα τα άνω..

Όσο για το παράδειγμα σου...είναι άλλο θέμα δεν έχει σχέση με το topic...εκτός αν η κλανιά προκαλέσει ζημιές σε κανα μαγαζί...τότε αλλάζει;)

Εξαρταται πως το βλεπεις ειπαμε...

Για μενα,δεν αποτρεπει τις περισσοτερες φορες (μιαλω για το προκειμενο θεμα παντα και οχι για λοιπες "πραξεις" που και εκει ειναι ενα μεγαλο θεμα κατα ποσο κανουν καλα τη δουλεια τους,αλλα δεν μας απασχολει επι του παροντος),αλλα προκαλει και δημιουργει κιολας.

Same coin,diferent sides ;)

ωπα!οταν λεμε "συντονισμος" "συντονιστικο" δεν μιλαμε για πολιτικες δυναμεις,αλλα για τα 1-2 κομματα που διοριζουν(ετσιθελικα φτιαχνουν δηλ) αυτα τα συντονιστικα,τα οποια δεν τα ψηφισε ποτε κανεις.

α)απο ενα σημειο οργανωσης και μετα παυουμε να μιλαμε για "αυθορμητο κοσμο"

β)απο την στιγμη που υπαρχει οργανωση σε τετοια αρχιζουν και δημιουργουνται σοβαρες αμφιβολιες για την πορεια που ακολουθουν οι "ιδεες"-->δηλ πανε απο κατω (πολλοι) προς τα πανω η απο πανω (1-2-3 τελος παντων) προς τα κατω?τοτε αυτο που βαφτιζεις κινημα ειναι ερμαιο στα χερια των 1-2-3.

γ)η τεχνολογια για τα κινητα λοιπον υπαρχει(1) κοτρωνια σε κεντρικα σημεια της αθηνας λιγο πριν της 6/12 υπηρχαν -η καπως ετσι τα ελεγε ενα μπλογκ πουχε δωσει λινκ ο ΓιαγκΤ στο φωτιες θρεντ- (2) και στις 6/12 ακριβως ηταν προγραμματισμενη συγκεντρωση αντιεξουσιαστων-αναρχικων στην αθηνα για ασχετο θεμα οικολογικου περιεχομενου -σχετικη φωτο απο αφισα στην αλεξανδρας στο θρεντ για τον θανατο του 15χρονου- (3) ...σαν πολλες συμπτωσεις ρε παιδι μου.

και μαλιστα υπαρχει τοσο μεγαλη αξιοποιηση της καταγραφης που ολοι οσοι κατεβαζουν ΄πχ εχουν παρει και εξωδικα και εχουν δικαστει.

Τι ακριβως παει να πει αυθορμητο?

Ο αυθορμητισμος ειναι ενα στοιχειο που βγαζει μια πλειοψηφια κοσμου στον δρομο ή που τον οδηγει σε αντιδραση απεναντι σε μια κατασταση/γεγονος/πραξη.

Αν πραγματικα μπορουσε ετσι απλα να "συντονιστει" και να μαζευτει τοσος κοσμος (γιατι εδω μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες και οχι μερικες χιλιαδες),τοτε θα ειχαμε αλλα δεδομενα για να συζηταμε.

Οποιος κατεβαινει να διαδηλωσει δεν σημαινει πως υπαγεται και κατω απο καποια πολιτικη ομπρελα.

Δηλαδη οταν ειχαν κατεβει πριν δυο χρονια τοσες χιλιαδες αθηναιοι να διαδηλωσουν για τις πυρκαγιες πως νομιζεις οτι εγινε?Ετσι "αυθορμητα"?Ετυχε να συντονιστουν στον ιδιο χωρο και χρονο ολι αυτοι μαζι?

Οχι φυσικα.Υπηρχε μια καποια "προπαγανδηση" αυτης της κινησης,ανοιχτη προς συμμετοχη σε ολους και οποιος ηθελε συμμετειχε.

Μην προσπαθεις να παραφρασεις τα λεγομενα μου.Ημουν ξεκαθαρως ως προς το διαδικαστικο μιας πραξης συντονισμου.Κανεις δεν παει εκει με το ζορι και κανενας δεν ειναι υποχρεμενος να ειναι κατω απο καποιουνου "πεφωτισμενου" την ιδεολογικη πλατφορμα προκειμενου να κατεβει σε μια διαδηλωση.

Απο λασπολογια και αρνητικη προπαγανδα εισαι φουλ.Απο ουσια ομως τιποτα για ακομα μια φορα.

Μετα λετε εμας του αριστερους "συνομοσιολογους" :jester:

Ειναι το λιγοτερο κωμικο παντως,να πιστευει καποιος,οτι μπορουν μερικες δεκαδων ανθρωπων να "καπελωσουν" καποιες δεκαδες χιλιαδες,οπως εσυ ισχυριζεσαι.Οποιος το εχει προσπαθησει εχει φαει τα μουτρα του αμετρητες φορες (ονοματα δεν λεμε,οικογενειες δεν θυγουμαι,αλλα ο νοων νοητο).

Ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα ομως,μεσα σε μια κινηματικη διαδικασια οπως ειναι μια διαδηλωση,ο καθενας πολιτκος φορεας ή πολιτικο ον,να προπαγανδιζει την δικη του αποψη και ιδεολογικη πλατφορμα κ προσεγγιση στον παρευρισκομενο κοσμο.

Τωρα για την "καταγραφη"-"παρακολουθηση"-"φακελωμα" τι να σου απαντησω...:X:

Δηλαδη πρεπει να συλλαβουν ολο τον πλανητη για να υπαρχει προβλημα?:toomuchne

Και να θελανε δεν θα μπορουσαν να το κανουν γιατι ειναι τεραστιο το πολιτικο κοστος.Εκτος αν ημασταν στην περιοδο της Δικτατοριας οπου το κανανε ετσι κ αλλιως ανοιχτα και ανετα :baby:

Οσο για την συνεχομενη ταυτιση της οποιας κινησης με τους αναρχικους,εχει κουρασει η καραμελα...

Οι αναρχικοι ειναι αυτοι που ειναι,οσοι ειναι,εχουν συγκεκριμενη ιδεολογικη πλατφορμα να υποστιριξουν και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ολοι οσοι κατεβαινουν σε μια διαδηλωση αναρχικοι και μπαχαλοι.

Αλλα ειπαμε...Rounding & Simplifying...Εισαι καλος σε αυτο,το παραδεχομαι :dirol:

Προηγουνται ανοιχτα καλεσματα,συζητησεις,εκδηλωσεις συντονισμου μεταξυ πολιτικων δυναμεων,κοινωνικων φορεων αλλα και λοιπον ενδιαφερομενων (ανενταχτος κοσμος),σε δημοσια σημεια (βλ πανεπιστημιακα αμφιθεατρα)

Ερώτηση: Το πανεπιστημιακό αμφίθεατρο είναι τσιφλίκι του κάθε πικραμένου όπου μπορεί να διοργανώσει συγκέντρωση για όποιο θέμα του καπνίσει; Τελευταία φορά που τσέκαρα τούτα τα ρημάδια φτιάχτηκαν για διαλέξεις των καθηγητών ή τουλάχιστον για εκδηλώσεις της ακαδημαικής-φοιτητικής κοινότητας. Και πριν γραφτεί η μια απο τις δυο αναμενόμενες κονσέρβες, όχι δε γούσταρα ούτε όταν η ΔΑΠ ας πούμε καλούσε τον Πανούτσο και τον Καρπετόπουλο εκεί παρόλο που η ΔΑΠ* είναι φοιτητικό (λολ) κόμμα και αρα με την ευρεία λογική μπορείς να το χαρακτηρίσεις φοιτητική εκδήλωση

Για μενα,δεν αποτρεπει τις περισσοτερες φορες (μιαλω για το προκειμενο θεμα παντα και οχι για λοιπες "πραξεις" που και εκει ειναι ενα μεγαλο θεμα κατα ποσο κανουν καλα τη δουλεια τους,αλλα δεν μας απασχολει επι του παροντος),αλλα προκαλει και δημιουργει κιολας.

Same coin,diferent sides

Αν σε προκαλούν τα όργανα της τάξης με την παρουσία τους τότε νομίζω ότι πολύ καλά κάνουν και βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

*Και δε σπεύδω να δικαιολογήσω τη ΔΑΠ και την κάθε ΔΑΠ διότι όπως έχω ξαναπεί δεν την ψήφισα ποτέ τη θεωρούσα αρκετά αριστερή για τα γούστα μου

Same coin,diferent sides

Παιδια ,διαβαζω εδω και μερες κατι ποστ και βλεπω πως πολλοι θελετε να φοβαστε απο μονοι σας.Δε σας ενοχλουν οι δεκα εγκληματιες που θα σας σταματησουν στο δρομο να σας πουν

"φιλαρακι εχω μια καμερα,ελα στη γωνια να σου δειξω αμα θες" και φοβαστε τους αστυνομικους.

Λοιπον σημερα πηγαινα σε ενα live στα Εξαρχεια.Στην Ομονοια λιγο πριν μπω στο δρομακι δεξια απο το πεζοδρομιο που παει Εξαρχεια,ειδα εναν φτωχο,ο οποιος ηταν κατω σε κατασταση τετοια που ειναι ολοι αυτοι.Ξερετε...

Ε κατα τις 11:30 λεω να φυγω με την παρεα,μη χασουμε το μετρο.Στο γυρισμο ειχαμε παρει να φαμε σουβλακια.Εγω πηρα 3 (καπιταλισμος? ΝΑΙ) και το ενα δε το χωραγα,οταν φτασαμε στον φτωχο πηρα την αποφαση να σκυψω και να του δωσω τη μια πιτα.Τοτε με πλησιασε ενας αστυφυλακας που ηταν εκει σε μια σταση λεωφορειου με αλλους 2 δικους του και μου το πηρε απο τα χερια.Μου πε "Κρατα το,παρε εδω και παρτου και αυτου ενα αφου τον ρωτησεις πως το θελει" και μου δωσε λευτα να παρω σουβλακι στον φτωχο.

Του ειπα οτι δε το θελω ουτως η αλλως και μου αντιγυρισε "Η πραξη σου και μονο αρκει μικρε"

Τα συμπερασματα δικα σας...Ποτε δε μου τα χουν πει αυτα στο δρομο και μαλιστα αθρωποι που πολεμουν κατα της αδικιας.

Ακομη δε ξερω αν ονειρευομαι...:eek:

Ερώτηση: Το πανεπιστημιακό αμφίθεατρο είναι τσιφλίκι του κάθε πικραμένου όπου μπορεί να διοργανώσει συγκέντρωση για όποιο θέμα του καπνίσει; Τελευταία φορά που τσέκαρα τούτα τα ρημάδια φτιάχτηκαν για διαλέξεις των καθηγητών ή τουλάχιστον για εκδηλώσεις της ακαδημαικής-φοιτητικής κοινότητας. Και πριν γραφτεί η μια απο τις δυο αναμενόμενες κονσέρβες, όχι δε γούσταρα ούτε όταν η ΔΑΠ ας πούμε καλούσε τον Πανούτσο και τον Καρπετόπουλο εκεί παρόλο που η ΔΑΠ* είναι φοιτητικό (λολ) κόμμα και αρα με την ευρεία λογική μπορείς να το χαρακτηρίσεις φοιτητική εκδήλωση

Αν σε προκαλούν τα όργανα της τάξης με την παρουσία τους τότε νομίζω ότι πολύ καλά κάνουν και βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

*Και δε σπεύδω να δικαιολογήσω τη ΔΑΠ και την κάθε ΔΑΠ διότι όπως έχω ξαναπεί δεν την ψήφισα ποτέ τη θεωρούσα αρκετά αριστερή για τα γούστα μου

Και στις οποιες τετοιου τυπου πολιτικες εκδηλωσεις καλουνται στα πανεπιστημια,πρωτοβουλιακα συμμετεχουν πολιτικες φοιτητικες παραταξεις περαν του οποιουδηποτε ανενταχτου κοσμου.....Case Closed?

Α,και για να μην το ξεχασω.Αυτες οι εκδηλωσεις γινονται σε ωρες που δεν εμποδιζουν την οναλη λειτουργια της εκπαιδευτικης διαδικασιας...:big_boss:

Παιδια ,διαβαζω εδω και μερες κατι ποστ και βλεπω πως πολλοι θελετε να φοβαστε απο μονοι σας.Δε σας ενοχλουν οι δεκα εγκληματιες που θα σας σταματησουν στο δρομο να σας πουν

"φιλαρακι εχω μια καμερα,ελα στη γωνια να σου δειξω αμα θες" και φοβαστε τους αστυνομικους.

Μα ακριβως αυτο ειναι που λεω τοση ωρα και "φοβαμαι"...Αν καποιοι καναν σωστα τη δουλεια τους,τοτε δεν θα υπηρχε σε καθε γωνια και απο ενας να σου πουλαει κλεμενα...Μονος σου εδωσες την απαντηση :whistling

Εκδηλώσεις από μέλη της ΔΑΠ / ΠΑΣΚΕ και ότι άλλο σκ@τ@ υπάρχει μέσα στα πανεπηστήμια....ΓΙΑΤΙ???? Γιατί το κέρ@το μου να υπάρχουν κοματικοποιημένα εργαλεία μέσα στα πανεπηστήμια?? Ο φοιτητής δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει από το να ασχολείται με κόμματα και παρατάξεις και ότι άλλο σκ@τ@ θέλεις!!! Έλεος πια!! Από τέτοιες ηλικίες να δηλητηριάζουν το μυαλό του νέου. Και όλοι ξέρουμε ΠΩΣ σε πλησιάζουν για να σε εγγράψουν ως μέλος...Αυτό είναι για μένα ακραία κατάσταση..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ. ΤΕΛΟΣ!! Να σταματήσει πια αυτό. Έλεος. Πας να μορφωθείς και οχι για να ψηφίσεις. Αυτό έρχεται μετά. Αρκετά.

Σορυ αλλά με τρελάινει αυτό το φαινόμενο....!

Εκδηλώσεις από μέλη της ΔΑΠ / ΠΑΣΚΕ και ότι άλλο σκ@τ@ υπάρχει μέσα στα πανεπηστήμια....ΓΙΑΤΙ???? Γιατί το κέρ@το μου να υπάρχουν κοματικοποιημένα εργαλεία μέσα στα πανεπηστήμια?? Ο φοιτητής δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει από το να ασχολείται με κόμματα και παρατάξεις και ότι άλλο σκ@τ@ θέλεις!!! Έλεος πια!! Από τέτοιες ηλικίες να δηλητηριάζουν το μυαλό του νέου. Και όλοι ξέρουμε ΠΩΣ σε πλησιάζουν για να σε εγγράψουν ως μέλος...Αυτό είναι για μένα ακραία κατάσταση..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ. ΤΕΛΟΣ!! Να σταματήσει πια αυτό. Έλεος. Πας να μορφωθείς και οχι για να ψηφίσεις. Αυτό έρχεται μετά. Αρκετά.

Σορυ αλλά με τρελάινει αυτό το φαινόμενο....!

Όσο στο πανεπιστήμιο υπάρχει δημοκρατία, θα υπάρχουν και κόμματα. Και αυτό, γιατί στο πανεπιστήμιο οι αποφάσεις βγαίνουν με ψήφισμα παρατάξεων. Όχι κομμάτων, παρατάξεων. Και εγώ αν είμαι υπέρ μιας συγκεκριμένης θέσης, μπορώ να κατεβάσω τη θέση μου στην γενική συνέλευση. Δεν είμαι κόμμα, αλλά θα μπορείς να με πεις παράταξη. Το ότι όλες οι παρατάξεις είναι ουσιαστικά κομματικές, είναι θέμα δικό μας. Αυτοί ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν παράταξη, αυτοί έμειναν. Δεν απαγορεύεται να φτιάξει και κάποιος ανεξάρτητος.

Το "έξω τα κόμματά απ'το πανεπιστήμιο" δεν έχει νόημα. Ο μόνος τρόπος να γίνει είναι να καταργήσουμε τις Γ.Σ. και τις αποφάσεις να τις παίρνει ένας.

Και έχει νόημα δλδ να έχουμε στο Πανεπιστήμιο φερέφωνα της Ρηγίλλης ή του Περισσού ή οποιοδήποτε άλλου; Και όσον αφορά τις γενικές συνελεύσεις που λες απλά λολ, η *********ποίηση της έννοιας της φοιτητικής νεολαίας στα καλύτερα της.

Crazyant άλλο να προσκαλεί μια νεολαία κάποιον ομιλητή να μιλήσει για κάτι που καλώς ή κακώς πιστεύει (η νεολαία) ότι θα έχει απήχηση στους φοιτητές και άλλο σε μια συγκέντρωση να τυχαίνει να είναι μέλη και φοιτητές και αυτή να λαμβάνει χώρα στο πανεπιστήμιο. Είτε αυτή η συγκέντρωση είναι αναρχοκουμουνιστών είτε της ΠΕΦΟ.

Ρε Τολη απ΄το να φορουμ στ'αλλο σε βλεπω,λεω τι γινεται,κατι δε παει καλα.Αλλα τελικα σου μιλαω και στα 2. :sarcastic:

Anyway... αποφασεις θα πρεπει να παιρνονται απο μια ομαδα ατομων,αλλα θα διαφωνησω εν μερει.Τα κομματα δεν εχουν καμια δουλεια στ Παν/μια.Οπως ειπε και καποιος παραπανω να σπουδασουμε και να μορφωθουμε παμε στην τελικη...

Βγαινετε εκτος θεματος...Αν θελετε κουβεντα για την αναγκαιοτητα/ορθοτητα υπαρξης παραταξεων (οπως πολυ σωστα ειπε ο tolis),ανοιξτε το να το συζητησουμε.

Αλλο ειναι το θεμα μας εδω.

Δεν σας τρελαινει που ψηφιζεται δικοματισμο + ΛΑΟΣ (90% δεξια δλδ) και μετα βγαινεται ολοι και παραπονιεσται και σας ενοχλει η υαπρξη πολιτικης φωνης μεσα στα πανεπιστημια παρ'οτι γινεται συστηματικη προσπαθεια να καταστησουν ανενεργες τις Γενικες Συνελευσεις και την ΕΦΕΕ...

Τεσπα,stay on topic plz...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.