Jump to content

Πως να επιλεξετε τον καλυτερο P4. Steppings, sSpecs, FPO/BATCH και αλλα...

soki

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [07-01-2005 19:03]

να τον αποφυγω λιγο δησκολο για τι ειναι στιν κατοχη μου απο τοτε που εχει πανω την ημερομινια παντος στα 4,2φτανει με αερα ΧΡ-120 και ακουει πολυ στο ρευμα;)

Μέτριο κομμάτι ιδιαίτερα αν χρειάζεται ρεύμα για να φτάσει πάνω από 4. Ίσως να ψάξεις λίγο παραπάνω να βρεις έναν Ε0 που σίγουρα θα παει παραπάνω καθώς δεν έχει και τις ίδιες απαιτήσεις από ψύξη.

Παιδιά,όπως σας είπα,έχω ένα P4 Prescott LGA775 SL7L8.

Από ότι είδα στα sspec είναι ο πιό καυτός και ο πιό...πολυέξοδος (115W)

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7L8&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

όταν άλλα steppings (Ε0)στην ίδια συχνότητα ζητάνε από ότι είδα μόλις 84w...

Παρόλα αυτά με default τάση ανεβαίνει άνετα στα 4GHz και με λίγο τσίτωμα τάσης παίζει καλά και στα 4.15GHz,ψύκτρα έχω τη Zalman 7700Cu.

Tι λέτε?Να τον κρατήσω ή να πάω για κάναν A64?(Μου την έχει σπάσει πολύ η Asus 925x που δε λοκάρει το PCIe...)

Αρχική απάντηση από tristeno

Μέτριο κομμάτι ιδιαίτερα αν χρειάζεται ρεύμα για να φτάσει πάνω από 4. Ίσως να ψάξεις λίγο παραπάνω να βρεις έναν Ε0 που σίγουρα θα παει παραπάνω καθώς δεν έχει και τις ίδιες απαιτήσεις από ψύξη.

παραπανω πανε σχεδον σιγουρα...αλλα πιστευω(χωρις να εχω δοκιμασει ομως) οτι χρειαζεται η ιδια ψυξη και για τους 2 μιας και εχει αναφερθει αρκετες φορες οτι η θερμοκρασια ειναι χαμηλοτερη σε idle...σε φουλ πανω κατω τα ιδια ειναι...

• 3 months later...

Ρε παιδιά θέλω να αναβαθμίσω το μηχάνημα μου(Αsus P4P800-E Deluxe, P4 3.0 GHz, 2x256MB Ram Kingston) τι λέτε για έναν P4 τον 640 ή τον 650 πάνω σε μια Asus P5WD2 Premium με 955 chipset και 2 x DDR2 512MB Ram Kingston (αυτές πρωτείνει η Asus) -Πιθανώς λιγο OffTopic-

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.