Jump to content

Format κάρτας SD απο Fat32 σε Fat

sokis2008

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια κάρτα mini sd 1gb με adaptor η οποία έχει format fat. Αυτήν την χρησιμοποιώ στο mp3 του αυτοκινήτου για να παίζει μουσική. Αγόρασα κάποιες επιπλέον κάρτες SD χωρητικότητας 4gb τις φούλαρα μουσική αλλά δεν τις παίζει το μηχάνημα του αυτοκινήτου (AUDI). Απο οτι διαπίστωσα το format των SD καρτών είναι fat 32. Πως μπορώ να μετατρέψω τις SD σε format fat απο fat32. Όταν πάω να τους κάνω διαμόρφωση η μοναδική επιλογή που δίνει είναι fat32. Μήπως ξέρει κάποιος ποιές κάρτες είναι με format fat. Helppppppp........

για να κανεις φορματ σε φατ σκετο, χρειαζεσαι third party λογισμικο πχ partitionmagic

μια ερωτηση ομως, πιο τυπο στερεοφωνικου εχεις που περνει sd καρτες, ειναι εργοστασιακο ?

Ναι. Σε εργοστασιακό στερεοφωνικό. Της audi.

εχει προβλημα το firmware του εργοστασιακου διαβαζει μονο τις SD σκετο καρτες, οχι τις νεου τυπου SDHC, δεν ειναι θεμα του format απο οσο ξερω δηλαδη FAT32 FAT ειναι θεμα του τυπου της καρτας κ του μεγεθους της (χωρητικοτητας)

εδω αμα θες να δεις ποια ειναι η καρτα που μοσχοπουλησε σαν μοναδικη 4ρα που επαιζε με το συγκεκριμενο στερεοφωνικο, αλλα καλη τυχη να βρεις , γιατι η συγκεκριμενη εχει εξαντληθει προ πολλου :x

εχει προβλημα το firmware του εργοστασιακου διαβαζει μονο τις SD σκετο καρτες, οχι τις νεου τυπου SDHC, δεν ειναι θεμα του format απο οσο ξερω δηλαδη FAT32 FAT ειναι θεμα του τυπου της καρτας κ του μεγεθους της (χωρητικοτητας)

εδω αμα θες να δεις ποια ειναι η καρτα που μοσχοπουλησε σαν μοναδικη 4ρα που επαιζε με το συγκεκριμενο στερεοφωνικο, αλλα καλη τυχη να βρεις , γιατι η συγκεκριμενη εχει εξαντληθει προ πολλου :x

Φίλε καλημέρα. Κάνει σίγουρα αυτή η κάρτα???? Την βρήκα έξω. Είναι σίγουρο όμως???

Νομίζω πως όλες οι 4άρες είναι SdHC, και οι απλές Sd πάνε μέχρι 2... δεν είμαι σίγουρος αλλά την είχα πατήσει με την παλιά μου dslr (d50) που πήρα 4άρα και δεν την διαβάζε γιατί ήταν HC..

Αν δεν γραφει SdHC τοτε θεωριτικα θα παιζει

Δοκίμασα και άλλες σκέτες SD 4gb και δεν τις έπαιξε. Η μοναδική που μέχρι τώρα παίζει οκ, είναι μια mini sd 1gb με adaptor με format (αν παίζει ρόλο) fat σκέτο.

Φίλε καλημέρα. Κάνει σίγουρα αυτή η κάρτα???? Την βρήκα έξω. Είναι σίγουρο όμως???

εδω, που θελει register ομως, λεει αυτος ο τυπος οτι δουλευει η καρτα, εγω προσωπικα δεν μπηκα στη διαδικασια να βαλω την συγκεκριμενη εκδοση στερεοφωνικου γιατι ηταν πεταμενα λεφτα με αυτους τους περιορισμους (θα το επαιρνα extra εχω Α3)

ps: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ

post-9535-1416074241,7279_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.