Jump to content

OCZ Low-Voltage 6GB DDR3-1600

Aias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερεις κανεις για αυτες τις μνημες?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-6Gb-Kit-3P1600Lv6Gk-3P1600LV6GK.htm

Καλη τιμη, καλα timings.Απλα παλια ειχα προβλημα με asus και ocz που δεν ανεβαιναν με τιποτα και δυσκολα επαιζαν ακομα και σε default settings και ψιλοφοβαμαι.(θα πανε σε Asus p6t με την αλλαγη mobo που θα κανω)

dsc08138ocz.th.jpg

Μια χαρά μνήμες...

Βέβαια, ως γνωστόν, η συμπεριφορά τους εξαρτάται άμεσα και από την εκάστοτε μητρική. Εδώ δοκιμάστηκαν σε ASUS P7P55D Deluxe.

γερμανικα ειναι? :) θα κανω και κανα search να δω τι λενε απλα ηθελα αν ξερει κανεις απο 1ο χερι.

Ναι, γερμανικά. Από πρώτο χέρι θα ξέρει μόνο κάποιος που φοράει αυτές ακριβώς τις μνήμες στη μητρική που θέλεις να αποκτήσεις. Αλλιώς είναι όλα φλου, γιατί όπως ξέρεις όλα είναι λίγο λόττο σ'αυτόν τον συνδυασμό... Vendor μητρικής κοίταξες?

dsc08138ocz.th.jpg

Μια χαρά μνήμες...

Βέβαια, ως γνωστόν, η συμπεριφορά τους εξαρτάται άμεσα και από την εκάστοτε μητρική. Εδώ δοκιμάστηκαν σε ASUS P7P55D Deluxe.

γτ το κανουν αυο οι ocz ? παρομοια περιπτωση κ εδω πιο παλι με asus κ ocz ddr2 1150 mhz .

Ναι, γερμανικά. Από πρώτο χέρι θα ξέρει μόνο κάποιος που φοράει αυτές ακριβώς τις μνήμες στη μητρική που θέλεις να αποκτήσεις. Αλλιώς είναι όλα φλου, γιατί όπως ξέρεις όλα είναι λίγο λόττο σ'αυτόν τον συνδυασμό... Vendor μητρικής κοίταξες?

στο QVL δεν τις εχεις τις συγκεκριμενες...Μπορει να παω σε αλλο kit δεν ξερω ακομα αφου ειδα οτι καποιοι εχουν προβληματα απο μια γρηογρη αναζητηση που εκανα.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις ασυμβατότητες μητρικής-μνήμης (ή αν το δούμε αντίστροφα με τους περιορισμούς που απαιτούνται), σε λίγο οι μνήμες θα επιβάλλουν τη μητρική που θα επιλέξουμε... :rant: ΜΕΓΑΛΟ πλήγμα για το open-architecture computing όπου ναι μεν δεν θα μπορούσε να είναι όλα τα κομμάτια ααλληλοεναλλάξιμα, αλλά όχι και αυτό το χάλι!

p_under, δε φταίνε οι OCZ ή όποιο άλλο κτι: το μπάχαλο είναι καθολικό!

Καλώς ή κακώς έχω μείνει σε αρχαίες, ρομαντικές εποχές και πλατφόρμες όπου έριχνες πάνω ότι DIMMάκι έβρισκες και έπαιζε μια χαρά. Σήμερα, προσπαθώντας να καταννοήσω το status συνδυασμών μνήμης-μητρικής, ανακαλύπτω ότι πρέπει να σου βγει η πίστη στην αναζήτηση για να έχεις ένα αξιόπιστο/βέλτιστο αποτέλεσμα...

δεν εχω τις platinum αλλα τις gold με τον εξισου "δολοφονικο" συνδιασμο σε asus p6t.

Μεχρι στιγμης δεν ανηκω σε αυτους που εχουν καποιο προβλημα.

Χωρις να εχω ψαξει δουλευουν 8-7-7-21(η 24..δεν θυμαμαι) στα 1604μηζ εδω και καμποσο καιρο.

(ισως το πρωτο 8αρη να γινεται και 7..δεν το εχω δοκιμασει..βαρεθηκα να ασχολουμαι)*

Y.G1

ετσι για την ιστορια τις ειχα παρει πριν κανενα 8 μηνο..τοτε που καναν 92Ε..

Υ.Γ2

Εμενα μου βγηκε η πιστη να μαθω τον imc...και ακομα δεν μπορω να πω οτι τον εχω μαθει..μιας και τα εχω παρατησει προ πολλου..

εδιτ...

*Δοκιμασα το 7αρη αντι για 8αρη (CL) ..δεν το πηρε..το πιο πιθανο ειναι να μην φταιει και ο imc..(8-7-7-16@1.64)

ετσι και αλλιως απο πλαισιο θα τις παρω οποτε αν εχουν προβλημα τις παω πισω...

ελπιζω να ειναι οκ

αν τις αγόρασες πες καμία λεπτομέρεια γιατι οι συγκεκριμένες μνήμες με ενδιαφέρουν κ εμένα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.