Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Προσωπικά πάντως όσον αφορά τους νόμους μια γενική άποψη που έχω μετά από αρκετά δικαστήρια/ακροάσεις που έχω βρεθεί (σαν χόμπυ πηγαίνω και παρατηρώ, μην το πάρετε αλλιώς:p) αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι ο οποιοσδήποτε μπορεί να παρερμηνεύσει τους νόμους και να τους παρουσιάσει με τέτοιο τρόπο που η ερμηνεία να βολεύει αυτόν και όχι τον αντίδικο. Το δικαστήριο, μιας και δεν μπορεί να δείξει συναισθηματισμό, πρέπει να ακολουθήσει το γράμμα του νόμου. Για αυτό καμμιά φορά βλέπεις ένα βαποράκι με 15γρ. κόκα να τρώει αρκετά χρονάκια ενώ ο dealer του την γλυτώνει με λιγότερα. Βέβαια υπάρχει και η "διαφθορά" στο δικαστικό σύστημα της χώρας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Για αυτό λένε, λοιπόν, η δικαιοσύνη είναι τυφλή και όχι επείδη δεν "κολώνει" να δικάσει από απλό πολίτη μέχρι υπουργό (<---το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?:)). Άξιο παράδειγμα η προσαγωγή του Μάριου (με επιφυλαξη οτι δεν γνωρίζουμε τις αληθινές αιτίες προσαγωγής του αλλά με αυτά που ακούμε και βλέπουμε από τα ΜΜΕ) που μη έχοντας κάνει τίποτα τον πήγαν μέσα και τώρα είναι στην φυλάκα, πιθανόν "plaything" του ψηλού-χοντρού μαμάω της φυλακής.

Όσο για τις πορείες, επεισόδια κλπ είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε κάθε πορεία θα υπάρξουν και επεισόδια. Το από ποιους προκαλούνται δυστυχώς είναι αβέβαιο διότι πολύ απλά δεν βολεύει τους αληθινούς ιθύνοντες(εγκληματικά μυαλά κατ' εμου) να βρεθούν. Όπως επίσης είναι λογικό να υπάρξουν και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις διότι τα επεισόδια συνήθως καταλήγουν να σπαράζουν κάποιο μαγαζί/αυτοκίνητο/σπίτι κλπ κάποιου άμοιρου που δεν έφταιξε σε τίποτα. Επίσης είναι λογικό, όχι όμως σωστό, να ζεσταθούν τα αίματα και το ξύλο να πάει σύννεφο. Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ματατζήδων είναι από κάτι χωριά (ρεντνεκς) που το μόνο που μαθαίνουν είναι υποταγή και ότι πει το boss. Οπότε καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: και οι μεν και οι δε έχετε δίκιο αλλά με πορείες δεν θα το βρείτε ποτέ, διότι θα υπάρξουν πάντα οι κάφροι οι οποίοι είτε θελλημένα είτε άθελα θα προκαλέσουν "φασαρίες" οι οποίες θα αμαυρώσουν τον αληθινό σκοπό/στόχο της πορείας. Διότι για να επιβληθεί μειοψηφεία ο μόνος τρόπος είναι η βία. Ναι μεν κατεβαίμουν στις πορείες, όπως είπατε μορφωμένοι, κατεβαίνουν όμως και αμόρφωτοι. Κατεβαίνουν αυτοί που πάνε να φωνάξουν και να αφυπνήσουν τον κόσμο για να διεκδικήσει αυτά που ούτως ή άλλως του ανήκουν αλλά κατεβαίνουν και αυτοί που πάνε για καφές να δουν τον κολλητό και γενικώς να λαλακιστούν.

Οπότε όσο και να φωνάζουν, όσες πορείες και να κάνουν δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους ποτέ. Διότι τα "μεγάλα κεφάλια" το έμαθαν το παιχνίδι και ξέρουν πως εκ των έσω να σπείρουν διχόνοια ούτως ώστε να μην περαστεί το οποιοδήποτε μύνημα από τις πορείες. Και μην αρχίσετε να μου συγκρίνετε τους αγώνες που έδωσαν οι παππούδες και οι πρό-παππούδες γιατί δεν χωρά ΟΥΔΕΜΙΑ σύγκριση.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

@Hero σωστα τα λες,αλλα συζητηση περι τετοιων θεματων χωρις διαφωνιες δεν υφισταται,καθως ολοι εχουμε διαφορετικη αποψη και μερικοι αρκαιες μαλιστα.Εξ'αλλου χωρις τις διαφωνιες δεν θα υπηρχε λογος για κουβεντα.

Δεν τσακωνομαστε.:)

Ετσι νομιζω τουλαχιστον... :/

Επειδή δεν με καταλάβατε μάλλον, αναφέρομαι στον τρόπο που χειρίζεστε την διαφωνία. Γράφετε σαν να πρέπει να την πείτε στον άλλον πως εσείς έχετε δίκιο.

Η ειρωνία είναι ότι πιο πάνω αναφέρατε ηλικίες και κατ'επέκτασην "ωριμότητα" ενώ στη πραγματικότητα συμπεριφέρεστε σαν μια μικρογραφία πολιτικών στα κανάλια που ο ένας προσπαθεί να αποδείξει "λάθος" τον άλλον και αντί για μια εποικοδομητική κατάληξη και ουσία έχουμε έναν φαύλο κύκλο διχόνοιας χωρίς τέλος.

Δεν με νοιάζει πόσο χρονών είστε, δεν με ενδιαφέρει τι στάση υιοθετείτε επί του θέματος και δεν με απασχολεί να μου πείτε αν τα λέω σωστά ή όχι. Αυτό που κάνετε όμως είναι ανώριμο σε μια σοβαρή συζήτηση και παρακαλώ πολύ δείξτε ότι δεν είστε έλληνες πολιτικοί και πως ξέρετε τι σημαίνει σεβασμός.

δηλ. φτάσαμε να συζητούμε τις πορείες ως ακραίες καταστάσεις ;

Και τι λογική είναι αυτή του δεν αλλάζει τίποτα, ας αλλάξουμε εμείς και απο παθητικοί θεατές να γίνουμε λωβοτομημένοι θεατές ;

Εδω μιλάμε ότι μας έχουν αφήσει μια χαραμάδα να παραμυθιαζόμαστε ότι εκφράζουμε μια διαμαρτυρία και ασκούμε κάποια πίεση, και εσείς λέτε να φράξουν και τη χαραμάδα.

Έχετε σκεφτεί εσείς που λέτε να σταματήσουν οι πορείες, αν θα βγαίνατε στο δρόμο εαν θιγόντουσαν τα αυστηρά προσωπικά σας συμφέροντα ;

Πόσες κοινωνικές ομάδες κάνουν πορείες ; (από φοιτητές μέχρι συνταξιούχοι) Πόσοι απολυμένοι διαμαρτύρονται ;

Μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί κάνουν επεισόδια ή έχουν το σφυροδρέπανο υπο μάλης.

Και στην τελική, το ''ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΓΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ'' το φαγα στο πετσί μου από τις προηγούμενες γεννιές, και εχω δει και τα αποτελέσματα του.

Το δίλλημα καναπές ή κουκούλα, είναι απλοποιημένο και στρογγυλοποιημένο όπως θα 'λεγε και κάποιο τρελλό μυρμήγκι.....

@Kosmos

Kαταρχας ειμαι 17.Αν τωρα νιωθεις ανωτερος που με περνας 3 χρονια και πιο ωριμος-εμπειρος....congratulations. ;)

3)Με την λογικη σου...Πολλοι 15χρονοι ειναι εμο...τι οχι τους δειχνει και η τατιανα?!Αρα και εσυ που εισαι 15 εισαι εμο.

Που κολαει αυτο με τα 15χρονα και τα εμο και το πες ισα με 50 φορες?

Οσο για το τι ξερω απο πρωτο χερι,ολα καλα τα ξερω και ξερω και την αντιπερα οχθη,επειδη πολλοι δικοι μου την πατησαν και δε μιλω μονο για φιλους και γνωστους των γνωστων του μπατζανακη μου,αλλα οικογενεια.Εχω φιλους αναρχικους συνομιληκους που ειναι πιο συνειδητοποιημενοι απο εναν στην ηλικια σου.Ο λογος?Οτι ναι μεν αγωνιζονται για μια ιδεολογια και τους το αναγνωριζω βεβαιως,αλλα δε σκαλωνουν σαν κατι ψευτοεπαναστατες που ζουν με την καραμελα "Μπατσοι,γουρουνια,δολοφονοι" ,ουτε λενε εθνικιστη οποιον λεει οτι ο Παρθενωνας ειναι πιο ωραιος απο τον πυργο του Αϊφελ.Στην τελικη δεν ασχολουνται και με οργανωσεις κομπλεξικων,οπως ΚΝΕ κτλπ.Οποτε αυτο που λες για την ηλικια ειναι μεγιστη χαζομαρα.:hi:

Ας επανελθω ομως στο θεμα που ξεκινησαμε,τρισεπαναλαμβανω την εχεις κατσει,αμα σε πιασουν την ωρα της διαδηλωσης,ανεξαρτητα αν φορας κουκουλα ή αν τα σπας.Παψε να παρερμηνευεις τα λογια μου και να λες οτι μπερδεψα αυτους που τα σπανε με τους "απλους" διαδηλωτες...

δηλ. φτάσαμε να συζητούμε τις πορείες ως ακραίες καταστάσεις ;

Καθολου.

Πόσες κοινωνικές ομάδες κάνουν πορείες ; (από φοιτητές μέχρι συνταξιούχοι) Πόσοι απολυμένοι διαμαρτύρονται ;

Μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί κάνουν επεισόδια ή έχουν το σφυροδρέπανο υπο μάλης.

Κοιτα ειμαι σιγουρος οτι θα γινουν λιγα εως ελαχιστα επεισοδια σε κατι πορειες συνταξιουχων,απολυμενων κτλπ.

Αλλα πως τυχαινει οταν κανουν οι φοιτητες πορεια να ΄ναι φοιτητες καποιων συγκεκριμενων παραταξεων,των οποιων η δραση ξερουμε βεβαιως οτι ειναι αντιεξουσιαστικη?

Εκει γινονται παντα σχεδον επεισοδια.Τυχαιο? χμμ μαλλον ειναι αστυνομικοι μεταμφιεσμενοι κουκουλοφοροι που προκαλουν αναστατωση για λογαριασμο των διαδηλοτων οπως λεει και ο Λαζοπουλος. :laughing:

Οι πορειες ειναι καλο να γινονται,σαφως και ναι!Εχω παει σε καμποσες και εγω αρχικα για να δω πως ειναι τρα πραγματα και μετ'επειτα γιατι με "εκαιγαν" καποια ζητηματα,αλλα αυτα που ειδα...μικρες κοπελες 19-22 χρονων να πετανε μπουκαλια και να μιλανε σαν τον Μπαμπη τον κεμπαπτζη,μικρα παιδια 16 χρονων να "την εχουν δει" πρωταγωνιστες σε ταινια δρασης και φοιτητες 25 χρονων να βριζουνε μαναδες.Οκ μπορει να γινει και πορεια χωρις τετοια.Εκτοτε εχω παει μονο σε 1 - 2 και θα το σκεφτω πολυ πριν ξαναπαω,γιατι σιχαινομαι να βλεπω 25 χρονων μαντραχαλους να θελουν να διαμαρτυρηθουν για τον ρατσισμο και την ειρηνη και να βριζουν μανες ή να πεταν μπουκαλια.Αλλα οπως ξαναειπα ο φανατισμος δεν τους αφηνει να δουν πιο σφαιρικα τα πραγματα.Κανουν οτι κανουν απλα επειδη τους το διεταξαν.

Πιο πολυ ομως δεν με πειραξε αυτο,με πειραξε που σε ολες αυτες τις πορειες υπηρχε καποια ομαδα ατομων απο οργανωση που κινουσε τα νηματα.ΟΧΙ! Γινεται πορεια για την πληρη ελευθερια των μεταναστων.Μπορει να ειναι ανοιχτη και να παρευρεθει οποιος επιθυμει?Αν ναι,καλως,αν παλι πρεπει να μαι ΚΝητης για να παω,μακρια και αλαργα κομματοσκυλα.

Μακαρι να μην παψουν οι πορειες ,αλλα να χει δικαιωμα να κατεβει και ο θειος μου που ψηφιζει Πασοκ και να μην συμπεριφερονται μερικοι σαν τον Κοναν τον βαρβαρο.

Αυτα απο 'μενα.

Και καλο μεσημερι παρεπιπτοντως! :)

Υ.Γ:Απο δω και κατω δεν εχω να πω αλλα,την γνωμη μου για αυτα τα θεματα τα ξερετε και οσοι τωρα μπηκατε στο θεμα,ανατρεξτε μερικες σελιδες πισω.

Εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Εξαλλου ... απο κατι συνειδητοποιημενα και ακρως ωριμα ατομα θα παιρνω παντα σοβαρες απαντησεις,που δε θα μπορω να αντικρουσω λογω της ηλικιας μου,οπως:

Μαν ποσο χρονων εισαι?Μου θυμιζεις εμενα στα 15 μου που ελεγα οτι μου ελεγε ο πατερας μου...

Hydra δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω...χαμενα πιξελ.

Και επισης emo#διαδηλωτη...
Αστο ρε μαν και εσυ...εχετε μπλεξει τα μπουτια σας να πουμε.
Οχι ρε μαν,γιατι ουτε εσυ ουτε ο τσακονας ...blah blah .

-.-' Λυπαμαι "μαν" ....

Ακυρο το post που κανω τωρα,αλλα ρε παιδια δεν μπορω αλλο...

Δεν μπορω να ακουω συνεχεια στην τηλεοραση ΔΝΤ - οικονομικη καταρευση - δανεικα - χρωστουμενα κτλπ.Δεν μπορω να ξερω οτι αν οχι τα παιδια μου,τα παιδια των παιδιων μου θα αρμεγουν για να ζησουν,να ξερω οτι σε 10 χρονια θα ειμαι ακομα μορφωμενος(-πτυχιουχος) ανεργος,να ξερω οτι θα χρησιμοποιω το πτυχιο για να καθαριζω σκαλες,να ξερω οτι θα πρεπει να πληρωνω τα χρεη των πλουσιων και των βουλευτων.Δεν μπορω να ξερω οτι αυτο θα 'ναι το μελλον μου και να βλεπω ολη την Ελλαδα να παρακολουθει απο τον καναπε το δρομολογιο προς τον γκρεμο.Δεν μπορω αλλο και δεν θελω να ζω σε μια χωρα που θα χρωσταει μεχρι το 2200.

Αγανακτησα να ακουω το βιολι του καθενος.Βαρεθηκα να βλεπω τον κοσμακη να "φλαιγεται" για το οικονομικο μας προβλημα και να κανει διαλογο με την τηλεοραση.Λες και ο καθε οικονομολογος που θα πει "τα πραγματα του" ή ο Λαζοπουλος που θα το παρει στον χαβαλε θα μας σωσει.Λογια ,λογια,λογια και υποσχεσεις.Υποκριτες,εκμεταλευτες,κομματοσκυλα,πλουσιοι δημοσιογραφοι και 300 βουελευτες που μας εκμεταλευονται αλλα οταν βγαινουν στην Ευρωπη,το κεφαλι το 'χουν σκυμμενο συνεχως.

Λογια και παλι λογια.Ποτε θα ξεσηκωθει ο λαος?Ποτε θα εκφρασει την αγανακτηση του ετσι οπως πρεπει ρε γαμωτο.Ποτε?Τι περιμενουμε!!!(?)

Εισαι εργατης σε εργοστασιο και παιρνεις 1200 αντι για 800 ευρω λογω προνομιακης θεσης και παλι εισαι σιγουρος οτι εσενα θα διωξουν,γιατι κοστιζεις οσο 2 αλλοι εργατες.

Και οχι μονο... αλλα τι να πω.Οτι και να πω...

Ωρες ωρες σκεφτομαι,αξιζει το ενα,αξιζει το αλλο?Αξιζει Να κανω αυτα που πρεπει,αλλα για ποιο μελλον?Για να ειμαι ανεργος και να πληρωνω παραλληλα?

ΒΑΡΕΘΗΚΑ λοιπον αλλα να θελω και αλλα να κανω.ΒΑΡΕΘΗΚΑ αλλα να θελω να λεω και αλλα να λεω.ΒΑΡΕΘΗΚΑ να λεω "Ελληνας" και να με κοιταν με μισο ματι,ενω πριν χρονια θα χαιρονταν για μενα και την καταγωγη μου.

Τα βερεθηκα ολα και λυπαμαι για ολους μας.

Ανησυχες οι μερες ....

Ολα αυτα με αφορμη ενα σωρο πολιτικες χαζαμαρες που ακουω απο παιδια,απο μεγαλους,απο την τηλεοραση και απο ολους αυτους που μας κοροΪδευουν.

Ποσο μου τη "δινει" οταν ο πολιτης που τον ξεζουμιζουν μερα με την μερα ,μιλαει σαν πολιτικος?Ποσο μου τη δινει οταν τους υποστηριζει.

ΞΥΠΝΑΤΕ και εσεις και εμεις και ολη η Ελλαδα.Ας πεθανω εγω σε μια καλυβα.Τα παιδια μου δε θα τα παρατησω στο ελεος των εκμεταλευτων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!Ειναι απλα 300 ατομα! Γιατι δεν κανουμε τιποτα?

Με λυπαμαι πραγματικα που σκεφτομαι ετσι.Με λυπαμε,γιατι ειναι ακομα νωρις....

Αλλα δεν μπορει να μαι και ο μονος. :/

Γι αυτο ειμαι σιγουρος,γιατι ποτε δεν θα υπαρξει ενωμενος λαος να ξεσηκωθει για κατι κοινο.Γιατι το ξεσηκωμο αλλοι θα τον κανουν για τους αλλοδαπους και αλλοι για μια ουτοπια.Την πραγματικοτητα κανεις δεν την κοιτα.

Αλλα ετσι το πα....

Πρεπει να νιωθω πολυ μακακας που δεν με ενδιαφερουν οι ιδεολογιες.Πρεπει να νιωθω πολυ ανωριμος που δεν θελω να ασχολουμαι με πολιτικη?

Το μονο που θελω ειναι να ζω σαν ανθρωπος... και οχι με μια λιστα απο ΠΡΕΠΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.Εχω ασχοληθει με πολλα πρεπει/δε πρεπει και βαρεθηκα ηδη.Στο μελλον πως θα ναι?

Παιδια τι λετε .. ?

Μην μου ανακατευετε την θρησκεια τωρα. :unsure:

Δεν θα φτασω και στο σημειο να παω να μετανοησω και να προσευχηθω για το μελλον μου.

Και βεβαια ειναι ελπιδα,αλλα σοβαρη ελπιδα? :/

Ωχού....

"Ότι θέλει ο θεός ας γίνει"....όχι ότι θέλει ο λαός....

Γι αυτό μας μας την δώσαν την θρησκεία ντε....γι' αυτό ακριβώς.

Δεν έχει σχέση η απάντηση σου με αυτό που έγραψα.

Η θρησκεία είναι ελπίδα γιατί αυτό που σου προσφέρει δεν είναι απτό .

Άσε που η ανάγκη της θρησκείας εμφανίστηκε μαζί με τον πρωτόγονο άνθρωπο, ενώ η ένια λαός μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα.

Ωχού....

"Ότι θέλει ο θεός ας γίνει"....όχι ότι θέλει ο λαός....

Γι αυτό μας μας την δώσαν την θρησκεία ντε....γι' αυτό ακριβώς.

Ναι απλά ο ΓιαγκΤ λέει ότι : Θρησκεια -υποσύνολο_της- Ελπίδας, πάνω στο σχόλιο του Αστρολάβου.

Δεν έχει σχέση η απάντηση σου με αυτό που έγραψα.

Η θρησκεία είναι ελπίδα γιατί αυτό που σου προσφέρει δεν είναι απτό .

Άσε που η ανάγκη της θρησκείας εμφανίστηκε μαζί με τον πρωτόγονο άνθρωπο, ενώ η ένια λαός μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα.

Κάνε ένα re-phrase τότε και αντικατέστησε την λέξη θρησκεία με την λέξη πίστη. Διότι αμφιβάλλω αν ο πρωτόγονος άνθρωπος είχε όρεξη να είναι έρμαιο και πιόνι της κάθε θρησκείας που θα ακολουθούσε...Με αποκορύφωμα την "ΜΟΝΑΔΙΚΗ" και "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ"... δικιά μας θρησκεία βέβαια.

Η πίστη σε κάτι ανώτερο σου δίνει ελπίδα.Η θρησκεία σου επιβάλλει κανόνες πίστης.

Η θρησκεία είναι θεωρία, η πίστη είναι συναίσθημα. Μπορεί να συνυπάρχει μερικές φορές η ένια της θρησκείας στην λέξη πίστη (θρησκευτική πίστη), αλλά δεν είναι κανόνας.

Η πιστη μας στον Θεο και η θρησκειες μας μαραναν.Αντι να χουμε πιστη εκει που πραγματικα οφειλουμε,δεν εχουμε και τους αφηνουμε να μας πηγαινοφερνουν.Στο εαυτο μας αναφερομαι φυσικα... Πιστη στον εαυτο μας!

Βρηκα αυτο και μου προκαλεσαι απορια.

Αραγα ετσι φορτωνονται κατηγοριες οσοι προσαγονται?

Eίπαμε καχυποψία αλλά όχι και έτσι πια..

Καλύτερα να σκεφτείς την περίπτωση ότι μεγάλο μέρος του εξοπλισμού των στελεχών τηςαστυνομίας, ακόμα και των ΕΔ τα αγοράζουν οι ίδιοι...Απο την φωτογραφία φαίνεται πόσο διαφορετικό εξοπλισμό έχουν οι 1 αστυνομικοί μεταξύ τους...

Ναι snips ,αλλα τον εξοπλισμο απο ποτε τον κουβαλαν σε πορτοκαλι σακιδια?Παγουρινο εχουν μεσα? (πλακιτσα).

Δεν ειμαι καχυποπτος.Σιγουρος δεν ειμαι γι αυτο που βλεπω και ρωταω εσας για να δω τις γνωμες σας,καθως εμενα δεν παει καπου αλλουτο μυαλο μου οσο και αν προσπαθησα.

:hm:

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι από φέτος οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να λαμβάνουν γνώση με επίδειξη των γραπτών τους, αφού υποβάλουν αποκλειστικά το μήνα Σεπτέμβριο σχετική αίτηση και καταβάλουν το ανάλογο παράβολο.

Η αίτηση υποβάλλεται από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του στη Δ/νση ή στο Γραφείο Δ.Ε. ή Ε.Ε., όπου υπάγεται το σχολείο, στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου στη Δ/νση ή στο Γραφείο Δ.Ε. ή Ε.Ε. που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες Δ/νσεις και τα Γραφεία Δ.Ε. ή Ε.Ε., ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών. Οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία.

Αν πρόκειται για γραπτά δοκίμια ειδικών μαθημάτων (Ξένες Γλώσσες-Σχέδια-Μουσική), των μαθημάτων «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» και «Γραφιστικές Εφαρμογές» των ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ, καθώς και για τα γραπτά των εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, η επίδειξη γίνεται από το πρωτότυπο και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στη Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ. (Συγγρού 106 - Τ.Κ. 11741 - Κουκάκι, Αθήνα). Οι αιτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού υποβάλλονται εντός του μηνός Οκτωβρίου στην ως άνω αναφερομένη Διεύθυνση.

Το ύψος του παραβόλου ορίστηκε, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, σε πενήντα (50) ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών και ογδόντα (80) ευρώ για την επίδειξη τεσσάρων (4) ή περισσοτέρων γραπτών δοκιμίων.

Πηγη

:rant::rant: Δωρεαν Παιδεια!Δωρεαν...

ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΩΡΕΑΝ ΜΩΡΕ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.