Jump to content

EVGA SLI Classified V vs Asus Rampage 2 Xtreme?

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

EVGA SLI Classified V (s1366, X58) vs Asus Rampage 2 Xtreme (1366, DDR3, X58)

μετά από σκέψεις κατέληξα σε αυτές τις δυο επιλογές...

...δεν με ενδιαφέρει η διαφορα τιμής τους.

θα έχω στο άμεσο μέλλον 2 X 395 επάνω κουμπωμένες. θα υπάρχει και φυσικά overclock όσο πάει ο 920 με αέρα και γενικά θα παίξει overclock.

(ξέρω για τις δυνατότητες της άσους στο overclock αλλα δεν ξέρω η evga πως συμπεριφέρεται)

-Πολυ ευστοχος παντως -> Αμεσο μελλον 395 !!! Μαλλον εσυ κατι ξερεις παραπανω απο εμας...

-Εγω θα περιμενα τα νεα mobo που θα βγουν απο νεο ετος αφου το θετεις για τοσο αμεσο μελλον :hehe:

Εαν επελεγα καποιο τωρα, αυτο θα ηταν το EVGA

-Πολυ ευστοχος παντως -> Αμεσο μελλον 395 !!! Μαλλον εσυ κατι ξερεις παραπανω απο εμας...

-Εγω θα περιμενα τα νεα mobo που θα βγουν απο νεο ετος αφου το θετεις για τοσο αμεσο μελλον :hehe:

Εαν επελεγα καποιο τωρα, αυτο θα ηταν το EVGA

τι να κάνω... τώρα πέθανε το pc μου

Καλυτερα rampage που κυκλοφορει και πιο πολυ εδω.

Για το classified δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... ειναι πολυ ιδιοτροπο και εχει καποιες ασυμβατοτητες με καποια τροφοδοτικα.

Κοίτα να δεις....

Η Classi στο o/c είναι η κορυφαία mobo. Έχει το μεγαλύτερο bclk από όλες τις άλλες.

Η REX2 και αυτή καλή. Δεν έχει μεγάλο bclk...κάπου 225 max με D0 σταματάει.

Το θέμα είναι ότι εσύ δεν θα χρειαστείς ποτέ 225 bclk:p, γιατί 21x225=4725Mhz....Μhz άπιαστα για αέρα/νερό σε συνδυασμό με σταθερότητα!

Aναμφισβήτητα και οι 2 mobos είναι για extreme o/c...οτιδήποτε άλλο το πετυχαίνεις και με πιο φθηνές μητρικές!

π.χ : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P6T-1366-Ddr3-X58-90-MIB720-G0EAY00Z.htm

Προσωπικά δεν θα έπερνα καμία. Θα περίμενα για την REX3, λέγεται ότι είναι πολύ καλύτερη της Classified. Αν όμως έπερνα κάποια ακριβή, αυτή θα ήταν η Classified E762, όλοι ισχυρίζονται ότι έχει καλύτερο cpu o/c, δηλαδή μπορούν και παίζουν σε ψηλότερα Mhz τον cpu τους απ' ότι με την Ε760.

Όντως η Classified έχει ασυμβατότητες με κάποα psus....

Όντως δεν είναι και τόσο plug n'play όπως οι Asus....

Το θέμα είναι ότι εσύ δεν θα χρειαστείς ποτέ 225 bclk:p, γιατί 21x225=4725Mhz....Μhz άπιαστα για αέρα/νερό σε συνδυασμό με σταθερότητα!

Το αυτο! Οποτε κανε οικονομια και πηγαινε σε φθηνοτερα μοντελα οπως p6t ή ud5.

Αν επιμενεις παντως μεταξυ των 2 πηγαινε για Classified

4 fermi; εχεις πολλα λεφτα για ξοδεμα :shutup:

μ' αρέσει να χαρίζω ακριβά δώρα στον εαυτό μου :D

και συν της άλλης είναι τα λεφτά που θα έδινα για i7, αλλα από την στιγμή που κάηκε όλο το μηχάνημα η i7 αναβάθμιση μου βγαίνει σχεδόν τζάμπα... οποτε θα γίνουν 395 τα φράγκα

Και οι 2 mobo είναι τοπ-τοπ.

Δεν έχω δουλέψει σε κάποια απ' τις 2, αλλά έχω δει σε φόρουμ την EVGA να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. (με κάποια μετατροπή όμως).

Προσωπικά αν δεν σκοπεύεις να benchaρεις σοβαρά, είναι πολύ περιττό.

Επίσης, αν σκοπεύεις μείνεις με 920, πάλι θα είναι πεταμένα λεφτά. Γιατί όπως είπε και πολύ σωστά ο σοφός στα 4.7 δεν 8α την παλέψεις ούτε και με νερό.

Άρα για να καταλήξω, παίρνεις κάτι ποιο φτηνό, τσιμπάς και έναν intel X25 και το σύστημα θα πετάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.