Jump to content

XFX 5850 Black Edition Artifacts?

nmaggioros

Recommended Posts

Aν στα κάνει μόνο όταν έχεις την κάρτα overclocked τότε απλά δεν είναι σταθερή εκεί. Αν στα κάνει και στα default ρολόγια τότε είναι πρόβλημα της κάρτας (απο τη στιγμή που δεν είναι μόνο σε ένα παιχνίδι). Σε default ρολόγια, κατέβασε και τρέξε το furmak για κανα μισάωρο. Αν στα βγάλει και εκεί η κάρτα έχει πρόβλημα και πήγαινέ την πίσω. Και το atitool την ίδια δουλεια κάνει αλλά δεν ζορίζει τόσο την κάρτα. Μπορεί βέβαια να είναι και πρόβλημα μιας μνήμης της κάρτας και να μην εμφανιστεί στο furmark.

ρε σέι νίκο μήπως φταίει το τροφοδοτικό? για quad από τα 2.33ghz ο/c στα 3ghz και την hd5850 τα 400watt μου φαίνονται ελάχιστα εδώ φίλος με Q6600 8600gt και 2 σκληρούς όχι 5 σαν εσένα είχε προβληματάκια:-O

Τι λες ρε φίλε συγνώμη που στο λέω αλλά 400 watt εγώ έχω 8600gt και q6600 στα 420watt και θα αλλάξω έπειτα απο αλλαγεί της κάρτας και εσύ είσαι με 5850 στα 400??:rip::-O

Φίλε με πρόλαβαν τα παιδιά από πάνω....παραείναι μικρό το τροφοδοτικό σου και από ότι βλέπω είναι φορτωμένο αρκετά το συστημά σου με overclock, αρκετούς δίσκους, κτλ...κάνε μια αλλαγή με κάποιου φίλου σου μεγαλύτερο και δες αν επιμένει..

Τελικά δεν έφταιγε ούτε το τροφοδοτικό ούτε οι θερμοκρασίες...

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες μην ξεχνάτε ότι έχω 1 24άρi και ένα 19άρι μόνιτορ επάνω και συχνότητες 400/1125 σε idle λόγω διπλού μόνιτορ.

Όσον αφορά τα artifacts τώρα. Την έβαλα σε ένα pc ενός φίλου με 625W τροφοδοτικό και καθαρό Win 7 x64 και έκανε ακριβώς τα ίδια ίσως και χειρότερα! Οπότε η καρτούλα πάει για RMA...Που θα βρώ εγώ τώρα καρτούλα που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.