Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Κοίτα κει να δεις κωλοφαγούρα να μου βάλουν ταμπέλα. Σολωνάκο μου πόσοι αριστεροί απο δω μέσα παραδέχονται ότι είναι ας πούμε αναρχικοί;

Ισα ισα...που στον Αντωνακη το ειπα γιατι δεν με ενοιαζε το ταμπελακι και το βρηκα τελειως αχρηστο σαν παρατηρηση.

Ουτε καν το δεξιος με νοιαζει. Οι αποψεις "σκοτωστε οποιον καιει το πανι" για την παρτη σου και "φατε τους πλουσιους, καντε τα λαμπογυαλο" για τους αναρχικους κλπ κλπ μου αρκουν για να ταμπελιασω καποιον...

Δεν με νοιαζει να κολλησω καπου πολιτικο ταμπελακι...

Ταμπελιαζω με ατακες και αποψεις, οχι βασει πολιτικων φρονηματων. ;)

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
Οχι,δεν θελω.:sarcastic:

Ανοιξε ενα οποιοδηποτε λεξικο και βρες την.Εγω θα κατσω να σου πω τι σημαινει αυτο που πιστευεις και ενστερνιζεσαι? :suicide2:

Επειδή εγώ το είχα απορία, άνοιξα τη Βικιπαίδεια, και κοίτα να δεις τι γράφει:

In the Napoleonic Era, junta was the name chosen by several local administrations forming in Spain during the Peninsular War as a patriotic alternative to the official administration toppled by the French invaders.

Αν ξέρεις ή καταλαβαίνεις και ισπανικά, μπορείς να πας να διαβάσεις και το άρθρο της wikipedia στα ισπανικά, που τα περιγράφει πολύ καλύτερα. 1, 2

μήπως καλύτερα να μας έδινες και την πηγή σου, που λέει ότι είναι πολίτευμα να τον κράξουμε ελεύθερα; Γιατί είναι χοντρό λάθος, αν στη λέξη χούντα, ένα λεξικό γράφει πολίτευμα...

@ SLN

τα πες ολα Σολωνα,απλα και ξαστερα

οι λοιποι παμε για μπανιο,γιατι αν ανοιξω το στομα μου,σολο θα το λουστω

@ Σολων

Κρισιμη παρεμβαση :crazy_pilot:

Αν ξέρεις ή καταλαβαίνεις και ισπανικά, μπορείς να πας να διαβάσεις και το άρθρο της wikipedia στα ισπανικά, που τα περιγράφει πολύ καλύτερα. 1, 2

μήπως καλύτερα να μας έδινες και την πηγή σου, που λέει ότι είναι πολίτευμα να τον κράξουμε ελεύθερα; Γιατί είναι χοντρό λάθος, αν στη λέξη χούντα, ένα λεξικό γράφει πολίτευμα...

θα το χεις αυριο.

Κανε εναν κοπο στο μεταξυ παντως και κοιτα,εστω,και το ελληνικο βικιπαιδια.

Εγω εδω θα μαι

αντιστοιχα απ το βικι

"Παρόλο που υπάρχει (για την Ελλάδα) ιστορικό πραξικοπημάτων, ο όρος αυτός αναφέρεται περισσότερο στην πιο πρόσφατη επταετή περίοδο δικτατορίας της Χούντας των Συνταγματαρχών 1967-1974, πιθανόν λόγω της υιοθέτησης και χρήσης του όρου από εκπομπές στην ελληνική πολλών ξένων ραδιοφωνικών σταθμών, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μόσχας, της Ντόιτσε Βέλλε, του Μπι Mπι Σι, αλλά και για οποιαδήποτε επιβαλλόμενη στρατοκρατία γενικότερα."

"Η Χούντα των Συνταγματαρχών, ή Δικτατορία των Συνταγματαρχών, ή απλά Χούντα[1] αναφέρεται στην περίοδο πολιτεύματος δικτατορίας στην Ελλάδα που ακολούθησε το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών στις 21 Απριλίου 1967."

Την πηρες την απαντηση απο τον Komm απ'οτι βλεπω,σωστα?

Στην Ελλαδα οταν λεμε Χουντα εννοουμε την δικτατορια των συνταγματαρχων.Στο εξωτερικο μπορει να εχει διαφορετικη σημασια (ξερω και λιγα ισπανικα και εριξα κ μια μαται στα λινκ σου),αλλα εμας μας ενδοιαφερει εδω τι λεμε για να συνεννοουμαστε,ετσι δεν ειναι?

Εγω να δεχτω και τον δικο σου ορισμο παντως,δεν ειναι εκει το θεμα,

η ουσια του πραγματος δεν αλλαζει και αυτο ειναι το βασικο.

Λέτε:

φταίνε οι 200-300 παρατρεχάμενοι και την πληρώνουν οι χιλιάδες.

Ποιος θα τους κυνηγήσει τους 200-300 παρατρεχάμενους?

Όταν δεν γίνεται η πορεία, γιατί δεν τα σπάνε αυτοί οι 200-300 παρατρεχάμενοι και τα σπάνε όταν γίνεται? Γιατί τότε βρίσκουν αφορμή.

Γιατί δεν είναι ισόβια αυτοί?

Για μένα φταίει και η ανοχή των αριστερών.

Δεν χρειάζεται απλώς περιφρούρηση.

Χρειάζεται ξύλο και παράδοση στους μπάτσους όσων τα σπάνε.

Αλλιώς μιλάμε για ομερτά και καλά σας λένε να το γυρίσουμε στο '67 να . . . σωθούμε.

δε μπορουν οι μπατσοι να τους πιασουν και θα τους πιασουν οσοι κανουν πορεια?

απο ποτε?πληρωνονται μηπως?η μηπως θα τρωνε αυτοι το ξυλο για να ξυνονται οι μπατσοι?:giveup:

Αν τους πιάσουν οι μπάτσοι θα βγούν και θα φωνάζουν για αστυνομική βία και νοθεία, προβοκάτσιες, κτλ. Ασε. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 40 χρόνια κοσκινίζει.

απο ποτε?πληρωνονται μηπως?η μηπως θα τρωνε αυτοι το ξυλο για να ξυνονται οι μπατσοι?

Προ ημερών δεν έγινε της μουρλής επειδή είχαν το θράσος οι αστυνομικοί να μπουν σε βιβλιοπωλείο όπουν είχαν υποψία ότι είχαν κρυφτεί άτομα που είχαν κάνει επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ και ξεσηκώθηκαν τα χούφταλα που ήταν μέσα στο βιβλιοπωλείο;

απο ποτε?πληρωνονται μηπως?η μηπως θα τρωνε αυτοι το ξυλο για να ξυνονται οι μπατσοι?:giveup:

Τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση από το να απαγορευτούν οι πορείες.

Αν οι διαδηλώσεις δεν μπορούν να γίνονται ειρηνικά, δεν γίνεται για ψύλλου πήδημα να διαλύεις την πόλη, γιατί μετά αρχίζει συνεχίζει ο ατέρμονος κύκλος του υπερδανεισμού.

Κάτι ηλίθια επιχειρήματα του τύπου "τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές" τα ακούω βερεσέ,

διότι οι ασφαλιστικές ανήκουν στις τράπεζες, και τελικά από μένα κι από σένα θα τα πάρουν (με 1002 τρόπους). Οπότε πάλι εγώ (ο κλασσικός ο μ....ας ο έλληνας) θα βγω να χρωστάω, επειδή το εκάστοτε μαλακισμένο με σπίτι στα Β.Π. και την μπίζνα του μπαμπά να περιμένει όταν βαρεθεί τα πολιτικά παιχνίδια και τα σπασίματα, αποφάσισε ότι πρέπει να τα σπάσει, παρέα με άλλους 5-10 κατεστραμμένους λόγω κόκας - ηρωΐνης etc.

Πιστεψε με ο εθισμενος στην ηρωινη δεν μπορει καλα καλα να περπατησει ποσο περισσοτερο να "τα σπασει".

Διαβαζω ολη την ωρα στο thread αυτη την εκφραση (τα σπαει) και εχω δει κανενα να διευκρινιζει για τι ακριβως σπασιματα μιλατε.Αν μιλατε για μικρομαγαζα αυτοκίνητά του κοσμακι κλπ κλπ μαζι σας και εγω.Αν ομως μιλατε για τραπεζες-κρατικη περιουσια συγκρουσεις με μπατσους εγω προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Να καουν ολες οι τραπεζες γινεται?

Εχει γινει και μεγαλο θεμα για τα χρονια της δικτατοριας στην ελλαδα και εχουν ακουστει μερικα διαμαντακια.Ναι δεν ζουσα τοτε αλλα ζουσαν οι μανα μου και ο πατερας μου και μου εχουν πει απο πρωτο χερι τι γινοταν τοτε και εδω να τονισω οτι κανενας απο τους 2 δεν ειναι αριστερος.Πως θα σας φαινοταν λοιπον να δουλευες εκεινη την περιοδο στο δημοσιο και με το μαχαιρι στο λαιμο να σε εστελναν σε χωρια να κανεις προπαγανδα υπερ της χουντας η πως θα σας φαινοταν με τον μαχαιρι στον λαιμο να σου απαγορευαν να κανεις παρεα με ενα φιλαρακι σου επειδη ειναι αριστερος?και αυτα σε ενα χωριουδακι της κορινθιας και οχι στην Αθηνα..πως θα σας φαινοταν να μην μπορουσατε να μαζευτείτε με 4 φιλαρακια σας να τα πειτε και να ακουσετε την μουσικουλα που θελετε?

Μπορει την στιγμη αυτη να ηταν παραμονο αυτο που κανουμε (που γραφουμε ελευθερα δλδ οτι θελουμε) η ακομα και να ηταν παρανομο που εγω ακουω paradise lost.

Μιλατε εκ τους ασφαλους ολοι εσεις οι "χουντικοι" αλλα πιστεψτε με αν γινοταν ποτε κατι τετοιο ξανα και το ζουσαμε αν δλδ σας στερουσαν βασικα πραγματα απο την ζωη σας τοτε μπορει να αντιδρουσατε πολυ διαφορετικα απο οτι φανταζεστε.Γιατι πανω απο ολα ειμαστε ζωα και οταν στερεις σε ενα ζωο την ελευθερια θα αντιδρασει ακραια και θα παλεψει με νυχια και με δοντια να την παρει πισω

Αν ομως μιλατε για τραπεζες-κρατικη περιουσια συγκρουσεις με μπατσους εγω προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Να καουν ολες οι τραπεζες γινεται?

Φαντάζομαι βέβαια ότι αν καταλήξεις σε νοσοκομείο για σπονδυλοδεσία (που στο απεύχομαι) θα μιλάς μετά για κράτος βίας right?

Αλήθεια με το να καις κατάστημα τράπεζας τι ακριβώς φαντασιώνεσαι ότι καταφέρνεις;

Έχω ένα ξαδελφάκι που λέει το ίδιο. Απο όσο ξέρω δουλεύει courier με το βασικό μισθό. Δεν ξέρω αν το λέει αυτό επειδή έχει μαζέψει 25Κ σε καταναλωτικά δάνεια ή αν στην προσπάθεια του να τις κάψει προσπαθεί να τις γεμίσει με όσο το δυνατόν περισσότερα toxic assets. Αν είναι το δεύτερο πάντως νομίζω ότι βαδίζει on target. All in all 90% των Ελλήνων ηδονίζονται να βλέπουν τράπεζες να καίγονται. Δεν είναι ολίγον τι φαιδρό όταν αυτοί ουσιαστικά συντελούν στην κερδοφορία τους; Θες να βλάψεις τράπεζα; Πλήρωνε τη δόση της πιστωτικής σου στο ακέραιο κάθε μήνα. Πίστεψε με στο λέω εκ των έσω, αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να της κάνεις (μετά απο το να κυρήξεις πτώχευση κα να πάρει η τράπεζα μια μάντρα @@)

οκ εσυ πληρωνε τακτικα τις καρτουλες σου και κατσε στο ζεστο σου σπιτακι και ποσταρε στο λαμπ.να δουμε ετσι αν θα αλλαξει κατι

δεν ξαναμιλαω στο θεμα.εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να μιλαω με ανθρωπους που αποκαλουν πρεζονια και κατακαθια της κοινωνιας τους τοξικομανεις και υπανθρωπους τους μεταναστες.οποιος καταλαβε καταλαβε

οκ εσυ πληρωνε τακτικα τις καρτουλες σου και κατσε στο ζεστο σου σπιτακι και ποσταρε στο λαμπ.να δουμε ετσι αν θα αλλαξει κατι

δεν ξαναμιλαω στο θεμα.εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να μιλαω με ανθρωπους που αποκαλουν πρεζονια και κατακαθια της κοινωνιας τους τοξικομανεις και υπανθρωπους τους μεταναστες.οποιος καταλαβε καταλαβε

Κατακρίνεις την αδράνεια του άλλου και στην επόμενη πρόταση λές ότι θα αδρανήσεις και εσύ; Σκοπός κάθε συζήτησης είναι να υπάρχει διάλογος με επιχειρήματα. Η αποχή από το διάλογο δεν ωφελεί κανένα.

Θα ήταν εξαιρετικά αντιφατικό για μένα να πω τους μετανάστες υπάνθρωπους ή ότι άλλο δεδομένου ότι είμαι και γω μετανάστης. Το μόνο που λέω στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μεταναστευτική πολιτική επιτέλους και να μην είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.

Δεν έχω καρτούλες, τα αγοράζω όλα ντούκου αλλά πέρα απο αυτό ναι θα κάτσω στο ζεστό μου σπιτάκι. Εσύ βγες έξω σπάσε μια τράπεζα να ξεσκάσεις. Ούτοις ή άλλως εσύ θα την πληρώσεις αύριο.

και τον εαυτο μου στο ιδιο τσουβαλι τον βαζω.τπτ δεν κανω για αυτα που βλεπω να γινονται καθημερινα και με μισω για αυτο.

το να θελεις να εχει η χωρα σου μια σωστη μεταναστευτική πολιτική απο να μισεις το καθε κακομοιρη μεταναστη και να θελεις να πεθανει να φυγει απο μπροστα σου εχει τεραστια διαφορα.

το θεμα ειναι οτι βριζετε τους αναρχικους για αυτα που κανουν τα οποια μπορει να ειναι και λαθος δεν λεω.αλλα ολοι εμεις που βυθιζομαστε στην απαθεια ειμαστε χειροτεροι.

εχει μουδιασει το μυαλο μας απο τους ssd και τις καρτες γραφικων

Ο μόνος μετανάστης που μισώ είναι ο εγκληματίας. Όσο μισώ και τον αντίστοιχο Έλληνα εγκληματία. Η μόνο διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση μπορουμε να τον ξεφορτωθούμε πολύ πιο απλά (απέλαση) ενώ στη δεύτερη τα πράγματα περιπλέκονται.

Και ναι δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνει η χώρα μου το κάθε ρεμάλι(έλληνα ή ξένο) έχοντας τον μέσα σε φυλακές. Δυστυχώς στην περίπτωση του Έλληνα δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

Όσον αφορά το μυαλό μου και με το τι έχει μουδιάσει ευχαριστώ για την διάγνωση. Σπάνια συναντά κανείς άτομο με τόσο ενεργό εγκέφαλο όσο εσύ ο οποίος μπορεί και βρίσκει root cause εγκεφαλικής αδράνειας με τρια ποστ. Αν μη τι άλλο αυτό φανερώνει άτομο σπάνιας εγκεφαλικάς διάυγειας και γενικότερα ανοικτόμυαλο.

On a side note ο μεγαλύτερος ρατσιστής του κόσμου να ήμουν μόνο και μόνο που το ασφαλιστικό της Ελλάδας θα σωθεί (αν σωθεί) εξαιτίας σωστής μεναστευτικής πολιτικής όπου οι μετανάστατες θα είναι ασφαλισμένοι και θα πληρώνουν τις εισφορές τους στα ταμεία, θα το βούλωνα.

Τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση από το να απαγορευτούν οι πορείες.

Αν οι διαδηλώσεις δεν μπορούν να γίνονται ειρηνικά, δεν γίνεται για ψύλλου πήδημα να διαλύεις την πόλη, γιατί μετά αρχίζει συνεχίζει ο ατέρμονος κύκλος του υπερδανεισμού.

Κάτι ηλίθια επιχειρήματα του τύπου "τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές" τα ακούω βερεσέ,

διότι οι ασφαλιστικές ανήκουν στις τράπεζες, και τελικά από μένα κι από σένα θα τα πάρουν (με 1002 τρόπους). Οπότε πάλι εγώ (ο κλασσικός ο μ....ας ο έλληνας) θα βγω να χρωστάω, επειδή το εκάστοτε μαλακισμένο με σπίτι στα Β.Π. και την μπίζνα του μπαμπά να περιμένει όταν βαρεθεί τα πολιτικά παιχνίδια και τα σπασίματα, αποφάσισε ότι πρέπει να τα σπάσει, παρέα με άλλους 5-10 κατεστραμμένους λόγω κόκας - ηρωΐνης etc.

σκέψου ποιός επωφελείται περισσότερο απο τα σπασίματα. και θα καταλάβεις γιατί οι μπατσοι δεν τους πιανουν.

σκέψου ποιός επωφελείται περισσότερο απο τα σπασίματα. και θα καταλάβεις γιατί οι μπατσοι δεν τους πιανουν.

Ναι, απλά σκέψου ποιος πληρώνει το πολιτικό κόστος.

Εγώ ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ και αριστερότερα όλες τις φορές που είχα ψηφίσει.

Τώρα, πολύ απλά, με τέτοιο επίπεδο πολιτικής (ναι παιδιά είναι τα σπάνε δεν πειράζει, βάλε μέσα όλο το πακιστάν κλπ.) εγώ απλά έχω σταματήσει να ψηφίζω (όντας στο 30% της αποχής).

Για τις Τράπεζες κάποιον που άκουσα να λέει ότι κερδίζεις σπάζοντάς τες . . .

Κερδίζεις αν δεν τις χρησιμοποιείς.

Δεν είναι το κτήριο το πρόβλημα, αλλά ο μηχανισμός και οι άνθρωποι.

Και αυτό πίστεψέ με το ξέρουν πολύ καλά και οι τράπεζες.

Απλά όταν το πρωί τα σπας και το βράδυ παίρνεις δάνειο για αμάξι, η τράπεζα απλά τρίβει τα χέρια της, γιατί βλέπει το χρήμα να κινείται και εκείνη να έχει το ρόλο του νταβατζή κι εσύ της π...άνας.

Όσον αφορά το "πρεζάκιας", το χρησιμοποίησα ως όρο που δείχνει τον αποβλακωμένο εγκέφαλο.

Και είναι επιστημονικό δεδομένο ότι με την πρέζα (ηρωΐνη κλπ.) διάφοροι υποδοχείς του εγκεφάλου παθαίνουν μη αναστρέψιμη βλάβη. Απλά στην Ελλάδα αυτή τη μη αναστρέψιμη βλάβη την παθαίνουμε και χωρίς κόκα, αποβλακωμένοι από τα media και τα indy-media, που βάζουν τις σειρήνες της . . . επανάστασης να ηχούν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.