Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

+

=

Όπως είχε πει και ο συγχωρεμένος ο Γιώργαρος, "Οι Έλληνες είναι ελεύθεροι να πιστεύουν σε όποιο σύστημα θέλουν, δεν είναι όμως δυνατόν να πιστεύουν στον κουμμουνισμό"

self-refuting argument ;)

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
ξαναρωταω.απο ποτε ειναι παρανομα,η υποπτα αυτα?

Ρε παιδια μη κολλατε,εξηγησα 2 φορες ηδη.Αλλα ενταξει τωρα μεταξυ κατεργαρεων αμα ησουν αστυνομικος περισσοτερο θα ειχες σε υποληψη τον πατερα μου με το μπουφανακι του,παρα τον ξαδερφο μου με την καμπαρτινα ,το μουσι το τεραστιο και τη μπλουζα με τα συμβολα.

Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως εμενα/εμας που παμε εξω ουτε ετσι μας συλλαμβανουν,οποτε δεν ισχυει αυτο που ελεγε ο CrazyAnt οτι κανουν συλληψεις και καταδιωξεις περαστικων οι αστυνομικοι.Εμας δηλαδη γιατι δε μας πειραζουν που θεωρουμαστε και περιεργοι.Θεωρουμαστε!

Και έρχομαι να ρωτήσω..... Για ποιό λόγο κάποιος να θέλει να πηγαίνει γυρεύοντας...;

Σαν να πάτε 5 νταβλαράδες σόλο κλαρίνο στο Villa Mercedes και να αναρρωτιέστε γιατι σας πετάξαν εξω με τσι κλωτσές.... :giveup:

Και έρχομαι να ρωτήσω..... Για ποιό λόγο κάποιος να θέλει να πηγαίνει γυρεύοντας...;

Σαν να πάτε 5 νταβλαράδες σόλο κλαρίνο στο Villa Mercedes και να αναρρωτιέστε γιατι σας πετάξαν εξω με τσι κλωτσές.... :giveup:

ποιος θελει να πηγαινει γυρευοντας και πως ακριβως απο τους παραπανω;

Η πολιτική ιστορία της Ελλάδας μέχρι στιγμής σου έχει αποδείξει οτι δεν καταλαβαίνει Χριστό απο πορείες κλπ. Αρα, στα δικά μου μάτια, πηγαίνοντας σε μια πορεία η οποία έχει αμφιλεγούμενο χαρακτήρα, πας γυρεύοντας ή για να ρίξεις (μολώτοφ κλπ) ή απλα για να τις φάς...

Και το οξύμωρο ξερεις ποιο ειναι; Οτι φάς δεν φάς, θα σκούξεις... Μαγκιά κλανιά και κ@λος φιλιστρίνι....

Όπως είχε πει και ο συγχωρεμένος ο Γιώργαρος, "Οι Έλληνες είναι ελεύθεροι να πιστεύουν σε όποιο σύστημα θέλουν, δεν είναι όμως δυνατόν να πιστεύουν στον κουμμουνισμό"

Αν θες να είσαι πρωθυπουργός, πρόεδρος δημοκρατίας, εθνοσωτήρας, εθνάρχης, πρέπει να είσαι ανοικτόμυαλος. Αν δεν είσαι, καταλλήγεις είτε να χάνεσαι στη λήθη στης ιστορίας ή σε κάποιο κελί φυλακής.

Αν θες να είσαι πρωθυπουργός, πρόεδρος δημοκρατίας, εθνοσωτήρας, εθνάρχης, πρέπει να είσαι ανοικτόμυαλος. Αν δεν είσαι, καταλλήγεις είτε να χάνεσαι στη λήθη στης ιστορίας ή σε κάποιο κελί φυλακής.

Όπως ο Κολοκοτρώνης...;

Η πολιτική ιστορία της Ελλάδας μέχρι στιγμής σου έχει αποδείξει οτι δεν καταλαβαίνει Χριστό απο πορείες κλπ. Αρα, στα δικά μου μάτια, πηγαίνοντας σε μια πορεία η οποία έχει αμφιλεγούμενο χαρακτήρα, πας γυρεύοντας ή για να ρίξεις (μολώτοφ κλπ) ή απλα για να τις φάς...

Και το οξύμωρο ξερεις ποιο ειναι; Οτι φάς δεν φάς, θα σκούξεις... Μαγκιά κλανιά και κ@λος φιλιστρίνι....

Η πολιτικη ιστορια της χωρας μας εχει αποδειξει το ακριβως αντιθετο...

Να θυμισω το προσφατο παρελθον,οπου η αναθεωρηση του Αρθρου 16 δεν εγινε ποτε.

Επισης ο νομος Κοντογιαννοπουλου το 90-91 (τοτε υπουργος παιδειας επι κυβερνησεως ΝΔ,και μετεπιτα βουλευτης του ΠΑΣΟΚ),ο οποιος ενω ψηφηστηκε,τον απεσυραν μετα απο τους αγωνες του φοιτητικου κινηματος.Και οχι μονο αυτο,κατα πολλους,ηταν και μια απο τις βασικες αιτιες για την πτωση της κυβερνησης.

Και επισης υπαρχουν και αλλα παραδειγματα,κατ'αλλους υποκειμενικα,οποτε δεν τα αναφερω,οπου οι αγωνες του εργατικου και φοιτητικου κινηματος (στην χωρας μας παντα,δεν μιλαω γενικα) εχουν καταφερει πολλα πραγματα.Για παραδειγμα,το 2006 με τις καταληψεις,η ολη κατασταση,καθυστερησε 2 χρονια την καταθεση του νεου νομοσχεδιου για το εργασιακο.

Εσυ σε ποια Ιστορια αναφερεσαι λοιπον?

Όπως ο Κολοκοτρώνης...;

Το 1833, όμως, οι διαφωνίες του με την αντιβασιλεία τον οδήγησαν, μαζί με άλλους αγωνιστές, πάλι στις φυλακές του Ιτς-Καλέ στο Ναύπλιο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, και στις 25 Μαΐου 1834, μαζί με τον Πλαπούτα, καταδικάστηκε σε θάνατο. Έλαβε χάρη μετά την ενηλικίωση του Όθωνα το 1835, οπότε και ονομάστηκε στρατηγός και έλαβε το αξίωμα του «Συμβούλου της Επικρατείας». Στα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Κολοκοτρώνης υπαγόρευσε στον Γεώργιο Τερτσέτη τα «Απομνημονεύματά» του, που κυκλοφόρησαν το 1851 με τον τίτλο Διήγησις συμβάντων της ελληνικής φυλής από τα 1770 έως τα 1836 και τα οποία αποτελούν πολύτιμη πηγή για την Ελληνική Επανάσταση. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πέθανε μια νύχτα του 1843 από αποπληξία, επιστρέφοντας από γλέντι στα βασιλικά ανάκτορα.

Όπως ο Κολοκοτρώνης. Πέθανε έχοντας το αξίωμα του Συμβούλου της Επικρατείας και μνημονεύεται και τιμάται έως σήμερα.

Απο το link του Κώστα:

Κακώς όμως γιατί όταν ο αστυνομικός κάνει τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο να το πει αυτό στον Μιχαλόπουλο;

Γιατι δε παει αυτος στη θεση του αστυνομικου? :victory:

ο αστυνομικός διευθυντής να πάει στη θέση του αστυνομικου; :nada:

Δεν αποδοκίμαζετε τις πολιτικές ηγεσίες που 35 χρόνια μετά την μεταπολίτευση δεν έχουν βρεί εναν αποτελεσματικό τρόπο να ελέγχουν τα συλλαλητήρια και τις πορείες.

Δεν αποδοκιμάζετε που δεν καταφέρνουν να μαζέψουν 200 αλήτες που σπάνε και καίνε.

Και επιδοκιμάζετε την τακτική του πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι, των απαράδεκτων προληπτικών προσαγωγών.

Προσήχθησαν ανήλικοι που είχαν να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα, δεν έκαναν κάποια αξιόποινη πράξη, δεν προκάλεσαν, απλά βρέθηκαν κοντά/μέσα σε μια πορεία, που απ' οσο ξέρω δεν ήταν παράνομη.

Τα στοιχεία τους κρατήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, φτιάχνοντας μια πολύ ωραία database και χρωματίζοντας τους με χρώμα αντιεξουσιαστικό. Ενα ωραιότατο φακέλωμα.

Επίσης εσείς οι ίδιοι που επικροτείτε τις προληπτικές προσαγωγές, αύριο θα αποδοκιμάζετε αυτά τα παιδιά που θα έχουν ενηληκιωθεί και θα έχουν αρνητική άποψη ή στάση κατά της αστυνομίας.

Κάποιοι νιώθετε τυχεροί που σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε αξύριστοι και με φόρμες χωρίς να σας συλλαμβάνουν ή να σας δέρνουν.

Κάποιοι άλλοι, έχετε συνδέσει την αστυνομική βια με τις πορείες.

Θέλω να σας πω ότι η αστυνομική βια αφορά τους παρανόμους. Ξέρετε δεν είναι εξωγήινοι. Είναι άνθρωποι σαν και εμάς και τυγχάνει να παρανομήσουν. Μου έχει τύχει και εμένα, και ομολογώ πως δεν πειράξαν ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά μου. Μου είπαν βέβαια στα πρώτα λεπτά της σύλληψης, και ενω φορούσα χειροπέδες :

- Είσαι καλό παιδί γι' αυτό και δεν έχεις φαει ακόμη τη σφαλιάρα σου. Συνέχισε έτσι!

Λες και θα έπρεπε να την είχα φάει, ενω δεν είχα πει κιχ...

Τι κι' αν δε με κτύπησαν. Δίπλα μου τσακίζαν άλλους που είχαν έρθει για διάφορα αδικήματα και περιμένανε στον ίδιο χώρο με εμένα. Όλοι με χειροπέδες. Εξουδετερωμένοι. Γιατί τους πατούσαν χάμω ; FOR FUN!!

Εγω να δεχθώ πως αν δεν έπεφτε καμμιά φάπα στην ανάκριση, δε θα είχε εξιχνιαστεί ούτε το 5% των εγκλημάτων.

Να δεχθώ επίσης πως η χρήση βιας είναι απαραίτητη, προκειμένου να συλλάβουν κάποιον.

Όταν όμως τον έχεις συλλάβει και του φοράς χειροπέδες γιατί τον κτυπάς ;

Όταν είστε 4-5 γύρω από εναν άοπλο, γιατί του πατάτε το κεφάλι στη ζαρντινιέρα και δεν τον συλλαμβάνετε ;

Βια ασκείται στους μετανάστες. Στον Έλληνα κρατάν και μια πισινή. Κι' αν έχει κανα μπάρμπα σε κανα κανάλι ; Κι' αν έχει κανα μπάρμπα σε κανα υπουργείο; Δε ξέρεις ποτέ.

Στο μετανάστη όμως ξέρεις. Μπορείς να του κάνεις τα χειρότερα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι (το δικό σου ρουθούνι). Γιατί να μη διανθίσεις την νόμιμη διαδικασία της απέλασης με μερικά κλωτσίδια ; Για να πείς ότι τον έδιωξες με τις κλωτσιές ρε παιδί μου.

Άλλο νεοναζί, άλλο φασίστας και άλλο χουντικός. Καλό είναι να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα.

Αλλο ΚΚΚ, αλλο το ενα, αλλο το αλλο κι αλλο το παραλλο. To point σου ειναι ποιο?

Κανεις δεν ειπε οτι ολα ειναι το ιδιο πραγμα και στο λεξικο ειναι σε διαφορετικο γραμμα και εχουνε διαφορετικη εξηγηση αλλα αμα αρχισουμε να λεμε ο,τι ναναι να βγαινει και ο καθενας και να λεει... "τι αριστερος ειναι" κκε-μλ, μλ-κκε, συν, κκε, κλπ κλπ...

Αν νομιζεις οτι αλλαζει κατι δραματικα στις εννοιες αυτες να μου το πεις. Το μονο που αλλαζει ειναι ο χωρος προελευσης και 5-6 ιδεολογικα "διακοσμητικα" στοιχεια. Ο πυρηνας ειναι αυτουσιος οσο και να θελεις να τα διαφοροποιησεις.

Ετσι... 3 πραγματα υπαρχουνε αριστερα-κεντρο-δεξια.

Σε 15 πολιτικα θεματα που tsakono-μαστε δεν ακουσα ποτε τον τσακ να λεει καποιον "ΚΚΕ" να βγαινει απο κατω ο αλλος και να λεει "ποιον ειπες KKE ρε αλητη ρουφιανε δικηγορε? Εγω ειμαι ΟΑΚΚΕ" και εσενα να κανεις παρατηρηση-διευκρινηση.

Αρχικό μήνυμα απο Αστρολάβος

Άλλο ΣΥΝ, άλλο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο ΚΚΕ. Καλό είναι να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα.

So, logically if she weighs as much as a duck.... εισαι ακρο-φασιστας/χουντικος :hehe:

Διακρινω και μια ακραια περιπτωση να εισαι εθνικοσοσιαλιστης... :p

Κοίτα κει να δεις κωλοφαγούρα να μου βάλουν ταμπέλα. Σολωνάκο μου πόσοι αριστεροί απο δω μέσα παραδέχονται ότι είναι ας πούμε αναρχικοί;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.