Jump to content

ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις ?

nickstamat

Recommended Posts

Να διεκδικησει τι?Το χιλιαρι που θα παιρνω εγω το μηνα?Οχι αυτο δε μπορει,γιατι οταν εγω εφτυνα αιμα ,αυτος εκανε σουζες.Οπου στρωσεις θα κοιμηθεις.Μη περιμενεις να στα δωσουν ολα ετοιμα.Αγαθα κοποις κτωνται.

αν νομιζεις οτι αιμα φτυνεις μονο στο θρανιο εισαι γελασμενος.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply
Να διεκδικησει τι?Το χιλιαρι που θα παιρνω εγω το μηνα?Οχι αυτο δε μπορει,γιατι οταν εγω εφτυνα αιμα ,αυτος εκανε σουζες.Οπου στρωσεις θα κοιμηθεις.Μη περιμενεις να στα δωσουν ολα ετοιμα.Αγαθα κοποις κτωνται.

Αν τα στοιχεια του προφιλ σου ισχυουν βλεπω οτι εισαι 16 χρονων.

Ποτε προλαβες και εφτυσες αιμαι?

Και που ξερεις ποσα χρηματα θα παιρνεις οταν βγεις στην αγορα?Εχεις καποιο συμβολαιο εξασφαλισμενης εργασιας μηπως? :hmm:

Ακριβως λοιπον επειδη κανεις δεν προκειται να χαρισει τιποτα,για αυτο και οσοι αγωνιζονται,ανεξαρτητως ηλικιας,κοινωνικης θεσης και καταβολης,πολιτικων πεπιθησεων,κ.ο.κ,αγωνιζονται με τα μεσα που εχουν στα χερια τους για να βελτιωσουν τη ζωη τους.

Πως μπορεις να ξερεις τι προσπαθεια εχει κανει ο καθε ενας απο αυτους στη ζωη του?

Και ακομα,πως ξερεις αν ειχαν ολοι ισες ευκαιριες για να αποκτησουν εστω και μορφωση ανωτερου επιπεδου?

Ενα παιδι απο φτωχικη οικογενια για παραδειγμα,που δεν μπορει να παει φροντηστηριο και πρεπει να βοηθησει και τον μπαμπα του στη δουλεια,πρεπει να καταβαλει υπερανθρωπη προσπαθεια για να μπορεσει να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Και εστω οτι ξεσκιζεται στο διαβασμα παρα τις αντιξοες συνθηκες,και καταφερνει και μπαινει.Μετα πρεπει να μπορεσει να βγαλει τη σχολη του,με πολυ πιθανο ενδεχομενο να χρειαζεται να δουλευει παραλληλα για να μπορει να συντηρηθει.

Και η ιστορια συνεχιζεται.

Δηλαδη θεωρεις πως ολοι οι ανθρωποι σε αυτην την κοινωνια εχουν ισες ευκαιριες?

Πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

Το προβλημα ειναι συνολικο.Δεν αφορα μονο εμενα και σενα.Μας αφορα ολους.Και δυστυχως ή ευτυχως,στα συλλογικα προβληματα δεν υπαρχουν ατομικες λυσεις.

Tι εννοειες βολεμμενοι?Ας το κανω πιο απλο.Πως θες να αγωνιζεσαι για μια καλυτερη ζωη ,εχοντας στην τσεπα σου ενα HTC Diamond η ενα Sony Ericsson με 8MP ?500+ ευρω για κινητο δηλαδη.Μη μου πεις οτι λιγοι εχουν,γιατι βλεπω και την κουτση Μαρια τελευταια να χει κινητο με 3.2mp καμερα.Ειναι πολλα τα λευτα!!!

Ναι πιστευω οτι ειναι ψιλοβολεμμενοι μερικοι!

Βολεμενοι ειναι οσοι εχουν ενα κινητο 500 ευρω στην τσεπη τους?Ή οποιος εχει ενα πισι 1500 ευρω?Τι κριτηρια ειναι αυτα?Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του στη ζωη και απο τη στιγμη που αυτα που αγοραζει,δεν τα κλεβγει απο κανεναν,πιο ακριβως ειναι το προβλημα?

"Βολεμενος" ειναι αυτος που πραγματικα εχει λυμενα τα οικονομικα προβληματα του,οτι και αν αυτο συνεπαγεται.Δεν σημαινει απαραιτητα δλδ,πως ειναι γιος του Λατση.

Ολοι εχουν στην τσεπη τους ενα ΗΤC ή δεν ξερω γω τι?

Και εστω οτι καποιοι εχουν.Αυτο τι σημαινει δηλαδη?Δεν μπορουν να διεκδικησουν ενα καλυτερο μελλον,οχι απαραιτητα για αυτους (αμα ειναι βολεμενοι οπως ισχυριζεσαι),αλλα για τους υπολοιπους?

Και στο κατω κατω,στο ξανα ειπα.Αν ηταν τοσος πολυς κοσμος βολεμενος ή αν εστω μπορουσαν ολοι καπως να βολευουν,κανεις δεν θα παραπονιοταν και πρωτος πρωτος εγω.

Εχεις πολυ θολα τα πραματα μεσα στο μυαλο σου και εισαι υπερβολικα απολυτος με βαση την ηλικια σου και τα βιωματα σου.

Και δεν το λεω προσβλητικα απλα αντικειμενικα εχεις πολλα να δεις ακομα,οποτε κρατα και καμια πισινη ρε αδερφε,ποτε δεν ξερεις...

Νομιζα οτι εισαι εναντια του συστηματος και για αυτο αγωνιζεσαι,αλλα η κατηγοριοποιηση δε σε χαλαει βλεπω.:rolleyes:

Πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι γραφω μου φαινεται...

Προφανως και με χαλαει η κατηγοριοποιηση...αυτο σου εξηγω τοση ωρα.Απλα την κατηγοριοποιηση αυτην την εχουν κανει αλλοι για μενα και για σενα.

Αυτη ειναι η εννοια της ταξικοτητας μιας κοινωνιας καθως επισης και οι ταξικοι φραγμοι που βαζει το συστημα στον κοσμο.

Το να κατηγοριοποιω εγω τον εαυτο μου ειναι θεμιτο.Το να κανουν αλλοι ομως κουμαντο στη ζωη μου οχι...

Πολυ μπερδεμενα τα πραματα μεσα στο μυαλο σου :hmm:

Με βαση αυτο να σε πω κατι :)

Οταν παιζει Ολυμπιακος-Παναθηναικος ... μπορουμε πλεον να αγωνιζομαστε για κατι "οικουμενικο".

Που κολαει αυτο τωρα?

Μου συγκρινεις τα προβληματα της ζωης με ενα ποδοσφαιρικο αγωνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ?:woot:

Δεν μιλησα για μεγαλα βηματα,ουτε για αλματα...αν προσεχες τι γραφω εδω και τοσες σελιδες,λεωτο ακριβως αντιθετο.Το προβλημα ομως στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι δικο μου και δικο σου.Ειναι δικο "τους".Και απλως ολοι εμεις εχουμε γινει συμμετοχοι σε ενα προβλημα που δεν θα πρεπε να εχουμε.

Εγω αυτο που ζηταω ειναι τα εχω τα απαραιτητα για να ζησω με βαση τις αναγκες μου.Οχι μονο εγω,καθε ανθρωπος.Με βαση τις πραγματικες αναγκες μου,μεσα σε ενα συγχρονο περιβαλλον.Και τονιζω το συγχρονο περιβαλλον,γιατι σκοπος δεν ειναι να επικοινωνω με σηματα καπνου...Το θεμα ειναι να εχω αυτα που πρεπει να εχω με βαση το σημερα.Τιποτε λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.

Kαθολου,θα το ελεγα πραγματικη δικαιοσυνη.Απλα φαντασου πως ειναι εσυ να κοπιαζεις ολοκληρη τη ζωη σου και εγω που κοπροσκυλιαζα να χα τα ιδια η και περισσοτερα απο σενα.Εφοσων σε πειραζει που οι περισσοτεροι πλουσιοι ειναι πιο πλουσιοι απο σενα απλα επειδη ειχαν τα λευτα του μπαμπα,υποθετω οτι θα σε πειραζει και αυτο...

Πολυ ευκολα κανεις υποθεσεις και εξαγεις συμπερασματα νομιζω.

Σου ανελυσα και παραπανω τα περι δικαιοσυνης...

Δεν υπαρχει κοινωνικη δικαιοσυνη στον Καπιταλισμο...Δεν το χεις παρει ακομα χαμπαρι?

Και δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει αξιοκρατεια.

Και δεν υπαρχει αξιοκρατεια γιατι δεν μπορουν να την στηριξουν.

Φαυλος κυκλος,το να φερνει τ'αλλο.

Μη μου πιανεις ακραια παραδειγματα,γιατι εκτος του οτι ειναι επικινδυνη γενικευση,ειναι και τελειως λαθος πολλες φορες.

Για παραδειγμα.Αυτος που κοπροσκυλιαζει και παιζει προ ολη μερα,μαλλον δεν τον πολυ απασχολει να κανει κατι για να αλλαξει τη ζωη του.Ποσο δε μαλλον να κατσει σε πρακτικο επιπεδο να γινει ενεργο κομματι ενος συνολου που εχει τετοια θεληση.

Η ιδια η ζωη καποτε θα τον ταρακουνησει και θα βρεθει αντιμετωπος με την πραγματικοτητα.Τι θα κανει τοτε?Δεν το ξερω.Παντως κατι θα κανει σιγουρα.Ειτε θα αγωνιστει,ειτε θα συμβιβαστει και θα παει να στησει ποπο σε καποιον για να παρει ενα μεροκαματο της πλακας.

Δεν με πειραζει να εχεις περισσοτερα απο μενα,Ουτε με ενδιαφερει αν καποιος εχει τα λεφτα του μπαμπα του...Εδω χανεις το νοημα και την ουσια της κουβεντας και τον οσων λεω.

Αυτο που εμενα με ενδιαφερει,ειναι να εχω εγω και ο καθενας αυτα που πρεπει να εχω.Αν μπορουν οι εχοντες και οι κατεχοντες να δωσουν αυτα που πρεπει και να παραμεινουν πλουσιοι,δεν με χαλαει καθολου..Ελα ομως που αυτο δεν γινεται.Οποτε εκει αρχιζει η κατασταση και περιπλεκεται και αρχιζουν τα προβληματα.

Και κατι τελευταιο.

Νομιζεις πως ειναι τυχαιο,οτι τα ποσοστα των ανθρωπων που ζουν στα ορια της φτωχειας,συνεχως αυξανουν?

Δεν μπορει ολοι αυτοι οι ανθρωποι,που στην Ελλαδα αγγιζει ενα ποσοστο της ταξεως του 20%,να ειναι ολοι αμορφωτοι,ολοι τεμπεληδες,καλοπερασακηδες ή κοπροσκυλα απο παιδια...

Ή στραβος ειναι ο γυαλος,ή στραβα αρμενιζουμε...

Και επειδη ο γυαλος ειναι παντα στη θεση του,καποιος δεν κουμανταρει καλα το καραβι που ονομαζεται κοινωνια ;)

Βολεμενοι ειναι οσοι εχουν ενα κινητο 500 ευρω στην τσεπη τους?Ή οποιος εχει ενα πισι 1500 ευρω?Τι κριτηρια ειναι αυτα?Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του στη ζωη και απο τη στιγμη που αυτα που αγοραζει,δεν τα κλεβγει απο κανεναν,πιο ακριβως ειναι το προβλημα?

Λαθος το καταλαβες.To point μου ειναι αλλο.Αμα το καλοσκευτεις θα το καταλαβεις.

Πολυ μπερδεμενα τα πραματα μεσα στο μυαλο σου

Πραγματικα απο τη στιγμη που δε ψηφιζω και απο τοτε που αποφασισα να κρατησω μια ουδετεροτητα σε πληροφορω οτι τα χω ξεκαθαρισει τοσο που δε με συγκινει καμια μερια και καμια υποκατηγορια της.

με ενδιαφερει,ειναι να εχω εγω και ο καθενας αυτα που πρεπει να εχω.

Aν διαβασεις τα παραπανω post μου θα δεις οτι λεμε το ιδιο πραμα.Αλλα για πες μου πως οριζεται αν θα πρεπει να παρεις τοσα,αν θα παρεις λιγα ακομα κτλπ?

Οριζεται αναλογα με το ποσο κουραζεσαι/προσφερεις/εργαζεσαι.Ολα αυτα για να απρεις αυτα που πρεπει να παρεις.Οταν ομως παιζει ο αλλος ολη μερα games,γιατι να παρει τα ιδια με σενα.Αυτο θελω να σου πω.

Πολυ ευκολα κανεις υποθεσεις και εξαγεις συμπερασματα νομιζω.

Σου ανελυσα και παραπανω τα περι δικαιοσυνης...

Δεν υπαρχει κοινωνικη δικαιοσυνη στον Καπιταλισμο...Δεν το χεις παρει ακομα χαμπαρι?

Φαυλος κυκλος,το να φερνει τ'αλλο.

Μη μου πιανεις ακραια παραδειγματα,γιατι εκτος του οτι ειναι επικινδυνη γενικευση,ειναι και τελειως λαθος πολλες φορες.

Για παραδειγμα.Αυτος που κοπροσκυλιαζει και παιζει προ ολη μερα,μαλλον δεν τον πολυ απασχολει να κανει κατι για να αλλαξει τη ζωη του.Ποσο δε μαλλον να κατσει σε πρακτικο επιπεδο να γινει ενεργο κομματι ενος συνολου που εχει τετοια θεληση.

Η ιδια η ζωη καποτε θα τον ταρακουνησει και θα βρεθει αντιμετωπος με την πραγματικοτητα.Τι θα κανει τοτε?Δεν το ξερω.Παντως κατι θα κανει σιγουρα.Ειτε θα αγωνιστει,ειτε θα συμβιβαστει και θα παει ναστησει ποπο σε καποιον για να παρει ενα μεροκαματο της πλακας.

Eμενα αυτα γιατι μου φερνουν περισσοτερο σε ιδεολογιες μιας παραταξης να το πω?

Τις ιδεολογιες που αντιπροσωπευουν μια ομαδα ανθρωπων μη τις θεωρεις δεδομενα πραγματα.Αμα ειναι να αριθμησω και εγω τα ιδανικα μου...

Επισης κλεινω τα 17 σε μισο μηνα.Εχω δουλεψει επισης σε 2 διαφορετικες δουλειες και δεν ειμαι κανα πλουσιοπαιδο που τα βλεπει ολα ωραια και καλα οπως προφανως νομιζεις.

Εχω γνωση των προβληματων φιλε μου και πιστεψε με νιωθω πιο αδικημενος απο μερικους απο νωρις κιολας,γιατι δε θελω εγω που αυτη τη στιγμη φτυνω το αιμα να χω τα ιδια με τον συμμαθητη που ειναι ενας τουριστας.Εφ'οσων εχω σχολειο δε δουλευω.Λευτα παιρνω απο τους γονεις μου.Εγω λοιπον για να βγω το Σ/Κ παιρνω 10 ευρω μονο.Ποτε δε ζητησα απο τον πατερα μου η τη μανα μου η τη γιαγια μου να μου παρει το καινουριο COD,ουτε να μου παρουν κινητα.Οτι εχω το χω με σκληρες οικονομιες και στερησεις.Ξερεις ομως ποια ειναι η δικια μου επανασταση?...Ειναι να φτασω την κορυφη και να παιρνω πολυ περισσοτερα για να βγαινω.Μπορω? ΝΑΙ μπορω! Αρκει να κουραστω.Νομιζες οτι εμενα μ'αρεσουν ολα αυτα που συμβαινουν η το οτι οι γονεις μου πληρωνουν 350 ευρω το μηνα στα φροντιστηρια και εγω τρεχω απο το πρωι εως το βραδυ με μια τσαντα?Ξερω ομως οτι απο το να κατσω με 10 φιλους στουρνος και να διαμαρτυρομαι δε θα καταφερω τιποτα και πιστευω θα ναι καλυτερο και οι 10 -11 να πιασουμε αυτη τη κορυφη.Μπορουν αυτο να το κανουν αλλοι?Ναι μπορουν! και οταν ολοι μας θα μαστε ισοι,συνειδητοποιημενοι,ρεαλιστες,ευχαριστημενοι , ουτε επεισοδια θα γινονται,ουτε εχθροπραξιες αλλα ουτε και αγωνες χωρις αποτελεσμα.Θα χουμε μια κοινωνια της προκοπης βρε αδερφε.

Πιστευω πως δε θα φτασουμε ποτε να συμφωνησουμε,ισως επειδη εγω δεν εχω τοποθετησει καπου τα πιστευω μου και τις ιδεολογιες μου.Αρα λεω να τελειωσουμε το διαλογο μεταξυ μας,σε forum ειμαστε.Συμφωνεις? :)

θελω να δω τι θα λες οταν παρεις πτυχιο καποιας σχολης και θα παιρνεις 500-600 ευρω

@Karavaneas(απο κατω)

Δε γνωριζω δασκαλο που να ξεκινησε απο τα 500 ευρω φιλε μου :)

Ο καθενας κανει τις επιλογες του,εγω διαλεξα αυτο και εχω σιγουρια.

Και εστω οτι ξεσκιζεται στο διαβασμα παρα τις αντιξοες συνθηκες,και καταφερνει και μπαινει.

Μην τρελλαθουμε,για να σπουδασεις κατι που θα φερει λεφτα δεν χρειαζεται ξεσκισμα στο διαβασμα.Μια χαρα περνας με ενα 15 σε καμμια λογοθεραπεια (γ@μω τις μοντερνες ειδικοτητες,και με τεραστιο μελλον,ειδικα τωρα που η γλωσσα καταστρεφεται απο τα interwebz και ολοι μιλαμε σαν λολκατς.) και μετα απο 4 χρονια καθαριζεις καμια 50αρα την ωρα ..

αλλα ξεχασα ,η λογοθεραπεια ειναι ΤΕΙ και εμεις δεν θελουμε εξισωση ΑΕΙ με ΤΕΙ

Αλλα δυστυχως,κολλησαμε στις αποψεις των γονιων μας και των παπουδων μας "η γιατρο η δικηγορο θα τον κανω τον μπουμπουκο μου" .

οτι αν δεν ξερει να κατανεμει τα εξοδα του με βαση τις αναγκες του και οχι τα fps στο crysis δεν του φταιει η κενωνια αλλα η κουτρα του ισως?

".Και απλως ολοι εμεις εχουμε γινει συμμετοχοι σε ενα προβλημα που δεν θα πρεπε να εχουμε.

αν ως προβλημα θεωρειται ο καπιταλισμος,νομιζω πως καμμια μεγαλοεταιρια δεν ερχεται να σε αναγκασει να αγορασεις απο αυτην και να μεγαλωσεις τα κερδη της.Θαρρω μπορει να επιβιωσει κανεις και με ενα κινητο των 100 ευρω και οχι με HTC...

Δεν μπορουν να διεκδικησουν ενα καλυτερο μελλον,οχι απαραιτητα για αυτους (αμα ειναι βολεμενοι οπως ισχυριζεσαι),αλλα για τους υπολοιπους?

πραγματικα θελω να σφιξω το χερι οποιου ειναι πορειο-θαμωνας το πρωι και το βραδυ πλαισιο-εσοπο θαμωνας(κατ α προτιμηση με πιστωτικη καρτα).Και το ιδιο βαζω στοιχημα πως θελουν να κανουν και τα γκολντεν μποιζ των μεγαλοεταιριων.Γιατι αυτος ειναι που αποτελει την μεγαλυτερη και φρικτοτερη και επαναστατικοτερη και λαικοτερη αλλαγη για το "συστημα".

Ναι γιαυτο και ολες οι εταιριες εχουν παψει να κοιτουν βιογραφικα και κοιτουν μονο την φορολογικη δηλωση για να προσλαβουν.

Ειτε θα αγωνιστει,ειτε θα συμβιβαστει και θα παει να στησει ποπο σε καποιον για να παρει ενα μεροκαματο της πλακας.

απο γουικι,τεχνικες προπαγανδας ---> Black-and-white fallacy

Presenting only two choices, with the product or idea being propagated as the better choice. (e.g., "You are either with us, or you are with the enemy")

Νομιζεις πως ειναι τυχαιο,οτι τα ποσοστα των ανθρωπων που ζουν στα ορια της φτωχειας,συνεχως αυξανουν?

Δεν μπορει ολοι αυτοι οι ανθρωποι,που στην Ελλαδα αγγιζει ενα ποσοστο της ταξεως του 20%,να ειναι ολοι αμορφωτοι,ολοι τεμπεληδες,καλοπερασακηδες ή κοπροσκυλα απο παιδια...

Καθολου μα καθολου τυχαιο.Απλα στο ελλαντα το 40% του ΑΕΠ γινεται στον δημοσιο τομεα που εχουμε μια γενικη ιδεα για την ελληνικη νοοτροπια για το δημοσιο (θα μπω εκει για παντα,θα κανω οτι γουσταρω,θα τους εκβιαζω ολους με απεργιες και ησυυυυυυυυυυυχασα και αν τολμησει κανεις να πει για αποκρατικοποιηση θα τον φαω ζωντανο)..

(αν υπολογισεις και στα ποσοστα το ~1 μυριο μεταναστες που ανεβαζουν τον δεικτη φτωχειας,χιαρ ιζ δε εξπλανεησιον,εκτος αν εχουμε τιποτα ζαμπλουτους μεταναστες και δεν μου το λεει κανεις.)...

Καλά το προσεγγίζεται και οι δυο αλλά με αρκετές ασυνέπειες (άποψη μου).

1ον. @ CrazyAnt: Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Ο θείος μου μέχρι τα 16 του έζησε 2 πολέμους όπου στον 1 ηταν παρών 1η γραμμή. Εγώ έζησα αλλαγή από ΙΒΜ σε πέντιουμ.

2ον. @ Hydra: Φτύνεις αίμα? Έστω και μεταφορικά δεν πρέπει να χρησημοποιείται η φράση αυτή. Βλ. 1ον να δείς τι σημαίνει φτύνω αίμα. Πιστεύω πρέπει να εκτιμάτε περισσότερο μερικές ελευθερίες που έχεται ενώ κάποιοi πολεμούν για να της αποκτήσουν (φέρνω "ακραίο" παράδειγμα για να γίνω κατανοητός και να παρουσιάσω και μια άλλη πλευρά). Αυτό με οδηγέι στο επόμενο.

3ον. @ All: Αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι όλοι τους "σκάρτοι" (αναφέρομαι στους ταραχοποιούς κ δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω αλλιώς). Οι υπόλοιποι, που τείνουν να γίνουν μειοψηφία, ευελπιστώ ότι διαδηλώνουν για αυτονόητες (οχι τόσο στην χώρα αυτή δυστυχώς) αναγκες που πρέπει να έχουμε όλοι μας. Για την παιδεία όπως αναφέρεσται σωστά. Γιατί να υπάρχουν φροντηστίρια? Γιατί να χαραμίζεται ο μισός μισθός σε αυτά και οχι για να χτιστούν καινούργια σχολεία ή να προσληφθούν καθηγητές? Γιατί ετσι είναι το σύστημα θα πει οποιοσδήποτε ρεαλιστής. Ε ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ! Γιατί να πληρώνεις 30-40% ΙΚΑ και όταν πηγαίνεις σε κρατικό νοσοκομείο να φοβάσαι μην κολλήσεις τίποτα? Να μην υπάρχουν γιατροί να σε εξυπηρετήσουν και αυτοί που υπάρχουν να αναρωτιέσαι πως έγιναν?

Προσωπικά είμαι κατά διαδηλώσεων, πορείας, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βανδαλισμών κλπ. Εγώ είμαι περισσότερο του να ακολουθήσεις οποιαδήποτε άλλη οδό και αν δεν πετύχεις τον σκοπό σου τότε να κατέβεις σε πορεία. Αλλά να μην είσαι μόνος σου και να μην απαιτεί ο καθένας ότι γουστάρει. Άλλο να κατέβεις σε πορεία επειδή προσπαθείς να διεκδικήσεις τα παραπάνω και άλλο επειδή οι τιμές τον ssd έχουν φτάσει στα ύψη. Και πάλι οι διαδηλώσεις είναι η έσχατη λύση για εμένα. Βέβαια από την άλλη όταν το ΣΤε κρίνει παράνομες και αντισυνταγματικές τις προμήθειες Τραπεζών με δικαστική απόφαση (όσοι είναι την νομικής μην πέσετε να με φάτε) αλλά αυτές συνεχίζουν ανένδοτες (επίσημη δικαιολογία Τραπεζών: Δεν έχει βγάλει εγκύκλιο η ΤτΕ!!!) τότε η λύση μπορεί να είναι οι διαδηλώσεις, αν και εγώ θα προτιμούσα πολιτικός ή ο κοσμάκης να καταγγείλει την παρανομία στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια ή Ευρωπαϊκή Τράπεζα αλλά τεσπα...

Πριν λίγο διάβασα κάπου ότι ο κάθε βουλευτής μας κοστίζει €45.000 το μήνα. Κάνε επί 300 κ επί 12 να δεις τι βγαίνει. Οπότε επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα πριν καμια 20αρια ποστ. Ποιες είναι οι ακραίες καταστάσεις και ποιες είναι οι ακραίες λύσεις? Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το ερώτημα.

Λαθος το καταλαβες.To point μου .....

Πιστευω πως δε θα φτασουμε ποτε να συμφωνησουμε,ισως επειδη εγω δεν εχω τοποθετησει καπου τα πιστευω μου και τις ιδεολογιες μου.Αρα λεω να τελειωσουμε το διαλογο μεταξυ μας,σε forum ειμαστε.Συμφωνεις? :)

@Karavaneas(απο κατω)

Δε γνωριζω δασκαλο που να ξεκινησε απο τα 500 ευρω φιλε μου :)

Ο καθενας κανει τις επιλογες του,εγω διαλεξα αυτο και εχω σιγουρια.

Αν ολοι διαβασουν και γινουν ολοι αριστοι.ΟΛΟΙ.Πιστευεις οτι θα εχουν ολοι δουλεια με καλη αμοιβη και θα εξαφανιστει η ανεργεια? :wassat::smoke:

Nuf said :agree:

Χαιρομαι που αν μαι μικρος διαμορφωνεις αποψη και την υπερασπιζεσαι,εστω και αν διαφωνω.Ισως στο μελλον τα πραματα να μην τα βλεπεις τοσο τετραγωνισμενα και απλα.

hint

Οταν με το καλο βγεις απο το Πανεπιστημιο,ισως οι Δασκαλοι να εχουν επιστρεψει στα προ 2001 δεδομενα,και να ειναι και παλι στην ουρα της ανεργιας.Μην σε ξεγελαει ενα μπαμ και νομιζεις οτι επιασες τον priest from the balls :...:

Μην τρελλαθουμε,για να σπουδασεις κατι που θα φερει λεφτα δεν χρειαζεται ξεσκισμα στο διαβασμα.Μια χαρα περνας .....εκτος αν εχουμε τιποτα ζαμπλουτους μεταναστες και δεν μου το λεει κανεις.)...

Simplification and Rounding :smoke:

Ρητορικη ερωτηση:

Ο γυαλος κατα που πεφτει?:fist:

Edit:

@ Αποπανος :D

Το ηλικιακο δεν το λεω με αρνητικο τονο σε καμια περιπτωση.Ισα,ισα το αντιθετο θα λεγα

Και θα συμφωνησω απολυτα και θα επαυξησω το ερωτημα σου

Ποιες λοιπον ειναι οι ακραιες καταστασεις και ποιες οι ακραιες λυσεις.

Γιατι εγω προσωπικα πιστευω πως ζω σε μια εποχη,μεσα σε μια κοινωνια,που οι ακραιες καταστασεις εχουν γινει το νορμαλ και δυστυχως οχι απλα δεν βλεπω ακραιες λυσεις,αλλα δεν βλεπω καν να δινονται λυσεις,παρα μονο μετακυληση των προβληματων

Αγαθα κοποις κτωνται και με μέσον εις την Ελλάς πολλαπλασιάζονται.

Προσωπικά είμαι κατά διαδηλώσεων, πορείας, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βανδαλισμών κλπ. Εγώ είμαι περισσότερο του να ακολουθήσεις οποιαδήποτε άλλη οδό και αν δεν πετύχεις τον σκοπό σου τότε να κατέβεις σε πορεία.

Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά διαφωνώ εδώ (όχι για τους βανδαλισμούς, για τα υπόλοιπα). Δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι να πετύχεις το σκοπό σου. Βασικά ούτε οι πορείες και οι διαδηλώσεις πετυχαίνουν συνήθως, αλλά τουλάχιστον τότε γίνεται φανερό ότι κάποιοι διαφωνούν με το εκάστωτε καθεστώς/νόμο/κλπ. Εκεί βέβαια μπαίνει και η περίπτωση των βανδαλισμών. Όταν βασανίζεις κάθε μέρα ένα μάτσο εκατομμύρια έλληνες, δεν μπορεί να σου φαίνεται παράλογο όταν μερικές δεκάδες/εκατοντάδες αντιδρούν βίαια.

Είναι ή δεν είναι ακραία κατάσταση το παρακάτω???

200.000€ περίπου για εργαζομένους του ΟΛΠ που θα ακολουθήσουν εθελουσία έξοδο

Είναι οι ίδιοι που έκλειναν τα λιμάνια και έχουν εισοδήματα άνω των €100.000 ετησίως...

Είναι ή δεν είναι ακραία κατάσταση το παρακάτω???

200.000€ περίπου για εργαζομένους του ΟΛΠ που θα ακολουθήσουν εθελουσία έξοδο

Είναι οι ίδιοι που έκλειναν τα λιμάνια και έχουν εισοδήματα άνω των €100.000 ετησίως...

θα τα κονομησουν αυτοι,και θα αφησουν θεση στους "αλλους" που θα ερθουν...

Επειδη υπαρχει και η αντιπερα οχθη.

peripoliko.jpg

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκε, στις 7.35 το απόγευμα περιπολικό της αστυνομίας, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Εγνατία. Το όχημα βρισκόταν σταματημένο σε κόκκινο φανάρι στο σημείο, όταν ομάδα που αποτελούταν από 5-6 άτομα, με κουκούλες, πέταξαν πέτρες και έσπασαν ένα τζάμι του οχήματος. Τραυματισμούς αστυνομικού δεν υπήρξε, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τα πανεπιστήμια και το μνημείο της Ροτόντας.

Πηγή: Αγγελιοφόρος http://www.agelioforos.gr/default.asp?

pid=7&ct=1&artid=18232

Απο ποτε τα "μαφιοζικα" χτυπηματα ειναι η αντιπερα οχθη?

Ακολουθησε ποτε το κινημα τετοιες τακτικες?

Νομιζω πως ο παραλληλησμος ειναι αν μη τι αλλο φαιδρος.

Πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι τον συσχετισμο...

Ακολουθησε ποτε το κινημα τετοιες τακτικες?

Για ποιο κίνημα ακριβώς μιλάμε;

και εκει που ετρωγα κεφτεδακια,τσουπ!

ισως ο πετροσσορτεπ να μην κατεβαζε τα περι κατευθυνομενου πληθους μεσω σμς απο το κεφαλι του....

http://amsterdam.nettime.org/Lists-Archives/nettime-l-0408/msg00003.html

και εδω ο εφευρετης της εν λογω τεχνολογιας

http://appliedautonomy.com/txtmob.html

(τσεκαρετε και τις αλλες εφευρεσεις της εταιριας)

και εκει που ετρωγα κεφτεδακια,τσουπ!

ισως ο πετροσσορτεπ να μην κατεβαζε τα περι κατευθυνομενου πληθους μεσω σμς απο το κεφαλι του....

http://amsterdam.nettime.org/Lists-Archives/nettime-l-0408/msg00003.html

και εδω ο εφευρετης της εν λογω τεχνολογιας

http://appliedautonomy.com/txtmob.html

(τσεκαρετε και τις αλλες εφευρεσεις της εταιριας)

Ρε συ Μαλτεζο δεν ειπαμε οτι ειναι απο κανενος το κεφαλι.(εντος φορουμ)

Απλο το θεμα.

Σταλθηκαν κατα χιλιαδες λενε?

Ε ωραια ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ.

(που να μην ειναι φτιαγμενο στο MS Paint)

Ρε συ Μαλτεζο δεν ειπαμε οτι ειναι απο κανενος το κεφαλι.(εντος φορουμ)

Απλο το θεμα.

Σταλθηκαν κατα χιλιαδες λενε?

Ε ωραια ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ.

(που να μην ειναι φτιαγμενο στο MS Paint)

Πόσες μέρες κρατάς τα μηνύματα πριν τα σβήσεις;

Για να μην ρωτήσω, πόσους μήνες κρατάς το τηλέφωνο πριν το αλλάξεις.

Πόσες μέρες κρατάς τα μηνύματα πριν τα σβήσεις;

Για να μην ρωτήσω, πόσους μήνες κρατάς το τηλέφωνο πριν το αλλάξεις.

Δεν τα σβηνω ποτε.

Το τηλεφωνο το κραταω 3 χρονια Μ.Ο.

Αν οντως σταλθηκαν κατα χιλιαδες ,τι διαολο ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να το κρατησει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.