Jump to content

Cosmote Call them all PLUS 1200 min + 1200 sms

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελειωσαν τα 600 που ειχα και παω σημμερα στο επισημο site .

Τι βλεπω? 1200 λεπτα + 1200 sms με 7 ευρω.Πολυ καλα ακουγονται ολα αυτα,αλλα παρακατω λεει

Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και Video Κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνετιαι ανά δευτερόλεπτο. Διάρκεια ισχύος 30 ημέρες.

Τι θελει να πει τωρα η Κοσμοτε μ'αυτο?Δε το πιανω ετσι οπως το διατυπωνει.

Αυτο που μου ρχεται στο μυαλο σε πρωτη αναλυση ειναι οτι θα πρεπει στο 3λεπτο να κλεινουμε και να ξανακαλουμε για να μη χρεωνομαστε.

link : http://dontknow.me/?http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-plus

Nope αυτό που σου λέει είναι ότι αρχικά είτε 1 sec μιλήσεις είτε 3.00 λεπτά θα στα χρεώσει σαν 3 λεπτά, αρα maximum Να μπορέσεις να κάνεις 400 κλήσεις.

Αρα αμα μιλησω λιγοτερο απο 3 λεπτα,τα χρεονομαι 10πλασια απο οτι πρεπει και που ειναι δωρεαν τα 1200 τοτε?

αυτοι ειναι οροι. 1200 λεπτα, αλλα με ελαχιστη 3 λεπτα.

που το ειδες το δωρεαν? 7 ευρο κανει η υπηρεσια. νομιζω οτι ολα τα γραφει ξεκαθαρα...

αυτοι ειναι οροι. 1200 λεπτα, αλλα με ελαχιστη 3 λεπτα.

Η υπηρεσια προσφερει 1200 λεπτα με 7 ευρω.Ωραια? ....ωραια!

Γιατι αναφερει αυτο με τα 3 λεπτα λοιπον?Εγω ακομα δεν καταλαβα τι ειναι αυτα τα 3 λεπτα.

...στη συνέχεια η χρέωση γίνετιαι ανά δευτερόλεπτο.

Aμα γινοταν ανα δευτερολεπτο,δε θα πληρωνα παραπανω απο 7 ευρω?Αρα,τι κουραφεξαλα λεει και τι οροι?

Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιος ειναι ο ορος/οροι,γιατι εγω εχω την εντυπωση οτι απλα θα βαλω 1200 λεπτα και 1200 sms με 7 ευρωκ και θα τα μιλαω χωρις περιορισμο για 30 μερες??

Κάνεις κλήση 5 sec? Το υπόλοιπο ομιλίας σου χρεώνεται για 180sec

Κάνεις κλήση 1 λεπτού? Το υπόλοιπο ομιλίας σου χρεώνετα για 180sec

Κάνεις κλήση 3 λεπτών? Το υπόλοιπο ομιλίας σου χρεώνετα για 180 sec

Κάνεις κλήση 4 λεπτών? Το υπόλοιπο ομιλίας σου χρεώνετα για 240 sec

Κάτι που δεν ξέρω. Αν κάνεις κλήση και ο άλλος μιλάει ή δεν το σηκώσει, σου ξανατσιμπάει 3 λεπτά;

Οκ ,τωρα το καταλαβα,μονο που παλια οταν εβαζα τα 600 αυτο δε νομιζω να ισχυε.Μιλαγα 20 δευτερα,χρεωνε 20 δευτερα.

Κάτι που δεν ξέρω. Αν κάνεις κλήση και ο άλλος μιλάει ή δεν το σηκώσει, σου ξανατσιμπάει 3 λεπτά;

Μπα, δε νομίζω. Οι αναπάντητες δε χρεώνονται.

ποσο πια θα μιλησεις με ενα κινητο..;

Εγω αφηνω το κινητο στην ακρη και μιλαω με την κοπελα απο σταθερο μιας και υπαρχει το απεριοριστο.

Αλλα και με την γυναικα να θες να μιλησεις , βαλε 1200χ2 , 2400λεπτα περιπου.

καλα τα δε 1000 sms που εχω καθε μηνα δε τελειωνουν με τπτ.

Εγω και με τα 600,ζητημα να χαλασω τα 200,λογω Skype...

Αλλα νομιζα οτι χρεωνεσαι περεταιρω,πραγμα που δεν ισχυει τελικα.:turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.