Jump to content

WFG Live login trouble...

CENTRAL

Recommended Posts

Παίδες μια βοήθεια...

Εγκατέστησα το GFW live την τελευταία έκδοση και προσπαθώ να μπω στο Gears of war (κι αυτό νέα εγκατάσταση σε windows 7) με το profile μου. Μου πετάει ένα μήνυμα ότι προσπαθώ να συνδεθώ με profile από περιοχή που δεν υποστηρίζεται...και με κάνει log off...

WTF???

Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει;;;

Την έβγαλα, reinstall το παιχνίδι και βλέπουμε...

Μπα...

Μόλις κάνει login με το παλιό live που βάζει το ίδιο το παιχνίδι σου ζητάει να κάνεις update το live και με τη νέα έκδοση πάλι τα ίδια...

Κάποια βοήθεια pls;;;

:rant::rant::rant:

Από τα λίγα που διαβάζω, η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται από το LIVE. Αυτό σημαίνει ότι στα παιχνίδια που απαιτούν πρόσβαση στην υπηρεσία ώστε να επιτρέψουν SAVE δεν μπορούμε να σώσουμε αφού ζούμε στην Ελλάδα;;;

Αν δεν κάνω λάθος το Dirt 2 κάνει το ίδιο...

Ξέρετε κάτι σχετικό;

Παιδιά και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το Dirt 2. Οι υπόλοιποι που δεν έχετε προβλήματα πως το ξεπεράσατε; Μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα ώστε έτσι να μας επιτρέπει την σύνδεση;Offline πως γίνεται;

Παιδιά και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το Dirt 2. Οι υπόλοιποι που δεν έχετε προβλήματα πως το ξεπεράσατε; Μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα ώστε έτσι να μας επιτρέπει την σύνδεση;Offline πως γίνεται;

Τα κατάφερα όπως πρότεινε και ο sebastien φτιάχνοντας ένα English Live Account.

Για να βοηθηθούν και όσοι φίλοι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο...

Μετά τα παρακάτω βήματα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα full online LIVE account!!!

You have to create a completely new Windows Live ID (get.live.com or home.live.com). The e-mail address can be a custom one, don't bother creating a new @live or @hotmail address.

It's important to use Firefox during the registration process (IE detects your region).

Be sure to select:

Country/region: United States

State: New York

ZIP code: New York City ZIP code (search for one using Google)

Create a new Xbox Gamertag using your new Live ID (http://www.xbox.com/en-US/live/)

Ακολουθήστε τις οδηγίες...

http://www.555us.com/555NY/555ny_zipcodes.htm ---> Εδώ θα βρείτε ταχυδρομικούς κωδικούς Νέας Υόρκης.

:magic::magic::magic:

:lock:

Σε εμενα μπηκε ο κωδικος στο account που εχει το ελληνικο Messenger.Νο online for me i guess...:(

Δεν έχει ρόλο ο κωδικός αρκεί να φτιάξεις ένα καινούριο live account με δηλωμένη χώρα Αγγλίας ή Αμερικής.

Δεν βαζω του κουπονιου..Οταν εκανε νεο hotmail και προσπαθησα να το βαλω το Key σε αυτο,ειπε οτι ειναι σε αλλο αccount..Κριμα..Τωρα ειναι σαν να το εχω κατεβασει το παιχνιδι...:weep:

Δεν βαζω του κουπονιου..Οταν εκανε νεο hotmail και προσπαθησα να το βαλω το Key σε αυτο,ειπε οτι ειναι σε αλλο αccount..Κριμα..Τωρα ειναι σαν να το εχω κατεβασει το παιχνιδι...:weep:

Εγώ το είχα κάνει στην αρχή με το δικό μου Hotmail και φυσικά δεν έπαιζε και μετά απλά έφτιαξα ένα νέο hotmail (αγγλικό) και μετά πήγα στο steam->My Games-<Dirt 2 (δεξί κλικ)->View game CD key-> Copy & Paste στο νέο account. Και έπαιξε.

Aν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει μονο σε μερικους αυτο και οχι σε ολους μας, (το εφτιαξα με .gr email, δηλωσα Ελλαδα κτλ ... δουλευει κομπλε) δοκιμαστε στα regional settings \ location των widows σας να βαλετε αλλη χωρα.

Το live απο εκει διαβαζει και προβαλει την χωρα στο gfwl profile.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα διορθωσει την συνδεσιμοτητα ή απλα την προβολη στο προφιλ αλλα ας το δοκιμασει καποιος που εχει προβλημα να μας πει ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.